Καλημέρα σε όλους. Είμαι και εγω καινούργια στο forum και θα εκτιμούσα τη γνώμη σας.Πριν από ένα χρόνο σχεδόν ο σύζυγος μου αποφάσισε να φύγει από το σπίτι νιώθοντας ίσως πολύ πιεσμένος από το γεγονός της ανεργίας βρίσκοντας καταφύγιο στους δικούς του. Έχουμε ένα αγοράκι 5 ετών. Φυσικά πέρασα ένα χειμώνα απαίσιο κατάφερα όμως να ανταπεξέλθω στις συνθήκες, να κατευνάσω την αρχική μου οργή και να έχουμε πλέον μία καλή επαφή. Είμαι 35 ετών, οικονομικά ανεξάρτητη και με μία πολύ όμορφη-όπως λένε όλοι-εμφάνιση. Τον Ιούνιο γνώρισα στην εργασία μου έναν άνδρα 40 ετών. Είχε έρθει να τον εξυπηρετήσω και αμέσως με φλέρταρε επιδιώκοντας να με ξαναδεί. Μετά από 15ημέρες περίπου πειστικα να βγούμε. Από τη πρώτη στιγμή του ανέφερα την οικογ. μου κατάσταση και ομοίως και αυτός μου ανέφερε για ένα μεγάλο οικογ πρόβλημα που αντιμετωπίζει και που ίσως κρατάει την ζωή του πίσω (έχει αδερφή με συγγενή κληρονομική ανωμαλία, κρατάει την κηδεμονία της και την φροντίζει).Κατά τη διάρκεια του ραντεβου μου ανέφερε ότι είχε κάνει αρκετές επιφανειακές σχέσεις και ότι γενικά απέφευγε το δέσιμο.Από ιδεολογία ή από ανάγκη λόγω του προβλήματος?Δεν ξέρω...Καθώς εξελισσόταν η γνωριμία ενώ στις προσώπικές μας στιγμές ήταν εξαιρετικά τρυφερός και περιποιητικός, γενικότερα στην κοινωνική του ζωή ήταν πολύ συγκρατημένος. Δεν ανοιγόταν με καμία δύναμη.Διακοπές κάναμε ξεχωριστά αφού είχε ήδη κανονίσει με φίλους. Ωστόσο ανά 2 ημέρες ακριβώς φρόντιζε να επικοινωνεί μαζί μου. Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι δεν είχαμε καθημερινή επικοινωνία γενικότερα. Ανά 2/3 ημέρες παρόλο που εγώ θα ήθελα καθημερινά. Το γεγονός αυτό μου δημιούργησε ανασφάλεια, ότι δεν ενδιαφέρεται. Εξάλλου παρόλο που υπήρχε ελεύθερος χρόνος δεν επιδιωκε να συναντηθούμε πάντα. Όχι ότι έκανε κάτι άλλο από ότι ξέρω όμως. Προχθές που είχαμε βγεί, επιστρέφοντας δεν άντεξα και μέσω μηνύματος του ανέφερα ότι νιώθω ότι δεν ενδιαφέρεται, με ενοχλεί που δεν ανοίγεται και ότι καλύτερα θα ήταν να σταματήσουμε μιας που εμένα δεν με αφορά μόνο μία σεξουαλική προσέγγιση. Φυσικά όλα αυτά τα είχα ξαναπεί. Μέχρι τώρα απάντηση δεν έχω λάβει. Αφού δεν ενδιαφερόταν αναρωτιέμαι γιατί με κράταγε?Μόνο για το σεξ? Φοβόταν άραγε να το πει ο ίδιος να σταματήσουμε? Είμαι μπερδεμένη. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να είναι καποιος τόσο αναξιοπρεπής που όταν ο έτερος ξεκαθαρίζει τι θέλει ο άλλος να συνεχίζει από βόλεμα και μόνο. Δεν θέλω από εγωϊσμό να επικοινωνήσω εγώ. Ωστόσο θα ήθελα τόσο να τον ακούσω. Από την άλλη αν δεν ίσχυε το γεγονός ότι είναι όντως αδιάφορος δεν θα έσπευδε να το διαψεύσει?
Θα ήθελα τι γνώμη σας και τη συμβουλή για το τι να κάνω? Πως τον κρινετε απέναντί μου?