Παιδιά, πείτε μου, αν η πόρτα ασφαλείας είναι κλειδωμένη μπορεί να μπει κάποιος στο σπίτι; Αν είναι κατεβασμένη η ασφάλεια στις μπαλκονόπορτες; Πρέπει να κάνω κάτι ακόμα που δεν μπορώ να σκεφτώ; Πείτε μου...
Printable View
Παιδιά, πείτε μου, αν η πόρτα ασφαλείας είναι κλειδωμένη μπορεί να μπει κάποιος στο σπίτι; Αν είναι κατεβασμένη η ασφάλεια στις μπαλκονόπορτες; Πρέπει να κάνω κάτι ακόμα που δεν μπορώ να σκεφτώ; Πείτε μου...
Καταρχην μενεις σε μονοκατοικια η σε πολυκατοικια? Αν ειναι σε πολυκατοικια πρεπει να εισαι πιο επιφυλακτικη καθως περα απο σενα μενουν κ αλλοι κ δεν ξερεις ο καθενας που κουβαλαει φιλους του κτλ τι ειναι.. σε αυτους που μοιραζουν διαφημιστικα κτλ καλο ειναι να κοιτας απο το ματακι κ να μην ανοιγεις, ας τα ριξουν κατω.. οσο για την πορτα καλο ειναι να εχεις κλειδαρια με τριαινα κ για τα μπαλκονια συναγερμο
Σε πολυκατοικία Λακρυμόζα...αν και τώρα που απάντησες δεν φοβάμαι πια γιατί δεν είμαι πια μόνη :o Ευχαριστώ όπως και να 'χει γιατί ότι πούμε θα μου χρειαστεί για επόμενες φορές :o Φυσικά και είμαι επιφυλακτική, ποτέ δεν ανοίγω την πόρτα σε άγνωστο όταν είμαι μόνη...εδώ σου λέω είχα κλειδώσει και την είσοδο και τις μπαλκονόπορτες...συναγερμό δεν έχω και δεν θα θέλουν οι γονείς μου να βάλουν...αλλά ναι, η πόρτα είναι πόρτα ασφαλείας...
Απλά, ακόμα κι αν τώρα δεν υφίσταται πια ο λόγος που έβαλα το θέμα πες μου/πείτε μου τι μπορώ να κάνω για να μην φοβάμαι τόσο πολύ όταν μένω για πολύ μόνη μου...είναι βασανιστικό...τώρα που ήρθε ο αδελφός μου τα ξεκλείδωσα όλα...
να πηγαινεις καμια βολτα να δεις καμια φιλη σου...
Κυκνε καλα κανεις κ κλειδωνεις κ την εισοδο! Η εγκληματικοτητα κ οι παρακολουθησεις εχουν αυξηθει κ ποτε δεν ξερεις τι γινεται.. ενα καλο κ γνωστο κολπο για οταν εισαι μονη σου κ φοβασαι ειναι να ανοιγεις ολα τα φωτα βαζεις μουσικη κ την τηλεοραση δυνατα κ περπατας πανω κατω.. μια φορα με πιασε βουλιμικο κ παραγγειλα πιτσα ενω ημουν μονη μου σπιτι κ μολις ηρθε ο πιτσαροδος φωναξα "νικο ερχομαι σε λιγο" (υποτιθεται μεσα ηταν ο γκομενος λολ)
Ναι, αυτό με τα φώτα το κάνω όταν είναι βράδυ...και την τηλεόραση ενίοτε...τα φώτα κυρίως για να νομίζει ο άλλος ότι είναι πολλά άτομα στο σπίτι...απλά αφήνω κάνα δυο κλειστά για να μην φανεί ότι το κάνω επίτηδες...κι εσύ γι' αυτό το κάνεις;
Καλή φάση η ιδέα σου με τον πιτσαδόρο, λολ! :p :o
ναι! να μαθεις να διαχειριζεσαι κ να ζεις με την ανασφαλεια. γιατι η ζωη ειναι γεματη ανασφαλειες. δεν υπαρχει τοση ασφαλεια οση ζητας. ακομα κ αυτο που λες με τον αδερφο σου ειναι μαλλον ενα ψεμα που εχει φτιαξει ασυνειδητα το μυαλο σου για να καθησυχαζει τους φοβους σου.
