ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 142
    Μάλιστα το προηγούμενο σαββατο που περάσαμε κάποιες ώρες μαζί επειδή ξεκίνησε για αστείο κάτι που με ενόχλησε πολύ, όταν έφευγα επειδή κατάλαβε ότι είχα στεναχωρηθεί έκανε σαν τρελός για να μη φύγω έτσι. Και τα ξαναείπαμε πάλι. Τότε δεν είχε την ευκαιρία πάλι να χωρίσουμε αφού έτσι όπως θα έφευγα εκνευρισμένη αποκλείεται να έδινα συνέχεια λόγω την βλάκείας που έγινε?

Το δέσιμο δεν ήθελε. 'Οχι σχέση.Εγώ νομίζω ότι αυτό έρχεται σταδιακά. Και έγω του είχα ξεκαθαρίσει όμως. Δεν έκανε πίσω...

Εξάλλου μεσολάβησε ένας μήνας που έπαιρνε τηλέφωνα. Έστω ανά 2 ημέρες. Αφού ήδη είχαμε ολοκληρώσει από πιο πριν. Σιγά δεν θα μπορούσε να βρεί αντικαταστάτρια? Καλοκαίρι, με ωραία εμφάνιση και χαλαρή διάθεση γιατί τηρούσε αυστηρά την επικοινωνία έστω ανα 48ωρο.Ακόμα και η αδιαφορία έχει αυθορμητισμό. θα σε πάρει ο άλλος στις 2 ημέρες, μετά στις 5 και γενικά όποτε το θυμηθεί. Το δικό μου ήταν σα λήψη αντιβίωσης

Επίσης έδειχνε ότι ζηλεύει. Παρατηρούσε τις αντιδράσεις μου και προσπαθούσε να βρεί μαγαζιά, τοποθεσίες και πράγματα που πιθανότατα να με ενδιέφεραν. Πριν από καμιά δεκαετία που διατηρούσα μια καθαρά σεξουαλική σχέση δεν είχε αυτά τα χαρακτηριστικά. Ούτε τρυφερότητα υπήρχε, ούτε ενδιαφέρον μη με χάσει ούτε καμία επαφή πέραν του σεξουαλικού

Senior Member
    Μάλλον, εγώ δεν έχω καταλάβει τι έχει παιχτεί. Να σου πω τι καταλαβαίνω.

Γνώρισες έναν άντρα που σε γοήτευσε, σε πλησίασε και κάνατε σεξ. Από την αρχή σου είπε ότι δεν θέλει δεσίματα και λοιπές δεσμεύσεις, αλλά σου έδειξε τρυφερότητα και ενδιαφέρον. Σε έπειρνε συχνά τηλέφωνο γοα να δει τι κάνεις κλπ. Εσύ κάποια στιγμή του είπες ότι θέλεις κάτι πιο σταθερό, αλλά αυτός δεν άλλαξε την αρχική του γνώμη.

Από δω και πέρα, εξαρτάται από σένα. Αυτός έχει ξεκαθαρίσει. Εσύ τι θες είναι το θέμα. Αν σου αρκεί αυτό που έχετε, κράτα το. Αν όχι, ψάξε αλλού...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rebbeca View Post
    Το δέσιμο δεν ήθελε. 'Οχι σχέση.Εγώ νομίζω ότι αυτό έρχεται σταδιακά. Και έγω του είχα ξεκαθαρίσει όμως. Δεν έκανε πίσω...
    Σωστά το δέσιμο έρχεται σιγά-σιγά.., όμως στο μεσοδιάστημα, χρειάζεται να περνάς καλά μαζί του, χωρίς να προβληματίζεσαι ιδιαίτερα και να βιάζεσαι..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Από την αρχή του είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι μόνο για σεξ αλλά για μία γνωριμία που αν ταιρίαζαμε να εξελισσόταν και σε σχέση.

Senior Member
    Προφανώς ούτε αυτός ενδιαφερόταν μόνο για σεξ, αν κρίνουμε από τη συμπεριφορά του. Πόσο καιρό τραβάει η ιστορία?

Νιώθω ότι δεν ήταν απόλυτα ευθύς. Και την τελευταία φόρα΄του είπά ότι θέλω μία σχέση να περνάω καλά, να υπάρχει σεβασμός, αποκλειστικότητα και ανθρωπινη επαφή και επικοινωνία. Συμφώνησε. Δεν είπε ότι δεν ενδιαφερόταν για κάτι τέτοιο ή ότι να βρισκόμαστε μόνο για εκτόνωση. Θεωρώ ότι δεν είχε ειλικρίνεια. Και στο μεσοδιάστημα όμως ο άλλος δεν πρεπει να δειχνει οτι ενδιαφέρεται? Δηλαδή ήταν υπερβολικό να θέλω να μιλάμε έστω μία φορά την ημέρα στο τηλέφωνο για να δούμε τι κάνει ο άλλος για παράδειγμα?

Senior Member
    Δεν είναι υπερβολικό το ένα τηλεφώνημα τη μέρα. Εννοείται αυτό. Απλά εκείνος δεν είναι διατεθιμένος να δώσει όσα είσαι εσύ.

Γνωριστήκαμε μέσα Ιουνίου. Τον Αυγουστο ο καθένας έκανε το προγραμμά του. Ενα σαββατοκύριακο μάλιστα το είχαμε περάσει μαζί σε κοντινη απόδραση.Ενιωθα ότι δεν έδειχνε το ενδιαφέρον του και αυτό με γέμιζε ανασφάλεια. Δηλάδη μειωμένη τηλεφωνική επικοινωνία (ανα 2ημερο), περιορισμένες έξοδοι κτλ. Εάν αρέσεις στον άλλον δεν επιδιώκεις να το δείς και να τον ακούσεις? Εμένα αυτή η συμπεριφορα του μία κρύο μία ζέστη με τρέλανε

Αυτό το Σάββατο είχε κανονίσει εκδρομή με φίλους που ήθελαν να τον φιλοξενήσουν. Δεν με ενόχλησε τόσο αυτό. Αλοίμονο. Φυσικά και να πάει. Μαζί είχαμε λίγο διαστημα. Την Πέμπτη όμως που βγήκαμε όυτε μαθημα σε φροντιστήριο να είχα. 8 με δέκα. Αναγνωρίζω ότι θα σηκωνόταν αξημέρωτα για τη βάρδια του. Αλλά άν δεν εχεις δει και τον άλλον όλη την εβδομάδα και την άλλη μέρα φεύγεις για σαββατοκύριακο δεν θες να τον δεις έστω μέχρι τις έντεκα. Και εγώ έχω βαρύ πρόγραμμα αλλά κάνω και υποχωρήσεις.

Senior Member
    Αν όμως από τόσο νωρίς στη σχέση νιώθεις ανασφάλεια, μήπως δεν είναι τελικά η κατάλληλη σχέση για σένα?

Τελικά στο μήνυμα που του έστειλες έχει απαντήσει?

Senior Member
    Τωρα σε τι φαση εισαστε?

Senior Member
    Για μένα που είμαι από έξω, είναι προφανές ότι δεν θέλετε τα ίδια πράγματα. Εσύ θέλεις κάτι σταθερό και αυτός όχι. Ξέχνα τον.

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast