Results 1 to 15 of 18
Thread: έχω απελπιστεί.....
-
11-06-2012, 21:28 #1
έχω απελπιστεί.....
καλησπέρα.....δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος για να γράψω αυτό που με απασχολεί αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο που να ταιριάζει......όπως λέω κ στην επικεφαλίδα έχω απελπιστεί.....νιώθω πολύ πιεσμένη....από τη σχολή από την οικογένεια μου από μένα την ίδια....πριν μερικές μέρες μας έτυχε κάτι πολύ άσχημο κ από τότε τα πράγματα άλλαξαν προς τ χειρότερο δυστυχώς....μένουμε μαζί με την προγιαγιά μου η οποία είναι 102 χρόνων κ η οποία από προχτές σταμάτησε να περπατάει,μέχρι προχτές τα έκανε όλα μόνη της...έτρωγε πήγαινε τουαλέτα όλα μόνη της...ακόμα μπορούσε να κάτσει μόνη της μέσα στο σπίτι για να βγούμε εμείς...(εγώ κ ο μπαμπάς)τώρα όμως δεν μπορούμε να την αφήσουμε ούτε ένα λεπτό μόνη της....θέλει κάποιον δίπλα τις 24 ώρες το 24 ωρο...βέβαια λόγο σχολής ο μπαμπάς κάθετε τις περισσότερες ώρες μαζί της....όμως εγώ τελειώνω όπου να ναι την εξεταστική κ θα μπω κ εγώ στον χορό.....το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι δεν μπορεί να μετακινηθεί αλλά είναι κ πολύ απαιτητική στο στιλ άντρα θέλω τώρα τον θέλω....είναι πολύ παρατάκιας κοιτάει μόνο τον εαυτό της.....ο μπαμπάς την προηγούμενη φορά παρά λίγο να πάθει εγκεφαλικό από τα νεύρα του......τον κάνει πύραυλο....πχ....ήθελε να βγει να πάει μια βόλτα κ τη ρώτησε αν θέλει κάτι να τη βοηθήσει κ του είπε όχι....μόλις πήγε να φύγει τότε τα θυμήθηκε όλα....ότι ήθελε να πάει τουαλέτα, ότι ήθελε να φάει κτλ κτλ κτλ.....όπως καταλαβαίνεται δεν κατάφερε να βγει....εκτός από αυτό έχω κ τον μπαμπά ο οποίος το τόσο το κάνει άλλο τόσο....φωνάζει με το παραμικρό κ συνέχεια παραονιέται για τα λεφτά....κ δεν έχουμε να φάμε κτλ κτλ κτλ....έχω βαρεθεί όλη αυτή τη μοιρολατρία....εννοείται βέβαια πως δεν μας λείπει το φαγητό κ ούτε τίποτα άλλο δόξα το Θεό....είμαι μόνο 20 χρονών κ νιώθω ότι είμαι 40.....τώρα προσπαθώ να μαζέψω κάποια χρήματα για να πάω διακοπές αλλά η μάνα μου φωνάζει ότι δεν πρέπει να τα πληρώσω εγώ τα δικά μου αλλά ο σύντροφός μου ο οποίος είναι κ αυτός φοιτητής....δεν καταλαβαίνει αυτή η γυναίκα ότι δεν έχει τόσα....βέβαια μου είπε πως αν χρειαστώ θα μου συμπληρώσει αυτός....τέλος πάντων....σήμερα μετά από πολύ καιρό κατάφερα να βρω μια αγγελία με κάτι που έχω προυπηρεσία κ μπορώ να το κάνω πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω κ μόνο που δεν με έβρισε....βέβαια μου έκλεισε ένα ραντεβού αλλά φαντάζομαι σε περίπτωση που με πάρει τι θα τραβήξω.....ελπίζω βέβαια να με πάρει γιατί τα έχω ανάγκη τα λεφτά αυτά...έχω απελπιστεί με τη ζωή μου.....μου φαίνονται όλα βουνό....θέλω πολύ να φύγω έστω μερικές μέρες....δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αντέξω για πολύ ακόμα όλη αυτή την κατάσταση....