πχ αν πραγματικα μπουν 2 ληστες με οπλα, θα μπορεσει να σε προστατευσει ο αδερφος σου;
ποιος ειναι, ο σουπερ μαν;
+1 και πάλι Λου
Εντάξει δεν ζούμε και στην νότιο Αφρική έλεος, στην Ελλάδα ζούμε στην χώρα με την χαμηλότερη βίαιη (δεν ισχύει το ίδιο για την οικονομική που είναι η υψηλότερη :P) εγκληματικότητα στην Ευρώπη (οκ ίσως το Λουξεμβούργο να έχει μικρότερη). Μου φαίνεται πως πρέπει να κάνετε μια βολτούλα από κάποιες περιοχές Λονδίνου μεριά...εκεί και με κόσμο να βγεις κινδυνεύεις από τους μεθυσμένους chavs που ψάχνονται για ξυλίκι λολ.
Κύκνος στο έχω ξαναπεί προσπάθησε να ζήσεις και λίγο μέσα στην αβεβαιότητα που σου δημιουργούν οι φοβίες σου, πάντα θα υπάρχει ο μεγάλος αδελφός?
http://images.icanhascheezburger.com...0203908766.jpg
Δεν μπορώωω! Ακόμα και τώρα με έχει πιάσει πολύ έντονος φόβος σε σημείο να δυσκολεύομαι να αναπνεύσω! Αν μπούνε ληστές, θα τους δώσουμε τα λεφτά και θα φύγουν, γιατί να μας κάνουν κακό εμάς; Αλλά ακόμα κι αν μας σκοτώσουν προτιμώ αυτό πάρα κάτι άλλο...εγώ αυτό τρέμω να μην μου συμβεί ποτέ, από εκεί και πέρα αν είναι να με κλέψουν θα το ξεπεράσω, αν με σκοτώσουν φυσικά δεν θα νιώθω τίποτα οπότε ποιός νοιάζεται;
Όσο για τον αδελφό μου, πάντα με έκανε να νιώθω ασφάλεια η παρουσία του...δεν είναι τυχαίο που άρχισα να καταρρεω όταν πήγε φαντάρος κι έλειπε για πολύ καιρό...και τώρα όταν είναι βραδινός στη δουλειά υποφέρω μερικές φορές, νιώθω πολύ καλύτερα όταν είναι εδώ τη νύχτα...
Κι εγω αυτον τον φοβο εχω αλλα η μανα μου λεει οτι συνηθως μπαινουν για να κλεψουν, διαρρηκτες δλδ κ οχι για να σκοτωσουν, εκτος βεβαια κ αν εισαι μπλεγμενη καπου η εχεις παρε-δωσε με υποκοσμο κτλ, αλλα πλεον μας παρακολουθουν παντου οποτε αμα δουν κατι που τους κεντριζει το ενδιαφερον τοτε μπορει να κανουν κατι, το ιδιο θεμα εχω κ εγω αλλα θα σου πω τι μου ειχε πει ενα παιδι πανω σ αυτο οτι "οκ σε παρακολουθουνε θελουν να σου κανουνε κακο αλλα εσυ πρεπει να συνεχισεις να λειτουργεις σαν να μην συμβαινει τιποτα κ να πεις στα @@ μου ο,τι κ να γινει" ειναι δυσκολο αλλα σκεψου οτι εγω που εχω το θεμα με τους μπατσους περασα μονη μου εξω απο α.τ. επιτηδες για να εκτεθω κ δεν μου καναν τιποτα, μην φοβασαι τωρα τα λεω σε σενα να τα ακουω εγω αλλα τι να κανω
Ναι, αυτό εννοώ! Πώς μπορώ να ξέρω ότι αν μπει κάποιος στο σπίτι για να κλέψει και του έρθει καμιά ιδέα και γι' αυτό; Έτσι κι αλλιώς εγκληματίας είναι...ναι, μένω με τους γονείς μου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι συνέχεια εδώ. Αν είναι σίγουρα και δεν υπάρχει κινδύνος, κάποιος θα προλάβει να καλέσει την αστυνομία...αυτό συνήθως με πιάνει όταν είμαι ολομόναχη τόσο έντονα απλά επειδή τελευταία είμαι πολύ ταραγμένη γενικά με πιάνει κι όταν είναι στο σπίτι όπως τώρα...το ξέρω ότι αν μπει κάποιος τώρα δεν μπορεί να μου κάνει κακό αλλά και πάλι δεν μπορώ να μην το φοβάμαι, δεν το ελέγχω τώρα, δεν μου αρκεί η λογική!!! Μπα, δεν νομίζω να με παρακολουθεί κανένας...έχω δεχτεί απειλές αλλά δεν νομίζω ότι αυτό το άτομο ξέρει που μένω...
