Τι λάθος κάνω και έχω αυτή την αντιμετώπιση???
Για σας θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα που αντιμετωπίζω μέσα στην παρέα μου.
(σας καλωσορίζω μιας και είναι το πρώτο μου post)
Να σας πω από ποιούς αποτελείτε η παρέα μου για να καταλάβετε το πρόβλημα μου.
(Εγώ είμαι τεχνικός υπολογιστών(ιδιωτικός υπάλληλος) η κοπέλα μου που δουλεύει σε τράπεζα, ένας που έχει μαγαζί με ηλεκτρικές συσκευές η κοπέλα του δουλεύει σε μαγαζί με ρούχα, ένα που είναι εργολάβος ένας που έχει μαγαζί με οικοδομικά υλικά μια κοπέλα που δουλεύει σε ταβέρνα ένας που έχει μαγαζί και φτιάχνει οικιακές συσκευές και η κοπέλα του που είναι ιδιωτικός υπάλληλος).
Μέσα στην παρέα όλοι φαίνετε να είμαστε Ισσόι στον λόγο και στην συμπεριφορά.
Το θέμα είναι το εξής, ότι ενώ όλοι ξέρουν τη δουλεία κάνω ποτέ κανένας δεν έχει πει φιλέ χάλασε το pc μου έλα να μου το φτιάξεις, αλλά αυτό που κάνουν είναι να το λένε στο παιδί που έχει μαγαζί και φτιάχνει οικιακές συσκευές και εκείνος πάει και τους πληρώνετε κιόλας, πολλές φορές έχει τύχει και μπροστά μου να του λένε μου χάλασε το laptop να σου το φέρω να μου το φτιάξεις!!!!!!!
(έχει τύχει και το εξής να με ρωτά αυτό το παιδί ρε το pc του ταδε μου κάνει αυτό τη μπορεί να φταίει και δεν ξέρω να το φτιάξω? )
Και εγώ δεν ξέρω για πιο λόγο γίνετε αυτό,, αυτή η συμπεριφορά με κάνει και νιώθω πόλη αμήχανα και μειονεκτικά απέναντι στους όλους, νιώθω ότι δεν με θεωρούν άξιο και ικανό χωρίς καν να με έχουν δοκιμάσει καν
Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω στο μαγαζί που δουλεύω είναι όλοι ευχαριστημένοι με την δουλειά μου έχει παρά πόλους πελάτες και επαγγελματίες που σηναναστρεφομε έχω πάρει και κάποιες διακρίσεις που όλα αυτά τα ξέρουν τα παιδιά στην παρέα γιατί το έχουμε συζητήσει εγώ από την πλευρά μου τιμώ τα μαγαζιά τους αφήνω λεφτά και αν χρειαστώ της τεχνικές τους γνώσης τους φέρνω σπίτι μου για επισκευές.
Αυτό το συζητάμε πάρα πολύ και με την κοπέλα μου και αυτή μου λέει ότι πρέπει να ξεκόψουμε από αυτούς και να βρούμε άλλη παρέα πολλά παιδιά από αυτά τα ξέρω από το δημοτικό και σαν ηλικία μέσα στην παρέα είμαι μεγαλύτερος από το παιδί που εμπιστεύονται ,βέβαια επειδή έχει αρχίσει και με ενοχλεί απίστευτα αυτό το θέμα το σκέπτομαι και εγώ να ξεκόψω.
Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι το εξής τη πρέπει να κάνω πρέπει να τους κάνω κάποια κουβέντα?? Πρέπει απλά να φύγω γιατί στην τελική χαλάσει έμενα??
Βέβαια θα ήθελα να ξέρω και τον λόγο που γίνετε αυτό γιατί δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση ούτε εγώ αλλά ούτε η κοπέλα μου