ο μόνος που έχω για να ακουμπήσω είναι ο σύντροφός μου αλλά δεν θέλω να τον πολύ ζαλίζω με τα δικά μου κ έτσι δεν του λέω κ πολλά.....δεν ξέρω τι να κάνω πια.....
- 11-06-2012, 22:43 #2
ελα βρε κοριτσακι..παρε δυο τρεις ανασες βαθιες..και σταματα να βλεπεις τοιχους.ολα ειναι περαστικα σε αυτη την ζωη..δεν φανταζεσε ποσο...
εισαι 20 χρονων!ποσο σουπερ ειναι και μονο αυτο!!!εχεις ενα αγορι που σαγαπαει...επισης σουπερ.. και σιγουρες τις εχεις τις διακοπουλες,το βλεπω στην μαγικη μου σφαιρα.. παρα τα προβληματα,εστω και για λιγο..γιατι τα νιατα θελουν καλοπεραση και χαρα!!!
Λοιπον δες ποσα θετικα εχεις!
μην παρεξηγεις την προγιαγια.. σε αυτες τις ηλικιες γινονται τελειως μωρα..αλλωστε οπως τα λες δεν την βλεπω να χει πολλα ψωμια ακομα...γιαυτο καντε της τα χατιρια..κι αυτη θα φυγει ομορφα και σεις μετα απο χρονια οταν την σκεφτεστε θα νιωθετε καλα...
φυσικα εγω δεν ειμαι υπερ της αποψης οτι ενα τοσο νεο κοριτσι πρεπει να περνει στην ευθυνη του εναν τοσο ηλικιωμενο ανθρωπο.. αλλα που ξερεις μπορει και να μη γινει.. να μη το αφησουν οι γονεις σου να γινει..
υπομονουλα παντως ολα ειναι μεσα στην ζωη και τα καλα και τα κακα...προσπαθησε να εχεις στο μυαλο σου τα καλα..και ευχομαι να καταφερεις να μαζεψεις τα χρηματα για να πας τις πιο αξεχαστες και ομορφες διακοπουλες!!
11-06-2012, 23:24 #3
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου....μου δίνουν κουράγιο τα λόγια σου....σου εύχομαι τα καλύτερα.....ελπίζω να βγουν αυτά που είπες...!!!!!
12-06-2012, 00:01 #4
Γεια σου mina.
Τώρα όντως θα σας σπάσει τα νεύρα η γιαγιά, αλλά πρέπει είτε να την αγνοείς, είτε να μην την συμμερίζεσαι. Όχι τίποτα άλλο, εσύ θα χαλιέσαι. Αυτή την έζησε την ζωούλα της και με το παραπάνω.
Όσον αφορά στην δουλειά, προσπάθησε να βρεις μία, να νιώθεις ανεξάρτητη. Ότι να ναι, δεν έχει σημασία.
Και με το μωρό σου, να πατε διακοπούλες, να χαλαρώσεις ,και δεν χρειάζεται να του μιλάς συνέχεια για τα προβλήματά σου... Μίλα του για άλλα...
Και μην την ακούς τη μάνα σου. Αν έχεις, μισά μισά. Δεν κατάλαβα γιατί να μας τα πληρώνουν όλα οι άντρες. Μας αγοράζουν δηλαδή?
Και ψυχραιμία!!!
12-06-2012, 00:27 #5
αυτό λέω κ εγώ στη μάνα μου αλλά δεν καταλαβαίνει λέει πως θα κλάψω πολύ στη ζωή μου με τα μυαλά που κουβαλάω...αύριο έχω συνέντευξη για δουλειά κ είμαι πολύ ενθουσιασμένη ελπίζω να με πάρει....!!!!ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.....
12-06-2012, 00:45 #6
Έλα μωρέ, παλιά μυαλά... Μην δίνεις σημασία.
12-06-2012, 07:44 #7
δεν είναι κ τόσο παλιά η μάνα μου είναι 38 χρονών.....
12-06-2012, 11:16 #8
Καλημέρα κοπελιά
θα συμφωνήσω με τις προλαλησασες, ΄λίγη υπομονή και θα ξεφύγεις από το σκηνικό που σε φορτίζει.
