Originally Posted by
IRENEMARINA
Σ' ευχαριστώ Κατ!!! Εγώ νομίζω το 'χω πιάσει το νόημα!!! Οι άλλοι δε με αφήνουν να το κρατήσω και το κολοκράτος μας συγκεκριμένα!!! χα! χα! χα!!! Και αυτό που της είπα να κάθεται μπροστά στο καθρέφτη και να επαναλαμβάνει ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΑΚΡΥ!! δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου... μια ψυχολόγος μου το είχε υποδείξει παλιότερα σα μέθοδο για να ελέγχουμε τις εξάρσεις της ψυχής μας με το μυαλό... δε μ' αρέσει να λέω αυθαίρετα πράγματα αν δεν ξέρω κάτι, ούτε να το παίζω ψυχολόγος όπως κάνουν μερικοί αυθαίρετα εδώ μέσα... απλώς προσπαθώ να βοηθήσω αν και όποτε έχω να πω μια καλή κουβέντα ή με βάση τις δικές μου εμπειρίες.... γιατί κι εγώ χρειάστηκα 36 ολόκληρα χρόνια για να βρω τις ισορροπίες μου και ξέρω πως είναι να περνάς δύσκολα.... (κι αυτό το κολοκράτος δε με αφήνει να τις κρατήσω γμτ μου!!) :D :D // όσο για το ποιον να εμπιστευτείς Τζίπσυ... η άποψή μου είναι ότι ακόμα κι αν δε βρίσκεις κανένα για να εμπιστευτείς μπορείς πάντα να αρχίσεις να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου... πράγμα που είναι και το πιο δύσκολο κατά την ταπεινή μου γνώμη... όλα τ' άλλα έπονται... μου το λέγανε στα 20 δυο σοφές μου φίλες και έφτασα 35 για να αρχίσω να το κάνω πράξη!!!