Παλι καλα, εμενα που με παρακολουθουν οι μπατσοι σε συννενοηση με τους γονεις μου τι να πω? Ξες ποσο μου εχει αυξηθει το αγχος κ οι κρισεις πανικου? Αλλα οπως μου ειπε η γιατρος μου κ αυτο το παιδι δεν σημαινει οτι εσυ δεν θα συνεχισεις τη ζωη σου! Με το νομο των πιθανοτητων μπορουν να συμβουν τα παντα ανα πασα στιγμη αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν θα κανουμε πραγματα επειδη μπορει καποιος να μας κανει κακο η να μπει μεσ στο σπιτι!
Τι πηγε να συμβει παλια??
Ναι υπάρχει κάτι που δεν έχεις σκεφτεί... να πεις ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΦΟΒΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΠΕΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ... ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... και στο λέω εγώ που κάποτε καθόμουν ξύπνα βράδια ολόκληρα από το φόβο μου μη μπει κανένας διαρρήκτης και περίμενα να πάει η ώρα 5.30 - έξι παρά το πρωί ν' αρχίσει να έχει λίγο φως έξω για να μπορέσω να πάω για ύπνο χωρίς να τρέμω σα το ψάρι από το φόβο μου... με λίγα λόγια να κάνεις υπέρβαση του φόβου σου... εγώ τα κατάφερα γιατί όχι κι εσύ και όλοι;;; (Λάκρυ θα το λέω μέχρι να γεράσω.... ώσπου να το χωνέψεις.. ΔΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!) - προτείνω επίσης να ξεκινήσετε μαθήματα αυτοάμυνας!! Είναι φοβερή γυμναστική και σε βοηθάει να ενισχύεις την αυτοπεποίθησή σου και να μη φοβάσαι τίποτα... !!! ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ λέει η ψυχολογία....
Μου επιτέθηκε κάποιος...έξω...ήταν γνωστός, ελάχιστα αλλά γνωστός. Κι από τότε άρχισα να τις έχω αυτές τις φοβίες και να μην μπορώ να μείνω μόνη στο σπίτι. Ειδικά αν τύχει να λείπουν κι οι γονείς μου κι ο αδελφός μου για μέρες, τρελαίνομαι! Για παράδειγμα όσο υπηρετούσε ο μικρός είχαν φύγει για λίγες μέρες κι εγώ χαπακωνόμουν συνέχεια για να μην φοβάμαι...
Μαρίνα...σ' ευχαριστώ που προσπαθείς να μου δώσεις θάρρος αλλά δεν μπορώ κορίτσι μου να πω ότι είναι να γίνει θα γίνει σ' αυτό το θέμα γιατί ήδη μου έχει προκαλέσει τόσα ψυχολογικά προβλήματα αυτό το γεγονός που αν ποτέ μου ξανασυμβεί εγώ θα πεθάνω! Το έχω αποφασίσει, αν ξανασυμβεί θα αυτοκτονήσω, εγώ δεν θα ζήσω πάλι μ' αυτό, δεν θα ξαναπεράσω αυτό το μαρτύριο! Ότι άλλο θέλει ας συμβεί αλλά όχι αυτό!
Σαν μετατραυματικο στρες μου ακουγεται.. δεν ξερω, προσπαθησε να το διαχειριζεσαι πιο ανωδυνα κ μην κανεις υποθετικα σεναρια στο μυαλο σου του τυπου "αν ξαναγινει" κ "αν".. αυτο το "αν" κοψτο, ετσι μου λεγε ο ψυχολογος παλια... κ εγω αν ημουν η κειτ μος θα ημουν οπως ηθελα, αλλα δεν ειμαι!! :p
Κι αυτό ακριβώς είναι...μετατραυματικό στρες...κοίτα όμως, δεν σκέφτομαι αν και αν στα καλά του καθουμένου, ευτυχώς όχι...όταν μένω μόνη μου όμως πανικοβάλλομαι μήπως μπει κάποιος στο σπίτι γιατί αν συμβεί αυτό εγώ δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα...και θυμάμαι τι έγινε παλιά, είναι σαν να το ξαναζώ και τρελαίνομαι...
Κυρίως όταν είμαι ολομόναχη στο σπίτι...απλά και όταν είναι κι οι άλλοι εδώ με πιάνει συχνά να θυμάμαι βαθιά μέσα μου τα γεγονότα και να φοβάμαι...μερικές φορές, φοβάμαι μέχρι και να κοιμηθώ, νομίζω ότι εκείνος μπορεί να μου ξανακάνει κακό...το ξέρω ότι δεν γίνεται αλλά εκείνη την ώρα δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά, με καταλαβαίνεις; Κι όταν συμβαίνει αυτό κι έχω ξαπλώσει για ύπνο κλαίω από τον φόβο μου...
Καταλαβα ρε συ ειναι επειδη περασες την ασχημη εμπειρια κ σου βγαινει με αγχος τωρα.. κοιτα προσπαθησε να μην του δινεις τοση μεγαλη εκταση κ να μην το τροφοδοτεις γιατι θεριευει.. κανε αλλες σκεψεις κ απασχολησου με αλλα πραγματα, παντως ειναι πολυ θετικο το οτι εχεις καλες σχεσεις με τους δικους σου..
Προσπαθώ να ξεχαστώ, πίστεψε με...αλλά όταν ξαπλώνω τότε είναι η κόλαση...δεν γίνεται τίποτα, φοβάμαι! Και όχι, δυστυχώς με τους γονείς μου δεν θα έλεγα ότι έχω καλές σχέσεις άσχετα αν μένω ακόμα μαζί τους...δεν τους έχω πει τίποτα γιατί όχι μόνο δεν μπορούν να με καταλάβουν αλλά με κάνουν και χειρότερα. Ειδικά η μητέρα μου. Κανείς εκτός από τον αδελφό μου δεν ξέρει γι' αυτά και τα κοψίματα δεν τα λέω ούτε σ' εκείνον...μια φορά μόνο τα είδε και του είπα να μην το πει στους γονείς μας αλλά έτσι και το ξαναδεί φοβάμαι ότι θα το πει οπότε δεν λέω τίποτα...
Κύκνε, πως είσαι σήμερα; Είχα προσπάθησει να σου στείλω πμ αλλά το inbox σου ήταν γεμάτο. Κοίτα, και μένα μου είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό επίθεσης αλλά προσπάθησα να το κοντρολάρω μέσα μου όσο γινόταν. Επειδή είχαν συμβεί και παλιότερα περιστατικά με διαρρήξεις κ.τ.λ στο σπίτι μας, προσπάθησα να ελένξω μέσα μου αυτό το αίσθημα του φόβου. Στο σπίτι δεν φοβάμαι τόσο, γιατί εν ανάγκη παίρνω ένα μαχαίρι και του το καρφώνω αλλά τι γίνεται έξω. Και είναι πιο δύσκολο για μένα γιατί έχω και προιστορία με τον φόβο μου αλλά πρέπει να το αντιμετωπίζουμε όσο πιο αποφασιστικά γίνεται. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι γιατί σε όλους μας μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή στην ζωή μας, απλά θα προσπαθείς όσο μπορείς να αυτοπροστατεύεσαι.
Όσο και να φοβάσαι δε θ' αλλάξει το γεγονός που (δυστυχώς) έζησες.. επίσης όσο και να φοβάσαι (πάλι δυστυχώς) μπορεί να ξανασυμβεί (όπως σε όλους μας τώρα πια με τέτοια εγκληματικότητα που υπάρχει στην Ελλάδα και κυρίως στην Αθήνα...) οπότε πρέπει να επιλέξεις... ή θα ζεις με αυτό το φόβο σε όλη σου τη ζωή (που έτσι κι αλλιώς δε θ' αλλάξει τις καταστάσεις που πέρασες ή που μπορεί ενδεχομένως να ξαναζήσεις - το απευχόμαστε φυσικά αυτό) ή θα αποφασίσεις να τον βγάλεις από μέσα σου... πίστεψέ με δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται στην αρχή.... // Ο πατέρας της Άννα Φρανκ τη στιγμή που οι Γερμανοί ανακάλυπταν το κρυσφήγετό τους είπε τη φράση.. "Ζήσαμε με το φόβο... τώρα θα ζήσουμε ελπίζοντας..." σκέψου αυτοί με τι φόβο ζούσαν δυο χρόνια κλεισμένοι σ' ενα δωμάτιο χωρίς να μπορούν να βγουν ούτε μια βόλτα και περιμένοντας κάθε μέρα από στιγμή σε στιγμή να τους ανακαλύψουν οι Γερμανοί ή να τους καρφώσει κάποιος...
Κύκνε καλησπέρα,
Δεν ξέρω αν έχεις ξαναποστάρει πριν από το συγκεκριμένο θέμα, αλλά θα μπορούσα να σε ρωτήσω για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η φοβία? Εννοώ, σου συνέβη κάτι στο παρελθόν που σε καταδιώκει πλέον και δε μπορείς να ηρεμήσεις? Για να σε καθησυχάσω, θα σου πω πως η αδερφή μου είχε για καιρό πρόβλημα να μένει μόνη της χωρίς εμένα στο σπίτι. Επιπλέον έχει κ πρόβλημα με το σκοτάδι. Οπότε όταν το καλοκαίρι έλειπα για περίπου 2 μήνες από το σπίτι εκείνη αντιμετώπισε τους φόβους της θέλοντας και μη. Σκέψου πως το σπίτι σου το ξέρεις εσύ καλύτερα από τον καθένα. Το φως και η τηλεόραση είναι πολύ καλοί τρόποι να νιώσεις καλύτερα στη διάρκεια της νύχτας (δε σου κρύβω πως το κάνω και εγώ για να νιώθω μια παρέα όταν είμαι μόνη μου). Μπορείς να κάνεις ωστόσο και άλλα πράγματα για να νιώσεις πιο ασφαλής. Εγώ για παράδειγμα όταν κοιμάμαι στο δωμάτιό μου μόνη μου, εκτός από την εξώπορτα, κλειδώνω και τις εσωτερικές πόρτες οπότε και να μπει κάποιος, θα έχω χρόνο αρκετό να ειδοποιήσω την αστυνομία ή κάποιον δικό μου. Κλειδώνω σαφώς και τη πόρτα του δωματίου μου. Αυτό βέβαια σε περίπτωση σεισμού δεν είναι καλό...αλλά η ασφάλεια που σου δίνει όσον αφορά τους ληστές είναι μεγαλύτερη :) Επίσης μπορείς να βάλεις κάποιο καμπανάκι στην πόρτα σου όταν ανοίγει...να ξέρεις πως ο ληστής που μπαίνει να κλέψει φοβάται περισσότερο από εσένα γιατί παίζει "κορώνα-γράμματα" το κεφάλι του αν τον πιάσουν. Οπότε αν ακούσει κάτι που πιθανόν να ξυπνήσει τον ένοικο, "θα την κάνει με ελαφρά" :P Το σπίτι σου είναι σπίτι ΣΟΥ και το ξέρεις καλύτερα από τον οποιοδήποτε ληστή...εκμεταλλεύσου το!
Πάλι άγχος έχω...πολύ άγχος...κι είναι οδυνηρό, με κάνει να νιώθω κι άσχημα σωματικά...το άδειασα το γραμματοκιβώτιο, αν θέλεις στείλε...
Για μένα δεν είναι εύκολο αυτό που λες, να καρφώσω μαχαίρι σε κάποιον...μπορώ μόνο να τον απειλήσω ότι θα το κάνω αν πλησιάσει αλλά πιστεύεις ότι θα με πάρει στα σοβαρά; Σαν γυναίκες αφοπλιζόμαστε πανεύκολα...
Εγώ έξω δεν φοβάμαι ιδιαίτερα γιατί προσέχω να κυκλοφορώ σε δρόμους με φώτα κι άλλωστε σχεδόν πάντα υπάρχει κόσμος τριγύρω...προσπαθώ να ξεφεύγει το μυαλό μου εκείνες τις ώρες αλλά ο φόβος είναι ένα συναίσθημα που νιώθω σχεδόν πάντα κι ειδικά τα βράδια φοβάμαι πολύ να κοιμηθώ...
Καλησπέρα...
Ναι, είχε συμβεί κάτι κακό παλιά κι αυτός είναι ο λόγος που έχω αυτή τη φοβία...για να μην το ξαναλέω, γιατί δεν μου είναι κι εύκολο, διάβασε λίγο και τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις...
Αυτό με την κλειδωμένη πόρτα του δωματίου το έχω κάνει κι εγώ ένα βράδυ που φοβόμουν πολύ κι ας ήταν όλοι εδώ...επίσης κι εγώ φοβάμαι το σκοτάδι και κοιμάμαι με αναμμένο φως...καμπανάκι δεν μπορώ να βάλω, θα πρέπει να πω στους γονείς μου γιατί το θέλω και δεν θέλω...τέλος, δεν φοβάμαι να μην με κλέψουν αλλά κάτι άλλο...είναι στις προηγούμενες σελίδες, θα το διαβάσεις εκεί και θα καταλάβεις...
Oh! That's cool!
Γενικα οι πολεμικες τεχνες σου ανεβαζουν το ηθικο και την αυτοπεπειθηση! Και θα ηταν καλο να ασχολουνταν ολες οι γυναικες που ειναι σχετικα μικροσωμες και μυϊκα ασθενεις καθως μαθαινουν με ποιο τροπο μπορουν να χρησιμοποιησουν την δυναμη του αντιπαλου και να την στρεψουν εναντιον του.
Κυκνε, ενα διαστημα ειχα διαβασει ενα θεμα που ειχες ανοιξει (με καπως μακαβρια να το πω posts περι αυτοκτονικων τασεων). Ολες οι αρνητικες σου σκεψεις και φοβιες προερχονται απο εκεινο το δυσαρεστο συμβαν?
Υπήρχαν κάποια προβλήματα, δεν ήμουν και πολύ ευτυχισμένη αλλά καμία σχέση το πριν και το μετά...μετά απ' αυτό άλλαξα δραματικά...συνηθίζω να λέω ότι πριν ήμουν ένα ευτυχισμένο κοριτσάκι και ξαφνικά άλλαξαν όλα κι εγώ μαζί...ίσως αυτό να φαίνεται αντιφατικό αφού πριν λίγο είπα ότι δεν ήμουν πολύ ευτυχισμένη αλλά πραγματικά το πως έγινα μετά δεν έχει καμία σχέση με το πως ήμουνα...τα προβλήματα που είχα τότε είναι μηδαμινά μπροστά στα τωρινά...
