καλημεεεεεεεεεερααααααααα ααααα!!!! :) :) :)
Ζητείται αντρας ηλικιας 30-34, ευαισθητος, καλο κ απλο παιδι. να θελει κ να είναι ετοιμος να δωσει αλλα κ να δεχτει αγαπη.
αυτα..
ευχομαι να εχουμε μια πολυ πολυ ομορφη μερα ολοι μας! :)
Printable View
καλημεεεεεεεεεερααααααααα ααααα!!!! :) :) :)
Ζητείται αντρας ηλικιας 30-34, ευαισθητος, καλο κ απλο παιδι. να θελει κ να είναι ετοιμος να δωσει αλλα κ να δεχτει αγαπη.
αυτα..
ευχομαι να εχουμε μια πολυ πολυ ομορφη μερα ολοι μας! :)
Ποια/ποιος ακριβώς αναζητάει τον εν λόγω άντρα;
καλημέραααααααα ΜΕ&Ι άντε καλή επιτυχία στο ζητούμενο χαχαχα
δυστυχως εκλεισα τα 35 :Ρ
χαχαχα ευχαριστω Ηλιανα!!!!
αχl τον αναζητει μια 28 χρονη, ευαισθητη κ ετοιμη πρωτη φορα στη ζωη της να δωσει, να κατανοηση κ να δεχτει θετικα κ αρνητικα με στοργη κ αγαπη!!
κριμα για μια τοσο μικρη διαφορα με χανεις!!!! :P
δεν είναι i-phone ο άντρας για να τον βρούμε μέσω αγγελίας :\ :P
Joann για καποιον που θελει να δωσει αγαπη μιλησα οχι το μεγαλο του μσν ;)
γκθλυ..σημερα δεν εχω καποιον ιδιαιτερο προβληματισμο οποτε ειπα να εκφρασω μια επιθυμια μου!!!!!!!
θελω να ερωτευτωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!! !!!!!!!
και πως θα ερωτευτεις ετσι? αν δεν το εχεις κανει μεχρι τα 28 σου μαλλον εχεις ανοσια στον ερωτα χαχαχαχα
ME&I, εγώ ένα σχετικό θέμα στο forum είδα για site γνωριμιών και το παρέθεσα σχετικά...
με το συμπάθιο δηλαδή...
Joah κανενενα προβλημα!! ισα ισα..
αλχ100 δεν ειπα οτι δν εχω ερωτευτει ειπα οτι ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΩ!!!!
Καλημέρα!!! Καλά έκανες! Κ εγώ δε θα ντρεπόμουν να το κάνω αυτό! Μιά χαρα! Εύχομαι να εξελιχθεί κάτι καλό! Αν δεν ήμουν ερωτευμένη κ εγώ το ίδιο θα έκανα...! Άλλωστε κ εμένα ο έρωτας μου ήρθε μετά από δύο-τρείς μήνες, στην αρχή ήμουν στο κόσμο μου, τώρα όμως... Ασ' τα να πάνε! Κ να σημειώσω ότι είμαι 28χρ. κι εγώ κ πρώτη φορά ερωτεύθηκα! Νόμιζα ότι έχω ερωτευτεί στο παρελθόν αλλά καμία σχέση! Τι ωραίο συναίσθημα κ συγχρόνως βασανιστικό, γιατί στη δική μου περίπτωση, δε το εχω πει!
ME&I... Εύχομαι να ερωτευθείς!!! Θα ήθελα να μας πεις αν βγήκε σε καλό η αγγελία σου, δε ξερεις ποτέ τι γίνεται!!! χιχι!!!
σε ευχαριστω βικακυ μου!! ειμαι στη ιδια φαση, τωρα που μεγαλωσα λιγακι κ ειδα τον εαυτο μου πιο καθαρα πιστευω οτι αυτα που εζησα δεν ηταν ερωτες πραγματικοι αλλα νομιζα οτι ζουσα κατι αληθινο λόγο της εντασης και του υποτιθεμενου παθους. πλεον θελω κατι έντιμο κ αληθινο το οποιο να εξελίσσεται χαλαρα..
γνωμη μου ειναι εφοσον ειναι η πρωτη φορα που νιωθεις ετσι, εισαι υποχρεωμενη απεναντι στον εαυτο σου να τον διεκδικησης!! τι ειχες τι εχασες, δεν ξερεις ποτε τι μπορει να γινει!!!!
30 ωρες πριν, δηλαδη αιγοκαιρως... δε μου κανεις!! :)))) (κατα τα αλλα ωρίμασα :p
[QUOTE=ME&I;348460]σε ευχαριστω βικακυ μου!! ειμαι στη ιδια φαση, τωρα που μεγαλωσα λιγακι κ ειδα τον εαυτο μου πιο καθαρα πιστευω οτι αυτα που εζησα δεν ηταν ερωτες πραγματικοι αλλα νομιζα οτι ζουσα κατι αληθινο λόγο της εντασης και του υποτιθεμενου παθους. πλεον θελω κατι έντιμο κ αληθινο το οποιο να εξελίσσεται χαλαρα..
γνωμη μου ειναι εφοσον ειναι η πρωτη φορα που νιωθεις ετσι, εισαι υποχρεωμενη απεναντι στον εαυτο σου να τον διεκδικησης!! τι ειχες τι εχασες, δεν ξερεις ποτε τι μπορει να γινει!!!!
30 ωρες πριν, δηλαδη αιγοκαιρως... δε μου κανεις!! :)))) (κατα τα αλλα ωρίμασα :p[/QUOTE
Didimos...μαθηματικούλια πώς τα πηγαίναμε στο σχολείο;
[/QUOTE
Didimos...μαθηματικούλια πώς τα πηγαίναμε στο σχολείο;[/QUOTE]
χαχαχα... δε θα με πιστεψεις αλλα πανελλαδικες εγραψα 19 παρακαλω!
με το διδυμος με σκοτωσες..ειδη σ'αγαπησα!!! :)))))))))))
Βαλε φωτο. <<Γουρουνι στο σακι>> θα παρουμε? Ρ:
30Κ=30 000 κοριτσια ξυπνηστε
φταιει η ανοιξη τα μελια και οι πεταλουδιτσες ;)
ολοι αυτο θελουμε :Ρ
εχμ ναι δεν ηθελα.. τωρα θελω ομως :/
δεν ειμαι πολυ σταθερη
αλλες φορες νιωθω καλα ετσι μονη αλλες οχι
χαχαχα... δε θα με πιστεψεις αλλα πανελλαδικες εγραψα 19 παρακαλω!
με το διδυμος με σκοτωσες..ειδη σ'αγαπησα!!! :)))))))))))[/QUOTE]
Αγαπώ τους διδύμους! τους είχα παρεξηγήσει αλλά τελικά.... τι να πρωτοπω!~!! κι εμένα δίδυμος είναι!
ME&I, επειδή υπάρχουν κα΄ποια προβληματακια στη σχεση σκεφτόμουν (μέχρι κ σήμερα το πρωι) να αποχωρήσω οσο κ να μη το ήθελα αλλά με αυτό που μου είπες, λεω να κάνω λιγάκι υπομονή κ να δω πως θα εξελιχθεί!
Το θέμα δεν αφορά το φόρουμ και κλειδώνεται.