καλησπέρα.....δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος για να γράψω αυτό που με απασχολεί αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο που να ταιριάζει......όπως λέω κ στην επικεφαλίδα έχω απελπιστεί.....νιώθω πολύ πιεσμένη....από τη σχολή από την οικογένεια μου από μένα την ίδια....πριν μερικές μέρες μας έτυχε κάτι πολύ άσχημο κ από τότε τα πράγματα άλλαξαν προς τ χειρότερο δυστυχώς....μένουμε μαζί με την προγιαγιά μου η οποία είναι 102 χρόνων κ η οποία από προχτές σταμάτησε να περπατάει,μέχρι προχτές τα έκανε όλα μόνη της...έτρωγε πήγαινε τουαλέτα όλα μόνη της...ακόμα μπορούσε να κάτσει μόνη της μέσα στο σπίτι για να βγούμε εμείς...(εγώ κ ο μπαμπάς)τώρα όμως δεν μπορούμε να την αφήσουμε ούτε ένα λεπτό μόνη της....θέλει κάποιον δίπλα τις 24 ώρες το 24 ωρο...βέβαια λόγο σχολής ο μπαμπάς κάθετε τις περισσότερες ώρες μαζί της....όμως εγώ τελειώνω όπου να ναι την εξεταστική κ θα μπω κ εγώ στον χορό.....το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι δεν μπορεί να μετακινηθεί αλλά είναι κ πολύ απαιτητική στο στιλ άντρα θέλω τώρα τον θέλω....είναι πολύ παρατάκιας κοιτάει μόνο τον εαυτό της.....ο μπαμπάς την προηγούμενη φορά παρά λίγο να πάθει εγκεφαλικό από τα νεύρα του......τον κάνει πύραυλο....πχ....ήθελε να βγει να πάει μια βόλτα κ τη ρώτησε αν θέλει κάτι να τη βοηθήσει κ του είπε όχι....μόλις πήγε να φύγει τότε τα θυμήθηκε όλα....ότι ήθελε να πάει τουαλέτα, ότι ήθελε να φάει κτλ κτλ κτλ.....όπως καταλαβαίνεται δεν κατάφερε να βγει....εκτός από αυτό έχω κ τον μπαμπά ο οποίος το τόσο το κάνει άλλο τόσο....φωνάζει με το παραμικρό κ συνέχεια παραονιέται για τα λεφτά....κ δεν έχουμε να φάμε κτλ κτλ κτλ....έχω βαρεθεί όλη αυτή τη μοιρολατρία....εννοείται βέβαια πως δεν μας λείπει το φαγητό κ ούτε τίποτα άλλο δόξα το Θεό....είμαι μόνο 20 χρονών κ νιώθω ότι είμαι 40.....τώρα προσπαθώ να μαζέψω κάποια χρήματα για να πάω διακοπές αλλά η μάνα μου φωνάζει ότι δεν πρέπει να τα πληρώσω εγώ τα δικά μου αλλά ο σύντροφός μου ο οποίος είναι κ αυτός φοιτητής....δεν καταλαβαίνει αυτή η γυναίκα ότι δεν έχει τόσα....βέβαια μου είπε πως αν χρειαστώ θα μου συμπληρώσει αυτός....τέλος πάντων....σήμερα μετά από πολύ καιρό κατάφερα να βρω μια αγγελία με κάτι που έχω προυπηρεσία κ μπορώ να το κάνω πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω κ μόνο που δεν με έβρισε....βέβαια μου έκλεισε ένα ραντεβού αλλά φαντάζομαι σε περίπτωση που με πάρει τι θα τραβήξω.....ελπίζω βέβαια να με πάρει γιατί τα έχω ανάγκη τα λεφτά αυτά...έχω απελπιστεί με τη ζωή μου.....μου φαίνονται όλα βουνό....θέλω πολύ να φύγω έστω μερικές μέρες....δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αντέξω για πολύ ακόμα όλη αυτή την κατάσταση....:( ο μόνος που έχω για να ακουμπήσω είναι ο σύντροφός μου αλλά δεν θέλω να τον πολύ ζαλίζω με τα δικά μου κ έτσι δεν του λέω κ πολλά.....δεν ξέρω τι να κάνω πια..... :(