τον τελευτεο μηνα απο 10 τσιγαρα που εκανα την μερα καταφερα να φτασω στο να κανω 20 πως μπορω να το ελατοσω καπος ? (χωρις να παρω κιλα!!!!)
Printable View
τον τελευτεο μηνα απο 10 τσιγαρα που εκανα την μερα καταφερα να φτασω στο να κανω 20 πως μπορω να το ελατοσω καπος ? (χωρις να παρω κιλα!!!!)
κοψε το πρωτο και το τελευταιο τσιγαρο της ημερας ;)
αχ χα χα χα χα χα!! να το κοψω δεν γινεται αλλα δεν θελω κ ολας απλα να το μειωσω καπως!
μαρια κανε λιγη γυμναστικη εστω και μονη σου αν δεν εχεις την δυνατοτητα να πας σε καποιο γυμναστηριο
μπορεις να κανεις καποιες ασκησεις πρωι και βραδυ ωστε να γεμιζεις λιγο τον χρονο σου και να ξεχνιεσαι απο την εμμονη του τσιγαρου
επισης ενα μπεγλερακι,μια τσιχλιτσα βοηθαει εστω και λιγο,μπορεις να τα χρησιμοποιησεις την στιγμη που θεωρεις οτι εχεις καπνισει πολυ
η κινηση του τσιγαρου εξαλλου ειναι κατι σαν τικ,αντικατεστησε το οποιες ωρες μπορεις με αλλες ενασχολησεις
αν αισθανεσαι οτι την στιγμη που δεν καπνιζεις θελεις να φας κατι απο νευρικοτητα,τοτε τρωγε υγειηνα
φαε ενα μηλο,μια μπανανα,κοψε μια ντοματουλα
γενικως φρουτα η λαχανικα που δεν παχαινουν τοσο πολυ κι επωφελησου απο τις βιταμινες τους
σε καμια περιπτωση ομως μην το αντικαταστησεις πινοντας αιμα γιατι παχαινει
(λολ!!σε πειραζω!ελπιζω να μην θυμωσες)
οπως και να εχει καλη προσπαθεια να εχεις,ειναι πολυ θετικο που θελεις να ελλατωσεις το καπνισμα και μπραβο σου!
εδω παθολογικη καπνιστρια,οι παραπανω μηχανισμοι με εχουν βοηθησει αρκετες φορες παντως,
οποτε βαζω προγραμμα και ειμαι στα καλα μου το παλευω κι εγω
αν αντεχεις καθυστερισε το πρωτο τσιγαρο οσο μπορεις και μην καπνζεις πριν κοιμηθεις (εγω δεν μπορω να τα κανω αυτα γτ ζω για να καπνιζω χαχαχα)
χαχα!ειναι οι μονες στιγμες που δεν μπορω να μην καπνισω:
το πρωι με τον καφε μολις ξυπνησω
το μεσημερι μετα το φαι για την χωνεψη
το βραδυ πριν κοιμηθω..για το τελευταιο με την αυτοκριτικη και τον απολογισμο μου κανω παντα ενα τσιγαρο(αυτα τα δυο πανε πακετο)
ε,ενταξυ κι ενδιαμεσα και ξημερωματα και την ωρα του φαγητου,του σερφαρισματος και..και...και...
ναι αυτο με την τσιχλα το κανω αλα δεν πιανει γαμωτο μου γιατι καπνιζω ταυτοχρονα κ εχω αρχισει να τρωω τα νυχια μου απο νευρικοτητα οταν δεν καπνιζω τοσο πολυ που να ματονουν ευχομαι να μην εχει πολες θερμιδες το αιμα τοτε την εκατσα! χα χα χα χα !!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχα!
και ναι μετα απο...τοσο μεγαλο αγωνα δεν υπαρει περιπτωση να μην καπνισω!
αλλα δεν το ανεφερα για να μην κλειδωθει και το θεμα της μαριας,ξερω γω?
αν παραπονεθει κανεις στην διαχειρηση οτι λεμε για την ευχαριστηση μας οσο αναφορα το απλο τσιγαρο μετα το...σεξ?
μπορει να θιχτουν ορισμενοι
χιτλερ ραουυυυζ!
