Νέα Τάξη Πραγμάτων και 666 ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Όπου υπάρχει το καλό συνυπάρχει και το κακό , όπως υπάρχει θεός υπάρχει και αντίχριστος ,
    Ο κόσμος , η ζωή , η φύση γενικότερα είναι αδύνατο να δημιουργήθηκαν χωρίς την βοήθεια ανώτερης δύναμης . Στο στρατό έτυχε να κρυφακούσω συζητήσεις μεταξύ σατανιστών και όντως με την βοήθεια δαιμόνων καναν πράγματα. Όπως υπάρχουν δαίμονες υπάρχουν και άγγελοι .
    Last edited by Molostroi; 17-11-2011 at 23:24.
    Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!

Banned
    δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάτε λες και διεκδικείτε μετάλειο εύγένειας η καριέρα δημόσιου προσώπου ειλιρκινά. μην παίρνετε παράδειγμα από άτομα που έχουν οικονομικό ώφελος από την συμμετοχή τους εδώ μέσα πάρτε παράδειγμα εμένα που κόβω το ένα μου δάχτυλο αν δεν μου απαντήσει κάποιος στα ίσα μέσα σε δύο λεπτά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Molostroi View Post
    Όπου υπάρχει το καλό συνυπάρχει και το κακό , όπως υπάρχει θεός υπάρχει και αντίχριστος ,
    Ο κόσμος , η ζωή , η φύση γενικότερα είναι αδύνατο να δημιουργήθηκαν χωρίς την βοήθεια ανώτερης δύναμης . Στο στρατό έτυχε να κρυφακούσω συζητήσεις μεταξύ σατανιστών και όντως με την βοήθεια δαιμόνων καναν πράγματα. Όπως υπάρχουν δαίμονες υπάρχουν και άγγελοι .
    Καλά , δεν το συνεχίζω... Ό,τι νομίζει ο καθένας πως υπάρχει, τότε υπάρχει στη δική του πραγματικότητα... Αν κι ότι δεν είναι ορατό και υπάρχει στο μυαλό του καθένα, δεν είναι απαραίτητο να είναι και ad hoc reality για τους υπολοίπους...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Member
    Quote Originally Posted by flu View Post
    δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάτε λες και διεκδικείτε μετάλειο εύγένειας η καριέρα δημόσιου προσώπου ειλιρκινά. μην παίρνετε παράδειγμα από άτομα που έχουν οικονομικό ώφελος από την συμμετοχή τους εδώ μέσα πάρτε παράδειγμα εμένα που κόβω το ένα μου δάχτυλο αν δεν μου απαντήσει κάποιος στα ίσα μέσα σε δύο λεπτά.
    Τι ακριβως θελεις να πεις flu?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..γεια σου σάββα...
    πολύ χαιρομαι που σε ξαναβλέπουμε....:)
    Κι εγώ που σας ξαναβρίσκω.........
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Banned
    να στε καλά κύριε sabb. ευχαριστώ για το καλοσώρισμα. είστε καλοδεχούμενοι όλοι. καλως ήλθατε. καλώς σας βρήκαμε. παρακαλώ.

Senior Member
    Μια άλλη classic ταινεία είναι και το They Live, οπου ο πρωταγωνιστης ανακαλυπτει κατι γυαλια ηλιου που μολις τα φοραει βλεπει αλλιως την πραγματικοτητα, και ανακαλυπτει πως εξωγηινοι ειναι αναμεσα μας και μας εξουσιαζουν σε στυλ NWO

http://www.youtube.com/watch?v=BA8drfZwnXQ

Senior Member
    --και εξτρα, μια ουμπερ ρετρο ολ ταιμ κλασικ σκηνη-ατακα που εγραψε ιστορια

http://www.youtube.com/watch?v=Wp_K8prLfso

Banned
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Μια άλλη classic ταινεία είναι και το They Live, οπου ο πρωταγωνιστης ανακαλυπτει κατι γυαλια ηλιου που μολις τα φοραει βλεπει αλλιως την πραγματικοτητα, και ανακαλυπτει πως εξωγηινοι ειναι αναμεσα μας και μας εξουσιαζουν σε στυλ NWO

http://www.youtube.com/watch?v=BA8drfZwnXQ
    το χω δει! είναι ωραίο στην αρχη μετά πατάτα όπως τα περισσότερα του είδους.

Banned
    εδω κολλαει το you worship the wrong Carpenter!

Page 3 of 3 FirstFirst 123