ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Senior Member
    φαε πολλα φρουτα. πορτοκαλια και μηλα. βοηθαει και εμενα.

ειναι καθαρα θεμα αγχους. πιανεις υψηλες συχνοτητες-υποσυνειδητα πραγματα και τα μετατρεπεις σε σκεψεις που δεν υπαρχουν. εγω ετσι το βλεπω.

κοιτα να μονωθεις νοητικα, να επικοινωνησεις με γιατρο και να ξεκουραστεις.

για ολα υπαρχει ενα χαπι χεχε.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    maus δικιο εχεις μαλλον ειναι απο το πολυ το αγχος που τα αντιλαμβανομαι υπερβολικα τα ερεθισματα θα ακολουθησω τη συμβουλη σου για τα φρουτα μου χρειαζονται κι ολας γιατι το χω ριξει στα σοκολατοειδη κ στα γλυκα τελευταια
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Και δεν είπα ότι θα σε παρακολουθεί κανένας μια ζωή!!! Είπα ότι πρέπει ν' αρχίσεις να πάψεις να κάνεις τέτοιες σκέψεις!!! Και ν' αρχίσεις να σκέφτεσαι θετικά!!!

Senior Member
    Ο μοναδικός που μπορεί να σε βάλει μέσα, όπως λες, είσαι εσύ η ίδια. Εσύ επιλέγεις που βρίσκεσαι σήμερα, που θα βρίσκεσαι αύριο.
    Ο φίλος μου κατάλαβε πως ο μοναδικός που μπορεί να του γαμήσει τη ζωή είναι ο ίδιος, ούτε οι φωνές ούτε οι ψυχώσεις του.
    Δεν καλλιέργησε καμία όμως από τις αρχικές του θέσεις όπως π.χ. πως οι φωνές που ακούει είναι νεκροί αλλά αποφάσισε πως είναι οι δικές του σκέψεις και πως ο εγκεφαλός του τού στέλνει λάθος μηνύματα, πως για κάποιον λόγο συμβαίνει αυτό και μπορεί να το αντιμετωπίσει. Δεν το είδε σαν κατάρα που θα είναι δεσμιός της μια ζωή. Γενικά όλα τα κολληματά του προσπαθεί να τα βλέπει σαν τρίτος, ψύχραιμα. Και να ξέρεις πως όσο πιο πολύ μιλάς τόσο καλύτερα γίνονται τα πράγματα, θέλει κοινωνικοποίηση και εμπιστοσύνη στους ανθρώπους.

Senior Member
    Θα έρθω να συμφωνήσω με την Κατ!!!

Senior Member
    Ποιον να εμπιστευτείς μ' όλον αυτό τον σκατόκοσμο που κυκλοφορεί; Πάντως Λάκρυ, το να τρως κάθε 2-3 ώρες είναι το καλύτερο. Ετσι είναι που δεν θα παχύνεις.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Φίλε μου Gypsy Cello κυκλοφορει σκατόκοσμος αλλά κυκλοφορεί και πολύ όμορφος κόσμος.
    Εμείς επιλέγουμε πως θα δούμε τον κόσμο και με ποιους θα συναναστραφούμε.

Senior Member
    Προσπαθώ να το βλέπω θετικά αφου και γω είμαι σε φάση επαναπροσδιορισμού κάνοντας νέους φίλους.

Senior Member
    Και IRENEMARINA μου αρέσουν πολύ οι απαντήσεις σου. Δεν ξέρω να περνάς και εσύ διάφορα αλλά έχεις πιάσει το νόημα.

Senior Member
    Gypsy Cello σου εύχομαι να γνωρίσεις ανθρώπους που να μην σε απογοητεύσουν και να αγαπηθείτε πάρα πολύ. Είμαστε άνθρωποι γαμώτο και μόνο έτσι λειτουργεί το σύστημα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kat711 View Post
    Gypsy Cello σου εύχομαι να γνωρίσεις ανθρώπους που να μην σε απογοητεύσουν και να αγαπηθείτε πάρα πολύ. Είμαστε άνθρωποι γαμώτο και μόνο έτσι λειτουργεί το σύστημα!
    σ' ευχαριστώ πολύ! :) Αν και το τελευταίο με το σύστημα δεν το κατάλαβα!

