Originally Posted by
RockElCasbah
Γεια σου και σε σένα κορίτσι! Ναι, τό 'χω να κάνω τους άλλους να γελάνε. Μ' αρέσει να είμαι αστεία, λολ. Δεν είναι θέμα συμφέροντος, αλλά υπάρχουν μια χαρά. Και... χμμ... ναι, το αντελήφθην το σχόλιό σου και το χιούμορ. Κι εγώ το ίδιο εισέπραξα αλλά είπα να το περάσω στο "ντούκου", λολ. Το πώς θα γνωριστούν δυο άνθρωπες, δεν έχει να κάνει με τις βραδυνές εξόδους και την... κοινωνική ζωή. Όχι ότι δε βοηθάει όλο αυτό. Και προφανώς βοηθάει τόσο, ώστε να πειστεί κανείς πως μόνο έτσι γίνονται οι γνωριμίες.
Εγώ παντρεύτηκα τον άντρα που με... μπουγέλωσε κατά λάθος - πήγαινε για αλλού -..., έμεινα σε σχέση 9 χρόνων με κάποιον που... σκόνταψα πάνω του ο στραβούλιακας βγαίνοντας από φαρμακείο, έμεινα σε σχέση 3 ετών με κάποιον που γνώρισα σε ένα παλιό, ένδοξο - λολ - φόρουμ, και - ερωτεύτηκα με τα μπούνια - άνθρωπο σε περίοδο που δεν έπρεπε να κάνω σχέση γιατί είχα προτεραιότητα σε άλλα που με "καίγανε"... συνταγές δεν υπάρχουν φίλη μου, κι άμα τραβάς και τα "περίεργα" της ζωής, σού 'ρχεται από 'κεί που δε το περιμένεις...:)... έχω κι ένα μοτό σε όλα... "η λύση έρχεται όταν δε την ψάχνεις"... σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου ό,τι καλύτερο!...