Καλησπερα σε ολους....
Να πω την αληθεια κυριως θελω να πω το προβλημα μου καπου γιατι μου φαινετε αρχιζω να τρελαινομε...
Παντα προσπαθουσα να ειμαι δικαιος με ολους τους ανθρωπους και να βοηθαω τους γυρω μου οπως μπορουσα.Ειμαι 26 ετων.Ειμουν παχυσαρκος για 7 χρονια.155 κιλα ακριβως.
Γενικοτερα δεχομουν πιεσεις για να αδυνατισω πραγμα που μονο με εκανε να νιωθω ασχημα...Μην τα πολυλογο....Καταφερα τον Μαιο με τον δικο μου τροπο να χασω μεχρι τωρα που σας μιλαω 48 κιλα με καθαρη πεζοπορια/τρεξιμο/ασκησεις ( δεν εχω δωσει φραγκο πουθενα 4 μηνες τωρα....ουτε διατροφες ουτε διαιτες ουτε τιποτα).
Πιστευα οτι αυτη η κινηση μου θα ηταν η αρχη για να ξεκινησω την ζωη μου παλι απο την αρχη.Ειμαι ανεργος και μενω με τους δικους μου.
Το καλο ειναι οτι αρχιζω να περνω αποφασεις χωρις να χρειαζομαι την γνωμη κανενος (αλλαζω ευκολα γνωμη αν με μιλησει ο αλλος)...
Κανω μια υπερπροσπαθεια να βρω δουλεια την τελευταια βδομαδα.
Και τωρα παμε στα ωραια τις υποθεσης...
Δυστυχως οποιος με πιεζει κ με συμπεριφερεται ασχημα τον βγαζω απο την ζωη μου.Να σημειωσω οτι δεν σκεφτομαι πονηρα κ λεω τα πραγματα με το ονομα τους και συνηθως αντικρουομαι με πολυ κοσμο.Βριζουν τους Αλβανους για παραδειγμα κανω μανουρα.Κοροιδευουν τους χοντρους κανω μανουρα.Γενικοτερα οτιδηποτε αντιτιθεται στις αποψεις μου το λεω.Στην αρχη με ομορφο τροπο παντα αλλα οπως ξερετε συνηθως η συζητηση παντα ξεφευγει.
Εχω φτασει στο σημειο επειδη λεω τα πραγματα με το ονομα τους κ δεν μπορω να ακολουθησω τον φιλων μου το προγραμμα να με βγαζουν απο την ζωη τους.Η φαση ειναι οτι δεν εχω κανεναν φιλο πλεον.
Κανα 2 περιστασια που βρεθηκαν θελαν κατι απο μενα .....
Το αλλο το κωλοπαιδο με εκανε μανουρα γιατι δεν ειχα λεφτα να τον ακολουθησω στις εξορμησεις κ δεν δεχομουν να με κερασει.Με εβγαλε απο την ζωη του γιατι ειχα αξιοπρεπεια.
Λοιπον παιδια εχω απιστευτο θυμο μεσα μου.Η φαση ειναι οτι εχω και μια παραπανω απο το φυσιολογικο δυναμη και πραγματικα ανησυχω μην καποια μερα χασω τον ελενχο και κανω σε καποιον κακο (δεν εχω χασει ποτε τον ελενχο).Με εχουν στριμωξει πατερας κ αδερφος στιν γωνια μετα απο εναν καυγα κ εχω πιασει απο τον λαιμο κ τους 2 κ ειμαι 1 κλικ να το χασω...
Πραγματικα φοβαμαι για το τι ειμαι ικανος να κανω αν το χασω.Δεν μπορω να βρω κατι να ξεσπασω.Εχω αναπτυξη μια πολυ αθλητικη ζωη πλεον αλλα δεν βοηθαει στην ψυχολογια μου.
Να σημειωσω οτι δεν εχω φραγκα για τιποτα.Παιδευομαι να βρω κατι σαν χομπυ να μπορω να ξεσπαω η εστω να ηρεμω.
Ειναι Σαββατο βραδυ κ ειμαι μεσα στο σπιτι μου γιατι δεν εχω ουτε 1 ευρω να παω καπου.Παροτι ειμαι υπερ κοινωνικος δεν μπορω να βρω καποιον/α στα ιδια οικονομικα ζορια με μενα....
Η κοπελα μου σημερα με παρατησε γιατι δεν ειχα λεφτα να την ακολουθω στα ξενυχτια της.Και το χειροτερο ειναι οτι το ειπε.
Μπορει να ειμαι πονηρος ανθρωπος αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειμαι χαζος.Το περιμενα κατι τετοιο παρολα αυτα ηλπιζα οτι δεν θα συνεβαινε....
Μπορω να γραψω βιβλιο για το πως νιωθω κ τη ζωη εχω περασει.Προσπαθω να αλλαξω κ να μην ξεκοβω ευκολα απο τους γυρω μου αλλα οσο το κανω αυτο τοσο ποιο πολυ με πατανε κ τοσο ποιο πολυ τρελαινομε......
Εχτες περασα να πω ενα γεια στο μπαρακι που ηταν οι κοπελα μου οι 2 ξαδερφες μου και ενα ακομη παλικαρι.Καθησα να κανω ενα τσιγαρο χωρις να παραγγειλω κατι.Μεσα σε 15 λεπτα το παιδι σηκωσε κ τις 3 κ της πηρε κ εφυγαν για να συνεχισουν το ξενυχτι.Εκεινη την στιγμη με εκανε να φαινομαι σαν ο ποιο ξεφτιλας τις παρεας μπροστα στην κοπελα μου κ τις ξαδερφες μου.Κατεβασα το κεφαλι καληνυχτησα κ εφυγα.Τα νευρα μου ειναι τσαταλια απο χτες.Τρεμω ολοκληρος.Το θεμα ειναι οτι αν πιαστω με το παιδι μπορει να ξεφυγω κ να κανω κατι πολυ ασχημο....
Δυστυχως βλεπω τα πραγματα γυρω μου απο μια διαφορετικη οπτικη γωνια.Οι περισσοτεροι βλεπουν ζητιανο κ λενε ''αυτος εχει ποιο πολλα απο εμας'' εγω βλεπω κ λεω ''δεν γαμιεται...τι ειναι 1 ευρω? μια τυροπιτα μειον για μενα,ενα μεσημεριανο γι αυτον''...Το χειροτερο ειναι οτι δεν τα λεω αυτα στους γυρω μου για να το παιξω μητερα τερεζα ειναι οτι τα σκεφτομαι.....
Νιωθω τοσο στο περιθωριο που δεν ξερω τι να κανω..................
Ολες οι συμβουλες δεχτες....................
Ελπιζω να μην σας κουρασα.......