Οχι, δε μου φαινεται καθολου αντιφατικο, αντιθετως ειναι απολυτα κατανοητο. Δεν υπαρχουν ζωες στρωμενες με ροδοπεταλα, σαφεστατα υπαρχουν και προβληματα (αλλοτε μεγαλυτερα κι αλλοτε μικροτερα αναλογως πως το βλεπει κανεις).
Αυτα αναφορικα με το "πριν"... Με το "μετα" τωρα τι γινεται? Αυτο που αισθανεσαι ειναι εντονοι φοβοι μηπως και σου ξανασυμβει?
Επισης, αυτο το περιστατικο πριν ποσο καιρο συνεβει?
Ναι, αυτό φοβάμαι...μήπως ξανασυμβεί είτε τυχαία, εκτός σχέσης είτε μέσα σ' αυτήν...έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε αλλά τελικά δεν κατάφερα να το ξεχάσω απλά να το θάψω μέσα μου για ένα μεγάλο διάστημα σαν να μην έγινε ποτέ μέχρι που κάτι το έφερε στην επιφάνεια :( Μακάρι να συνέχιζε να "κοιμάται"...τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί κι εγώ δεν θα βασανιζόμουν έτσι τώρα...
Εχω παρατηρησει οτι μιλας με "γριφους" και με μια ας πουμε μυστικοπαθεια για ολο αυτο. Σα να φοβασαι ακομα και την ιδια την αναφορα σου πανω στο συμβαν. Με την εννοια οτι δεν εχεις τη δυναμη ουτε να εκφραστεις ελευθερα σ'αυτο. Για παραδειγμα λες: "Δε με πειραζει ουτε να με κλεψουν ουτε να με σκοτωσουν, αυτο το ΑΛΛΟ ειναι που φοβαμαι" (δεν μπορεις ουτε να το κατονομασεις) ή "ΚΑΤΙ συνεβει και το εφερε στην επιφανεια" (χωρις να αναφερεις αυτο το ΚΑΤΙ)...
Κατανοω οτι ειναι για σενα πολυ δυσκολο και γι'αυτο δε θα σε "πιεσω" να μου πεις περισσοτερα. Θα σου συνιστουσα ομως, αντι να σκεφτεσαι τις αυτοκτονιες, να μιλησεις με καποιον ψυχολογο (αν δεν το εχεις ηδη κανει). Ειναι κριμα κι αδικο να ταλαιπωρεισαι για τοσα πολλα χρονια οπως λες...
Οπως και να 'χει, σου ευχομαι καλη δυναμη και καλο κουραγιο!
mou exei tyxh mia periptosh san tin dikia sou.. ena vrady pou les imouna me to laptop mou, ksafnika akousa na anigei h porta tis isodou alla den dino pote simasia gt menw se polikatikia kai olo kai kapios paei kai erxete.. lipon ksafnika akousa kati 8orivous ekso apo tin porta mou... siko8ika apotoma me paniko ekinei ton wra ta exasa telios... lew twra ti kanw? arxisa lipon na xtipao me dunamh tin porta.. mexri pou auth siko8ikane trexontas kai fygane.. opos katevikan lipon vgika ekso sto balkoni na tous parakolou8iso.. opos eida itane 2 atoma pou forousane koukoula.. den mporesa na vgalw akrh.. pantos entelos xalarh proxoragane sto dromo.. sa na min trexei tpt... an einai dunaton.. apo tote pou sunevei auto.. ka8e vrady den mporousa na kimi8o kai skeftomouna oti tha mpei kapios mesa sto spiti.. twra pleon omos meta apo 3 mhnes o fovos autos mou perase.. kai pleon mporw na sou po den to skeftome ka8olou.. :)
prospa8ise lipon oso mporis na ksekolishs apo auth tin skepsi pou se vasanizei.. eimai sigouros oti tha ta katafereis
sou euxome na pane ola kala :)
info: sxetika me ta greeklish pou grafw tha ithela na sas enimeroso oti duskoleuome na grapsw ellhnika, osa topic exw kanei sta ellhnika einai apo Greeklish Converter thank you :)