Έχεις δίκιο να αισθάνεσαι πιεσμένη, είσαι πολύ μικρό κορίτσι ακόμα και όλο αυτό είναι πολύ για σένα...Αν σου ζητηθεί να συμμετέχεις, μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση με τους γονείς σου και να τους πεις ότι μπορείς να κάθεσαι κάποιες συγκεκριμένες ώρες με τη γιαγια (ορισε αυτές που θα σε βολευαν).
Από την άλλη πανε τις διακοπούλες σου ,μπορείτε να πάτε ένα κάμπιγκ με το αγόρι σου που θα σας ήταν και πιο οικονομικό .
Φυσικά θα συμμετέχετε στα έξοδα από κοινού, άλλωστε φοιτητές είστε και οι δυο σας. Μου κάνει εντύπωση που η μητέρα σου, τόσο νέα , έχει τέτοια νοοτροπία. Πάνε πολλά πολλα χρόνια που ο άντρας καλυπτε τα έξοδα της γυναίκας (εγώ είμαι 45 και δεν το έχω ζήσει ποτέ)
Οπότε όσο μπορείς κάνε το κουμάντο σου , καλη διάθεση να υπάρχει και θα περάσετε όμορφα.
12-06-2012, 15:35 #9
12-06-2012, 16:28 #10
12-06-2012, 18:14 #11
13-06-2012, 15:22 #12
εισαι 20 χρονών, μια ζωη ολοκληρη, νιατα, νιατα μπροστα να κανεις ότι περναει απ το μυαλο σου (φτανει να το καθαρισεις απο τις σκεψεις που σε κανουν χαλια ασχετως αν εχουν ερεισμα στην πραγματικοτητα, για να προχωρησεις), έχεις τις σπουδες σου και το αγορι σου που σε αγαπά. τι άλλο θες? πόσοι θα θελαν να ναι στη θεση σου........
δημιουργησε τις προϋποθεσεις για να συγκατοικήσεις με το φίλο σου για να φυγεις απ το περιβαλλον και να δινεις μεγαλη σημασια στις σπουδες σου ασχετως τι γινεται με τις δουλειες γιατι παρα τιποτα καλύτερα ενα χαρτι να ανταγωνιζεσαι τους άλλους.γιάννης
13-06-2012, 21:07 #13
δυστυχώς αυτό με τη συγκατοίκηση δεν γίνεται τουλάχιστον τώρα....θέλουμε περίπου 4 χρόνια για να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο.....ο φίλος μου είναι ναυτικός.....για την ακρίβεια τώρα τελειώνει τη σχολή κ μετά θα φύγει μόλις γυρίσει θα πρέπει να πάει στρατό κ μετά από αυτό μας μένει άλλο ένα μπάρκο για να μπορέσουμε να συγκατοικήσουμε.....πάντως προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι ήρεμη.....αλλά δυστυχώς δεν γίνεται πάντα....οι περισσότερες ευθύνες έχουν πέσει πάνω στον μπαμπά ο οποίος αν πριν είχε μια φορά νεύρα τώρα έχει 100.....φωνάζει όλη μέρα...ευτυχώς βέβαια μόνο στη γιαγιά κ όχι σε εμένα....αλλά γενικά έχω πρόβλημα με τις φωνές όταν ακούω κάποιον να φωνάζει νιώθω δυσφορία κ ότι θα λιποθυμήσω.....
13-06-2012, 22:27 #14
η γιαγιά είναι του μπαμπά γτ μ φαίνεται χωρίς να είμαι σίγουρος ότι η μάνα σου του έριξε όλο το βάρος της φροντίδας
14-06-2012, 00:13 #15
η γιαγιά είναι όντως η γιαγιά του μπαμπά, κ δική μου προ γιαγιά.....οι γονείς μου είναι χωρισμένοι κ εγώ μένω με τον μπαμπά.....!!!!!με την μάνα μου δεν κάνουμε μαζί παραπάνω από όσο μπορεί να κρατήσει μια απλή επίσκεψη στο σπίτι κάποιου φίλου....!!!!