Originally Posted by
Lacrymosa
Ινσταντ μου δυστυχως αμα την παθεις μια φορα την ψυχωση ο,τι κ να κανεις δεν θα εισαι οπως ησουνα πριν, γι αυτο πρεπει να προσαρμοστεις στα νεα δεδομενα. το να μην πινεις κ να μην κανεις ναρκωτικα ειναι ενας γενικος κανονας προς εφαρμογη που δεν επαφιεται μονο στις ψυχωσεις. οσο για το καπνισμα βοηθαει στους ντοπαμινεργικους υποδοχεις κ ξελαμπικαρει να στο πω απλα γι αυτο στα ψυχιατρεια αμα δεις ολοι οι ασθενεις δεν προλαβαινουν να αναβοσβηνουν τσιγαρα, για να μην μιλησω κ για τους μπαφους..
Επειδη ειδα οτι κ σε αλλο θρεντ ρωτας κ επιθυμεις διακαως να μαθεις θα σου πω πως προσωπικα το βιωσα, μιας κ καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.. εμενα πιστευω πως προηλθε απο τη χρηση ουσιων που εκανα κ λογω του οτι επαιρνα τα φαρμακα οποτε θυμομουνα, λοιπον πριν κανα μηνα ηταν σε εξαρση, ακουγα μια κοπελα ονοματι ντεηζυ να μου μιλαει κ να με λεει "ηλιθια, αχρηστη, μαλακισμενη", "να παω να ψοφησω", "θα κανεις ο,τι σου λεω", "μην διανοηθεις να βγεις εξω, δεν θα πας σχολη", κ το κακο ειναι οτι την ακουγα, αυτα πλεον μου χουν φυγει, αυτο που μου χει μεινει ειναι δυτσυχως οι παρακολουθησεις κ η εμμονη με τους μπατσους, αλλα ελπιζω οτι θα φυγει κ αυτο σιγα σιγα, για να καταλαβεις σε μενα παιζαν τα θετικα συμπτωματα, ευτυχως δεν ειχα αρνητικα, δλδ αποδιοργανωση, ασυναρτητο λογο κτλ.. αυτα απο μενα, ελπιζω να σου δωσα μια εικονα :)