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ Κατ!!! Εγώ νομίζω το 'χω πιάσει το νόημα!!! Οι άλλοι δε με αφήνουν να το κρατήσω και το κολοκράτος μας συγκεκριμένα!!! χα! χα! χα!!! Και αυτό που της είπα να κάθεται μπροστά στο καθρέφτη και να επαναλαμβάνει ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΑΚΡΥ!! δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου... μια ψυχολόγος μου το είχε υποδείξει παλιότερα σα μέθοδο για να ελέγχουμε τις εξάρσεις της ψυχής μας με το μυαλό... δε μ' αρέσει να λέω αυθαίρετα πράγματα αν δεν ξέρω κάτι, ούτε να το παίζω ψυχολόγος όπως κάνουν μερικοί αυθαίρετα εδώ μέσα... απλώς προσπαθώ να βοηθήσω αν και όποτε έχω να πω μια καλή κουβέντα ή με βάση τις δικές μου εμπειρίες.... γιατί κι εγώ χρειάστηκα 36 ολόκληρα χρόνια για να βρω τις ισορροπίες μου και ξέρω πως είναι να περνάς δύσκολα.... (κι αυτό το κολοκράτος δε με αφήνει να τις κρατήσω γμτ μου!!) :D :D // όσο για το ποιον να εμπιστευτείς Τζίπσυ... η άποψή μου είναι ότι ακόμα κι αν δε βρίσκεις κανένα για να εμπιστευτείς μπορείς πάντα να αρχίσεις να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου... πράγμα που είναι και το πιο δύσκολο κατά την ταπεινή μου γνώμη... όλα τ' άλλα έπονται... μου το λέγανε στα 20 δυο σοφές μου φίλες και έφτασα 35 για να αρχίσω να το κάνω πράξη!!!

Senior Member
    Κατ σου εστειλα προσωπικο μηνυμα ετσι ειναι δεν πρεπει ο,τι μας συμβαινει να το αφησουμε να μας χαλασει τη ζωη αλλα μεσα απο αυτο να βγουμε πιο δυνατοι κ ωριμοι, βεβαια κ με πολλες απωλειες..
    Ειρηνη συμφωνω το δυσκολοτερο κομματι ειναι να εμπιστευεσαι τον εαυτο σου, κ πως να το κανεις οταν σε εξαπαταει καθημερινα κ δεν μπορεις να διαχωρισεις το αληθινο απο το ψευτικο..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by IRENEMARINA View Post
    Σ' ευχαριστώ Κατ!!! Εγώ νομίζω το 'χω πιάσει το νόημα!!! Οι άλλοι δε με αφήνουν να το κρατήσω και το κολοκράτος μας συγκεκριμένα!!! χα! χα! χα!!! Και αυτό που της είπα να κάθεται μπροστά στο καθρέφτη και να επαναλαμβάνει ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΑΚΡΥ!! δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου... μια ψυχολόγος μου το είχε υποδείξει παλιότερα σα μέθοδο για να ελέγχουμε τις εξάρσεις της ψυχής μας με το μυαλό... δε μ' αρέσει να λέω αυθαίρετα πράγματα αν δεν ξέρω κάτι, ούτε να το παίζω ψυχολόγος όπως κάνουν μερικοί αυθαίρετα εδώ μέσα... απλώς προσπαθώ να βοηθήσω αν και όποτε έχω να πω μια καλή κουβέντα ή με βάση τις δικές μου εμπειρίες.... γιατί κι εγώ χρειάστηκα 36 ολόκληρα χρόνια για να βρω τις ισορροπίες μου και ξέρω πως είναι να περνάς δύσκολα.... (κι αυτό το κολοκράτος δε με αφήνει να τις κρατήσω γμτ μου!!) :D :D // όσο για το ποιον να εμπιστευτείς Τζίπσυ... η άποψή μου είναι ότι ακόμα κι αν δε βρίσκεις κανένα για να εμπιστευτείς μπορείς πάντα να αρχίσεις να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου... πράγμα που είναι και το πιο δύσκολο κατά την ταπεινή μου γνώμη... όλα τ' άλλα έπονται... μου το λέγανε στα 20 δυο σοφές μου φίλες και έφτασα 35 για να αρχίσω να το κάνω πράξη!!!
    τον εμπιστεύομαι τον εαυτό μου αλλά μέχρι πότε, όταν δεν έχω δίπλα μου αληθινούς φίλους να με στηρίξουν; Χρειάζεται κι' αυτό, έτσι δεν είναι; Είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο αλλά στην κοινωνία που ζουμε, η αληθινή φιλία έχει καταντήσει πολυτέλεια. :(

Senior Member
    Δυστυχώς θα έρθουν πολλές στιγμές στη ζωή μας που ούτε ένας φίλος δε θα είναι δίπλα μας ... ή δε θα μπορεί να καταλάβει... τότε μόνο ο αυτοσεβασμός και το νοιάξιμο για τον εαυτό μας μας σώζει...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast