ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΑΣ
εκανα πολλες αλλαγες στην ζωη μου ξαφνικα ενω το αποφασισα μεσα σε μερικες μερες. μια απο αυτες την οποια ειχα παρει αποφαση αλλα δεν υλοποιησα τελικα ηταν το οτι ηθελα να φυγω απ το σπιτι να μεινω μονη μου. μολις το ανακοινωσα στους δικους μου κλαιγανε και μ ελεγαν πως θα κανω λαθος και πως θα γυρισω ταπεινωμενη. περιττο να πω πως ο πατερας μ κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ανεβηκε η πιεση και φοραγε πλερεζες 10 μερες.
με επηρρεασανε τοσο πολυ που επαψα να το σκεφτομαι, επισης με δωροδοκουσε απ την επομενη ακριβως μερα με δωρα και λεφτα κ να μ κανει χατηρια κλπ κλπ κ εγω τα δεχομουνα. το θεμα ειναι πως εχω παει 26 και θελω τον χωρο μου και δικια μου ζωη.
εχω περασει πολλα δυσκολα για να μην καταφερω να ζησω μονη μου, οποτε δεν καταλαβαινω γιατι δεν το εγκρινει ο μπαμπας και γιατι φοβαται τοσο. φοβαται μηπως ειναι παρορμηση λογω της ασθενειας και φυσικα φοβαται μην δεν τρωω και πεθανω απο ασιτια.
ελειπα 5 μερες και μολις γυρισα ο πατερας μ με εσφιγγε αγκαλια μου χαιδευε τα μαλλια επαιζε μαζι μου και μ λεγε με παραπονο ''που εισαι κοριτσακι μου σαγαπαω τοσο πολυ που ησουν τοσες μερες'' κλπ κλπ. δεν με αφηνει με τπτ. μεσα στο σπιτι με ακολουθει παντου και συνεχως με νταντευει. στην μικρη δεν τα κανει!μονο σε μενα!
τον αγαπαω τον πατερα μου αλλα με πνιγει! προσπαθησα να του εξηγησω πως πρεπει να με αφησει να παρω δικο μου δρομο, εστω να δοκιμασω. αλλα επιμενει πως δεν πρεπει να φυγω παρα μονο οταν παντρευτω. οταν του ειπα πως τι θα γινει αμα δεν παντρευτω ποτε η αμα παντρευτω στα 35 μ, θα πρεπει να μενω μαζι τους μεχρι τοτε? και μου απαντησε χωρις ενδοιασμους ''ΝΑΙ!''.
μου κοπικαν τα ποδια. περασαν οι εποχες που ειχα διαστροφες-οργη-περιεργες διαθεσεις-ξεσπασματα-παραλληρισμους και αλλα πολλα. το μονο που μ χει απομεινει ειναι οι εμμονες και οι αισθηση πως εχω εναν σκοπο στον κοσμο (πραγμα που ισχυει εχω βοηθησει κ νιωθω χρησιμη ) και βλεπω γυρω μου πολλα σημαδια να μου το τονιζουν αυτο καθημερινα. δν ειμαι απλος ανθρωπος. εν πασει περιπτωση, γιατι να μν με αφηνει να κανω αυτο που θελω? γιατι να με κανει να μενω στο παρελθον και να μην προχωραω
δεν ξερω τι αλλο να του πω να ηρεμισει...........δεν ειμαι πλεον μωρο και οσο συνεχιζει και μου φερεται σαν να μαι ενα, με ριχνει, επειδη κατα βαθος μαρεσει η τοση προσοχη. ομως θελω και να φυγω