καλημερα!! πρωινη αγγελια!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Φιλομαθής View Post
    Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για το θάρρος , την ευθύτητα , και την απλότητα !
    :) καλημερα!
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Senior Member
    Καλημέρα!!! Καλά έκανες! Κ εγώ δε θα ντρεπόμουν να το κάνω αυτό! Μιά χαρα! Εύχομαι να εξελιχθεί κάτι καλό! Αν δεν ήμουν ερωτευμένη κ εγώ το ίδιο θα έκανα...! Άλλωστε κ εμένα ο έρωτας μου ήρθε μετά από δύο-τρείς μήνες, στην αρχή ήμουν στο κόσμο μου, τώρα όμως... Ασ' τα να πάνε! Κ να σημειώσω ότι είμαι 28χρ. κι εγώ κ πρώτη φορά ερωτεύθηκα! Νόμιζα ότι έχω ερωτευτεί στο παρελθόν αλλά καμία σχέση! Τι ωραίο συναίσθημα κ συγχρόνως βασανιστικό, γιατί στη δική μου περίπτωση, δε το εχω πει!
    ME&I... Εύχομαι να ερωτευθείς!!! Θα ήθελα να μας πεις αν βγήκε σε καλό η αγγελία σου, δε ξερεις ποτέ τι γίνεται!!! χιχι!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ME&I View Post
    καλημεεεεεεεεεερααααααααα ααααα!!!! :) :) :)

Ζητείται αντρας ηλικιας 30-34, ευαισθητος, καλο κ απλο παιδι. να θελει κ να είναι ετοιμος να δωσει αλλα κ να δεχτει αγαπη.
    αυτα..

ευχομαι να εχουμε μια πολυ πολυ ομορφη μερα ολοι μας! :)
    Γκαντεμιά ρε γμτ! Σαν το axl και γω, για κάτι λιγότερο από 30Κ ώρες το' χασα το όριο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ετσι ειπες η μου φντ
    συγνωμη αν σε μπερδεψα..
    ''ετοιμη πρωτη φορα να δωσει κ να κατανοησει κ να δεχτει τα θετικα κ αρνητικα (του αλλου) με στοργη κ αγαπη''...εννοουσα οτι ειμαι σε μια πολυ πιο ωριμη φαση για μια νορμαλ κ υγιη σχεση! :)
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Senior Member
    Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Καλημέρα!!! Καλά έκανες! Κ εγώ δε θα ντρεπόμουν να το κάνω αυτό! Μιά χαρα! Εύχομαι να εξελιχθεί κάτι καλό! Αν δεν ήμουν ερωτευμένη κ εγώ το ίδιο θα έκανα...! Άλλωστε κ εμένα ο έρωτας μου ήρθε μετά από δύο-τρείς μήνες, στην αρχή ήμουν στο κόσμο μου, τώρα όμως... Ασ' τα να πάνε! Κ να σημειώσω ότι είμαι 28χρ. κι εγώ κ πρώτη φορά ερωτεύθηκα! Νόμιζα ότι έχω ερωτευτεί στο παρελθόν αλλά καμία σχέση! Τι ωραίο συναίσθημα κ συγχρόνως βασανιστικό, γιατί στη δική μου περίπτωση, δε το εχω πει!
    ME&I... Εύχομαι να ερωτευθείς!!! Θα ήθελα να μας πεις αν βγήκε σε καλό η αγγελία σου, δε ξερεις ποτέ τι γίνεται!!! χιχι!!!
    σε ευχαριστω βικακυ μου!! ειμαι στη ιδια φαση, τωρα που μεγαλωσα λιγακι κ ειδα τον εαυτο μου πιο καθαρα πιστευω οτι αυτα που εζησα δεν ηταν ερωτες πραγματικοι αλλα νομιζα οτι ζουσα κατι αληθινο λόγο της εντασης και του υποτιθεμενου παθους. πλεον θελω κατι έντιμο κ αληθινο το οποιο να εξελίσσεται χαλαρα..
    γνωμη μου ειναι εφοσον ειναι η πρωτη φορα που νιωθεις ετσι, εισαι υποχρεωμενη απεναντι στον εαυτο σου να τον διεκδικησης!! τι ειχες τι εχασες, δεν ξερεις ποτε τι μπορει να γινει!!!!

Quote Originally Posted by Tasos75 View Post
    Γκαντεμιά ρε γμτ! Σαν το axl και γω, για κάτι λιγότερο από 30Κ ώρες το' χασα το όριο!
    30 ωρες πριν, δηλαδη αιγοκαιρως... δε μου κανεις!! :)))) (κατα τα αλλα ωρίμασα :p

Senior Member
    [QUOTE=ME&I;348460]σε ευχαριστω βικακυ μου!! ειμαι στη ιδια φαση, τωρα που μεγαλωσα λιγακι κ ειδα τον εαυτο μου πιο καθαρα πιστευω οτι αυτα που εζησα δεν ηταν ερωτες πραγματικοι αλλα νομιζα οτι ζουσα κατι αληθινο λόγο της εντασης και του υποτιθεμενου παθους. πλεον θελω κατι έντιμο κ αληθινο το οποιο να εξελίσσεται χαλαρα..
    γνωμη μου ειναι εφοσον ειναι η πρωτη φορα που νιωθεις ετσι, εισαι υποχρεωμενη απεναντι στον εαυτο σου να τον διεκδικησης!! τι ειχες τι εχασες, δεν ξερεις ποτε τι μπορει να γινει!!!!

30 ωρες πριν, δηλαδη αιγοκαιρως... δε μου κανεις!! :)))) (κατα τα αλλα ωρίμασα :p[/QUOTE

Didimos...μαθηματικούλια πώς τα πηγαίναμε στο σχολείο;

Senior Member
    [/QUOTE

Didimos...μαθηματικούλια πώς τα πηγαίναμε στο σχολείο;[/QUOTE]

χαχαχα... δε θα με πιστεψεις αλλα πανελλαδικες εγραψα 19 παρακαλω!
    με το διδυμος με σκοτωσες..ειδη σ'αγαπησα!!! :)))))))))))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tasos75 View Post
    άν είχες πρίν 30 και.. ώρες γεννέθλια είσαι ταύρος.... κ όχι δίδυμος που είπες. :/

Βαλε φωτο. <<Γουρουνι στο σακι>> θα παρουμε? Ρ:
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Senior Member
    30Κ=30 000 κοριτσια ξυπνηστε

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    30Κ=30 000 κοριτσια ξυπνηστε
    έχουμε εσένα τον έξυπνο να μας ξυπνας..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    έχουμε εσένα τον έξυπνο να μας ξυπνας..
    τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 16-05-2012 at 09:49.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ME&I View Post
    θελω να ερωτευτωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!! !!!!!!!
    Κι εγω μια απ τα ίδιααααααααααααααααα !!!!!!!!
    Forbidden dreams

Senior Member
    φταιει η ανοιξη τα μελια και οι πεταλουδιτσες ;)
    ολοι αυτο θελουμε :Ρ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ολοι αυτο θελουμε :Ρ
    Αν θυμάμαι καλά BloodyKate, σε άλλα νήματα έγραφες το αντίστροφο, οτι ΔΕΝ θέλεις

Πάντως πολύ πρωτότυπη η ιδέα της ΜΕ&Ι, το σκέφτομαι κι εγω να αναρτήσω αγγελία χεχε
    Forbidden dreams

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast