Βοηθήστε με να καταλάβω γιατι θα παλαβώσω!!
Καλησπέρα σε όλους! Να σας βάλω λίγο στο κλίμα.. έχω μια σχεση περί τα 4 χρόνια.. Λιγο βασανιστική σχέση με πολύ πάνω κάτω και πέρα δώθε. Αυτό συμβάνει διότι βρεθήκαμε 2 πολύ δυναμικοί ανθρωποι και ήρθε το αναπόφευκτο Big Bang.. Γενικα όμως υπαρχει αγάπη κ πάθος μέσα στην ταλαιπωρία..
Πρόσφατα κοιταξα το κινητό της κοπέλας μου και είδα ενα μνμ από έναν πρώην συνάδελφο. Η καλή μου δεν είχε απαντησει στο μνμ αυτο και ουτε τηλέφωνο ειχε παρει απόσο είδα. Από εκείνη την ημέρα έχω τρελαθει και το σκεφτομαι συνέχεια. Προφανως δεν έχω αποκαλυψει τπτ, γιατί είναι απαράδεκτο το ότι έψαξα αλλα ειμαι πολυ φορτισμενος συναισθηματικα και η αλλαγη είναι εμφανης. όχι νεύρα όμως κλπ, προς την αντιθετη κατευθυνση.. Απλα θέλω να μου λεει συνεχως πως νιωθει για εμας κλπ.. Εχουν περασει απειρα σεναρια απο το μυαλο μου κ γενικα δεν ξερω καθολου πως να το χειριστω.. Η αληθεια ειναι ότι την αγαπώ και απλά δεν θα ήθελα να είναι κάτι σοβαρό/ απωθημένο που θα με αναγκαζε να χωρίσω.. Πιστεύετε ότι έχει γίνει κάτι μεταξύ τους?
Ποτε δεν ηταν κοπελα που μιλουσε για τα συναισθηματα της, απλα τωρα με διαλυει όπως αντιλαμβανεστε γιατι πρεπει καπως να καταλαβω τι συμβαινει και με τρώνε οι αμφιβολιες... any thoughts??