Θέλω να σας γράψω και εγώ για το δικό μου πρόβλημα...έχω πρόβλημα να κάνω παρέες και να προσεγγίζω τα άτομα γύρω μου με σωστό τρόπο...φοβάμαι την απόρριψη πάρα πολύ και την μοναξιά..είμαι άτομο που ανοίγεται πολύ εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους και την πατάει πάντα...έχω ζήσει άσχημες φάσεις στη ζωή μου και έχω κάνει πολλά λάθη και δεν έχω μάθει ακόμα από αυτά και κάνω πάντα τα ίδια...έχω κουραστεί να κάνω λάθη και να μένω μόνη μου....μόνο ένα άτομο έχω στη ζωή μου που ενδιαφέρεται πραγματικά για μένα και αυτό είναι το αγόρι μου, πάλι καλά που υπάρχει και αυτός δηλαδή! αλλά και πάλι δεν μπορώ να βασίζομαι σε κάποιον άλλον για να είμαι καλά....δίνω πολλά στους άλλους για να τους κρατήσω κοντά μου και αυτοί όλο φεύγουν και με εγκαταλείπουν με τον χειρότερο τρόπο....είμαι αφελής και καλοπροαίρετη το ξέρω...αλλά ο κόσμος έξω δεν είναι τόσο καλός όσο νομίζω και απογοητεύομαι συνέχεια....νιώθω ότι δεν μπορούν να με δεχτούν όπως είμαι και μονίμως θέλουν να με εκμεταλλεύονται... πάω σε ψυχολόγο γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου διαφορετικά....τι να κάνω...θέλω τη γνώμη σας! έχω κουραστεί με αυτήν την κατάσταση.δεν θέλω να πονέσω άλλο.