αν εισασταν αντρες θα υπηρχε και κατι αλλο σημαντικο που δεν γινεται χωρις τσιγαρο
Ηλεκτρονικο Τσιγαρο
Τι ειναι το ηλεκτρονικο τσιγαρο
Το ηλεκτρονικο τσιγαρο αποτελεί το νέο μέσο απόλαυσης της αίσθησης του καπνίσματος. Θεωρείται ως ο μελλοντικός τρόπος καπνίσματος και πραγματικά είναι μία καλή λύση για όλους όσους θέλουν να "καπνίζουν" υγιεινά. Όταν μιλάμε για το ηλεκτρονικο τσιγαρο αναφερόμαστε σε μία συσκευή η όψη της οποίας δεν διαφέρει καθόλου από τα κοινά τσιγάρα. Σε αντίθεση με τα κανονικά τσιγάρα όμως, η συσκευή αυτή δεν επιφέρει στην υγεία του ανθρώπου τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν περιέχει τις χιλιάδες καταστροφικές ουσίες του τσιγάρου, παραμόνον την νικοτίνη και αυτή ΜΟΝΟ αν το θέλει ο χρήστης του (επιλέγοντας το είδος των φίλτρων που θα «κουμπώσει » πάνω στο ηλεκτρονικο τσιγαρο). Το φίλτρο είναι το μέρος του τσιγάρου όπου βρίσκεται η νικοτίνη (αν είναι επιθυμητό) και το υγρό το οποίο ο ατμοποιητής του ηλεκτρονικου τσιγαρου εξατμίζει για να παραχθεί ο καπνός.
Επειδή οι καπνιστές απολαμβάνουν την αίσθηση του καπνίσματος, οι κατασκευαστές του ηλεκτρονικου τσιγαρου έχουν φροντίσει να φέρουν το ηλεκτρονικο τσιγαρο όσο πιο κοντά γίνεται στο κανονικό τσιγαρο. Για παράδειγμα, το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει μια φλογερή, κόκκινη ένδειξη LED στην κορυφή η οποία ανάβει αυτόματα όταν εισπνέετε και σβήνει την στιγμή που σταματάτε και εσείς να τραβάτε ατμό! Με λίγα λόγια, οπτικά το ηλεκτρονικο τσιγαρο δίνει το ίδιο εφέ που δίνει και ένα πραγματικό τσιγάρο εξομοιώνοντας ακόμα και την καύτρα!
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελείται από τον ατμοποιητή, τα αναλώσιμα φίλτρα και την επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Ο ατμοποιητής αντλεί ρεύμα από την μπαταρία και δημιουργεί μέσα του θερμοκρασία η οποία είναι ικανή να εξατμίσει το υγρό που υπάρχει μέσα στο αναλώσιμο φίλτρο. Ουσιαστικά λοιπόν μιλάμε για ατμό ο οποίος φυσικά δεν είναι επικίνδυνος για κανέναν - οπότε έτσι με το ηλεκτρονικο τσιγαρο, λέμε τέλος και στο παθητικό κάπνισμα.
Στην Ελλάδα η χρήση του ηλεκτρονικου τσιγαρου δεν είναι ακόμα ευρέως γνωστή καθώς κυκλοφορεί στην αγορά τον τελευταίο χρόνο περίπου, όμως σε παγκόσμιο επίπεδο έχει ήδη αρχίσει να γίνεται η νέα μόδα των καπνιστών. Γεγονός ωστόσο είναι πως από τότε που το ηλεκτρονικο τσιγαρο εισάχθηκε στην Ελλάδα ο αριθμός των ηλεκτρονικών καπνιστών έχει αρχίσει να αυξάνεται ραγδαία.
Πρόκειται πιθανόν για το καλύτερο και ασφαλέστερο υποκατάστατο του τσιγάρου, που βοηθάει τον καπνιστή να ελαττώσει το καπνισμα (πολλές φορές ακόμα και να το κόψει) χωρίς να βλάπτει ούτε τον ίδιο, ούτε τους γύρω του.
Το ηλεκτρονικο τσιγαρο θεωρείται ο μεγαλύτερος εχθρός των μεγάλων καπνοβιομηχανιών παγκοσμίως. Και είναι φυσικό καθώς μπορεί να προσφέρει ότι και το δικό τους προϊόν, χωρίς όμως να επιβαρύνει την υγεία κανενός. Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο το ηλεκτρονικο τσιγαρο έχει συναντήσει μεγάλα προβλήματα στην εξάπλωσή του.
Τέλος, εκτός από το θέμα υγείας (Το οποίο φυσικά είναι και το πιο σημαντικό) το ηλεκτρονικο τσιγαρο έχει και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα.
Είναι πολύ πιο οικονομικό από το παραδοσιακό κάπνισμα.
Είναι άοσμο.
Δεν αφήνει κατάλοιπα όπως αποτσίγαρα και στάχτες.
Είναι φιλικό προς το περιβάλον.
Σας απαλλάσσει από σπίρτα, τασάκια και αναπτήρες.
http://www.etsigaro.com/
Συγνώμη που θα στο πω αλλά έχει αποδειχτεί επιβλαβές για την υγεία πιο πολύ από το κανονικό τσιγάρο...
...για το ηλεκτονικο τσιγάρο
Ο αδελφός μου κάπνιζε 40 πουρακια την ημέρα και εδώ και 5 μήνες που καπνιζει το ηλεκτρονικό έχει αλλάξει η ζωή του. Πολλές φορές φτάνει να το ξεχνάει. Πρόσφατα που έκανε ένα ταξίδι όπου ήταν σχεδόν 24 ώρες σε αεροπλάνα και αεροδρόμια, δεν το θυμήθηκε καν να το χρησιμοποιήσει, (παρόλο που επιτρέπεται).
Αυτό για μένα που είμαι φανατική (κακώς) καπνίστρια, μου φαίνεται απίστευτη επιτυχία.
Για να ην αναφέρω τη φυσική του κατάσταση που εχει αλλάξει εντελώς.
Εδω και καιρο καπνιζω ηλεκτρονικο τσιγαρο κ εχω βρει την υγεια μου (απο οικονομικης αποψης).
Δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη προσπαθεια για την "μεταβαση" απο κανονικο σε ηλεκτρονικο τσιγαρο, γιατι παιρνεις νικοτινη κ με τα δυο κ η συνηθεια ειναι περιπου ιδια.
Παντως ΔΕΝ θεωρειται κοψιμο τσιγαρου το ηλεκτρονικο τσιγαρο.
Σαν να λεμε δηλαδη οτι καποιος που παιρνει ναρκωτικα απο την μυτη, ξαφνικα βαραει ενεσεις, ε δεν ειναι κοψιμο αυτο.
Και για του λόγου το αληθές... Να σας θυμίσω πως μετά από όλο τον τρελό πανικό, σχετικά με το πόσο καταστροφικό είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο...
.... ως δια μαγείας κυκλοφόρησε αυτό το καθ' όλα υγιεινό και εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ... ηλεκτρονικό πιπάκι ;)
http://www.nicorette.gr/Home/Nicoret...orette-inhaler
Τυχαίο; Δε νομίζω... :p
Δοκίμασε το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Μην πάρεις τα κινέζικα αν έχεις τη δυνατότητα, πάρε ένα καλής ποιότητας και μπουκαλάκια υγρό ατμίσματος όχι χύμα, αλλά σφραγισμένα και στη συσκευασία τους. Εγώ ήμουν φανατική του τσιγάρου και πλέον έχω μήνες που υποτροπίασα μονάχα δυο φορές.(για μένα αυτό λέγεται κατόρθωμα, λολ)
Χτες έκανα και μια δοκιμή, καθώς στο γραφείο μου "φιλοξενούσα" καπνιστή, αν θα μου λείψει. Άναψα τσιγάρο. Ούτε μέχρι τη μέση δεν το πήγα, μου αρέσει η γεύση του ηλεκτρονικού πολύ καλύτέρα. Μια συνήθεια είναι όλα. Δεν το συζητώ από πλευρά υγείας, θα σωθείς. Αλλά και η τσέπη σου θα αναστενάξει από ανακούφιση, χαχαα
μαρικακι εγινεσ τησ υγειηνησ διατροφησ αμα θελεισ βιταμινε ελα να σου δωσω λιγο απο το αιμα μου ειναι καθαρισμενο απο τοξινεσ :p
Πανοπτικος αμα βαλεις υγρο χωρις νικοτινη τοτε θα το εχεις κοψει και δεν καπνιζεισ
καπνιζα 30 χρονια ασταματητα ομως.... 3 πακετα την ημερα και πριν 3 χρονια πηρα καπνο μπας και το ελλατωσω και καπνιζα 30 τσιγαρα τη μερα και καπως απο τα 90 στα 30 ε?? αλλα και παλι πολλα ηταν.. δεν ελλατωνεται πιο πολυ οποτε το μονο που με εσωσε ητνα που το εκοψα τελειως 33 μερες τωρα και ηταν το πολυτιμοτερο δωρο που εχω κανει ποτε στον εαυτο μου!!!! μου εχει παρει πολλα... οπως το οτι ηταν η συνηθεια μου... μ αυτο ξυπναγα μ αυτο κοιμομουν...αλλα μου πηρε και την τρελλα και το αγχος... κοιμαμαι 4 ωρες και ειναι λες και εχω κοιμηθει 10. αναπνεω επιτελους! εχω οσφρηση και γευση!!! μπορω να πηγαινω παντου και να καθομαι ξεγνοιαστα χωρις να φρικαρω που απαγορευεται το καπνισμα... σταματησε το στομα μου να βρωμαει σαν τασακι, τα μαλλια μου και τα ρουχα μου επισης, το δερμα μου λαμπει, το σπιτι μου μοσχοβολαει και δεν εχει παντου καπνους αποτσιγαρα και βρωμικα τασακια... τερμα η μπιχλα !!! δεν ελλατωνεται ποτε.... κοφτο και θα αλλαξει ολη σου η ζωη!!!!
Πάρε ηλεκτρονικό τσιγάρο. Όσους ξέρω το έχουν κόψει μαχαίρι... το θεωρώ τρομερή λύση!
Ουπς σόρρυ παιδια το έχετε ήδη αναφέρει... :D
Παιδιά κι εγώ έχω πρόβλημα με το τσιγάρο. Ενώ δεν κάπνιζα στη ζωή μου εκτός από περιστασιακά, όταν τα είχα με κάποιον που κάπνιζε ή καμιά φορά αν έβγαινα έξω, τα τελευταία χρόνια με έχει βρει το κακό. Και λέω κακό γιατί έχω φτάσει να καπνίζω ένα πακέτο τη μέρα κι αυτό με προσπάθεια σχετική γιατί αν άφηνα τελείως τον εαυτό μου μπορεί να πήγαινα και παραπάνω,καθώς και ο τρόπος που καπνίζω είναι ανησυχητικός. Πολύ νευρικά, το μυαλό μου είναι συνέχεια εκεί. Κάνω όλες τις τεχνικές που αναφέρατε παραπάνω κι ακόμα περισσότερες. Και ηλεκτρονικό έχω, έχω βοηθηθεί σε κάποια φάση αλλά και πάλι ξανάπεσα στα ίδια. Τελευταία έχω μπει σε σάιτ του icoach, κι αυτό με έχει βοηθήσει. Δεν βρίσκω άλλη λύση για την ώρα από όλες τις τεχνικές που υπάρχουν και προτείνονται. Εγώ επίσης αναλύω πολύ προσεκτικά τους λόγους για τους οποίους καπνίζω. Πχ καπνίζω, ένας από τους λόγους είναι το άγχος. Γιατί έχω άγχος; Και προσπαθώ να βρω λύσεις για το άγχος μου. Δηλαδή το τσιγάρο γίνεται μια αφορμή να ψάξω σε βάθος τη ζωή μου και να τη βελτιώσω. Έχω άγχος γιατί δεν μου αρέσει η δουλειά μου. Βουρ λοιπόν, άμεση προσπάθεια να βρω άλλη δουλειά. Εκεί πρέπει να επικεντρωθώ και όχι στο να καπνίζω. Τέλος πάντων αυτά είναι ίσως απλά τεχνικές που τις εφαρμόζω όταν έχω λίγη δύναμη γιατί όταν είμαι πραγματικά ντάουν δεν κάνω άλλο από το να καπνίζω. Ορίστε, το θέμα σε αυτο το σάιτ με βοήθησε σήμερα να σας διαβάσω, να γράψω κι εγώ κι έτσι να βοηθηθώ λίγο για κάποια ώρα τουλάχιστον, γιατί σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα, πλήξης, κατάθλιψης και καπνίσματος βεβαίως, πάει κι αυτό μαζί.
Πηρα και γω ηλεκτρονικο. Τα καταφερα εναμιση μηνα και το κανονικο δεν μου ελειπε καθολου, δεν καπνιζα ουτε ενα. Μετα ομως απο εναν καυγα απο τα νευρα μου το ξαναρχισα το κανονικο. Και να πω την αληθεια μετα απο εναμιση μηνα που το χα κοψει η πρωτες ρουφηξιες ηταν σαν να καπνιζα πρωτη φορα στη ζωη μου. Ηταν αηδια. Τωρα θελω να ξαναρχισω το ηλεκτρονικο αλλα δε με αφηνουν τα προβληματα. Βασικα το προβλημα με μενα με το ηλεκτρονικο ηταν οτι δεν εβρισκα υγρα να μου αρεσουν. Γευσεις δηλαδη. Ξεκινησα με φραουλα και μου χε αρεσει. Αλλα αν ατμιζεις συνεχως το ιδιο μετα δεν νιωθεις την γευση. Ηταν σαν παραμασημενη τσιχλοφουσκα. Αγευστο. Αυτος που ατμιζει πρεπει να αλλαζει γευσεις για να μην το συνηθιζει. Μετα αρχισα να αγοραζω διαφορες γευσεις μηπως και βρω κατι να μαρεσει αλλα απογοητευτηκα. Δε μαρεσουν τα τυπου καπνικα. Αρχισα να δοκιμαζω σοκολατα και διαφορα φρουτα αλλα δε βρηκα το ιδανικο. Ε μετα ξαναρχισα το κανονικο και τα παρατησα. Παντως το προτυνω σαν λυση. Ειναι το καλυτερο. Σε ξεγελαει ανετα για να απασχολεις το στομα σου και να μην τρως η για να μην καπνιζεις. Και δεν εχει την βλαβερη πισσα και τα υπολοιπα, αλλα μονο νικοτινη και αυτο αν το επιλεξεις. Αλλα για αρχη χρειαζεται με νικοτινη, μετα αν θελεις την κοβεις. Αρκει να βρεις γευση να σου ταιριαξει. Και ειναι πολυ οικονομικο. Καμμια σχεση με τα τσιγαρα. Τα υγρα κανουν 6-7 ευρω και αναλογα τη χρηση κρατανε μερες. Εμενα ενα μπουκαλακι των 10μλ μου πηγαινε 20 μερες.
Εγω παλι κανω μονο καπνικα. Αλλα δεν εχω βρει ακομα το ιδανικο. Θελω κατι εντονο... Εγω παιρνω 20μλ στα 8 ευρω της Flavourart. Τσεκαρε το. Μεγαλη ποικιλια.
πιστευω οτι το τσιγαρο δεν ελλατωνεται, απο σοβαρα εθισμενους.
μονο μαχαιρι κοβεται και δυστυχως, με πολυ απογοητευτικα ποσοστα επιτυχιας..
υπαρχουν ωστοσο ιατρεια απεξαρτησης απο το τσιγαρο σε μερικα νοσοκομεια που εχω ακουσει απο φιλους, οτι βοηθουν πολυ.
νομιζω σε σοβαρες περιπτωσεις χορηγουν και φαρμακα για να ελαττωσουν την επιθυμια...αλλα η καλυτερη λυση νομιζω ειναι να αποσχολει κανεις τα χερια του και το μυαλο του με αλλα πραγματα ωστε να μη σκεφτεται το τσιγαρο..
Lucy μια μεγάλη απόφαση θέλει κ το έκοψες,δε χρειάζεται ούτε τσιχλίτσες ούτε καραμελίτσες σκέφτεσαι τι ΚΑΚΟ σου κάνει κ το μουτζώνεις μια κ έξω.Εγω εχω χρόνια που το έκοψα μια κ έξω ούτε ένα ούτε μισό δεν έκανα κ νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου.
Μπραβο σου πραγματικα που το καταφερες..ειναι τεραστια η αποφαση παντως κ οσο το καθυστερει κανεις νομιζω, βαζω και τον εαυτο μου μεσα, τοσο το χειροτερο για τα πνευμονια του..:/ το σκεφτομαι συνεχεια το κακο που μου κανει, αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν το κανω, γιατι δεν το κοβω μια κι εξω...απο εκει που λεω"ενταξει σημερα εκανα μονο 5, αυριο θα τα παω καλυτερα", τυχαινει να βγω εξω με παρεα που καπνιζει κ να βρισκω τον εαυτο μου να κανει το ενα μετα το αλλο. ασταματητη.
Ασε ρε λουσάκι τι να σου πω όταν το έκοψα νόμιζα ότι δεν είμαι για παρέα άλλο ,ότι είμαι μια ξενέρωτη ,ακριβώς όπως στα λέω κ μη γελάσεις λέω στον εαυτό μου τώρα τι βάζουμε στα δάχτυλα ανάμεσα?ρε συ μέχρι κ εκεί εθίζεσαι επίσης λέω τώρα ούτε καφέ πια μπορώ να πιω όλα τα είχα συνδιάσει με το τσιγάρο ακόμα κ αυτό που λένε ένα μετά το φαγητό Ε!ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
Μια συγκριση κανονικού με ηλεκτρονικού τσιγάρου ειναι αποκαλυπτικη...
και ακριβώς επειδη μιλάμε για μείωση των πραγματικων τσιγάρων το ηλεκτρονικο τσιγάρο βοηθαει προς αυτη την κατευθυνση...
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια συσκευή με μπαταρία που μιμείται το κάπνισμα. Όταν εισπνέετε από την συσκευή (όπως σε ένα κανονικό τσιγάρο)ένας ατμοποιητής που βρίσκεται πάνω στην μπαταρία μετατρέπει σε ατμό το νικοτινούχο ή μη νικοτινούχο υγρό της επιλογής σας δίνοντας μία ρεαλιστική αίσθηση καπνίσματος .Η συνήθεια του καπνίσματος ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου συχνά αναφέρεται και ως «άτμισμα».
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν περιέχει καπνό .Αυτό σημαίνει πως ένας που επιλέγει το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος μπορεί να απολαμβάνει την συνήθεια του καπνίσματος χωρίς ταυτόχρονα να δέχεται παραπάνω από 4000 χημικές ουσίες (40 από αυτές καρκινογόνες ) που απελευθερώνονται από την καύση του κανονικού τσιγάρου γιατί πολύ απλά ο ατμός που παράγει το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι προϊόν καύσης.
Απαλλαγή από την ενοχλητική μυρωδιά .Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν παράγει την ενοχλητική μυρωδιά του τσιγάρου που αντιλαμβανόμαστε στα ρούχα στο σπίτι στον χώρο γενικά ενός καπνιστή. Αντίθετα το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι σχεδόν άοσμο και η μυρωδιά που μπορεί να αφήνει στον χώρο είναι η διακριτική μυρωδιά των γεύσεων του υγρού που ένας ατμιστής επιλέγει να ατμίσει.(φράουλα, βανίλια, μήλο, αρώματα που θυμίζουν το κανονικό τσιγάρο κ.α)
Δεν υπάρχει στάχτη. Από την στιγμή που δεν έχουμε καύση δεν έχουμε και το αποτέλεσμα αυτής που είναι η στάχτη. Ο χώρος μας παραμένει πάντα καθαρός, η μυρωδιά που αναδίδουν τα σταχτοδοχεία εξαφανίζεται.
Δεν υπάρχει παθητικό κάπνισμα. Ο ατμός που παράγει το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι προϊόν ατμοποίησης υγρού που περιέχει αποσταγμένο νερό .Ο ατμός διαλύεται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Ελέγξτε εσείς την ποσότητα νικοτίνης .Τα υγρά αναπλήρωσης περιέχουν διαφορετική περιεκτικότητα νικοτίνης (από καθόλου νικοτίνη μέχρι υψηλή περιεκτικότητα).Αυτό επιτρέπει στον καπνιστή να ελέγξει την ποσότητα νικοτίνης που θα δεχθεί και σταδιακά να μειώσει αυτά τα ποσοστά αποβάλλοντας στο τέλος και την νικοτίνη.
Ελευθερία να «ατμίζεται» παντού και όποτε θέλετε. Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν παράγεται παθητικό κάπνισμα. Καπνίστε άνετα στο γραφείο σας, στον χώρο εργασίας σας χωρίς να χρειαστεί να βγείτε στο έντονο κρύο ή στον καυτό ήλιο για ένα διάλλειμα «τσιγάρου».
Εξοικονομήστε χρήματα. Πέρα του αρχικού ποσού που κάποιος θα διαθέσει για την αγορά ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου στην πορεία θα καταφέρει να αποταμιεύσει πολλά χρήματα. Σκεφθείτε πόσα χαλάτε για την αγορά τσιγάρων ημερησίως, κάντε τους υπολογισμούς σας.
http://jantyshop.blogspot.gr/