Ας μου απαντησει καποιος επειγον
Καλησπερα σε ολους και παλι, χαθηκα τοσο καιρο δεν μπορουσα να μπω αλλαξα κωδικο κτλ. Στο θεμα λοιπον... Εχω εδω και μια εβδομαδα ταση προς εμετο πονο στο πανω μερος της κοιλιας ρεψιμο συνεχεια και γενικα ειμαι χαλια... Δεν μπορω να μοιμηθω τις νυχτες σκεφτομαι οτι εχω καρκινο στο στομαχι... Πως θα παω στο γιατρο θεε μου????? ΕΙχε ποτε κανεις σας αυτα τα συμπτωματα? Στο νοσοκομειο μου ειπαν γαστριτιδα αλλα πως χωρις ειδικες εξετασεις? Τα ζαντακ δεν με βοηθουν τρωω τοσες μερες λαπαδες και μανεστρα. Μου ειπαν να μην καπνιζω αλλα γινετε? ΤΟ ελλατωσα αλλα δεν το εκοψα. Αχ θεε μου τα γραφω και με πιανει μουδιασμα σε ολο μου το σωμα
sossssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!
σοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ σσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ti έγινε σου πέρασε και εγω ακριβως τα ίδια συμπτωματα έχω εδω και 2 μέρες και δεν μπορώ καθόλου δενεχω κοιμηθει 2 βραδυα φοβαμαι πως παω και για 3 τι ειναι αυτο ρε παιδια γιαμια στιγμη νομιζα οτι επαθα φραξη εντερου εμ αυτα που λενε στο ιντρνετ και μονο που δνε πηρα μαχαιρι να αυτοκτονησω ολο το βραδυ ξέρεται τι γίνεται;;;;προσπαθω να μην το θυμάμαι και όλα μου ξανανανεβαινουν οτι θέλεται νομιαζω πως έχω νομιζω κάθε εμρα ειναι η τελευταια μου ελπιζω να μου περάσει γιατι δεν αντέχω καθόλου και δεν έφαγα και πολύ να πώ οτι το έπαθα για αυτο καφνικα ηθελα αν πάω τουλατεα γι είχα έννα τρομερό μετεωρισμό πείτε μου παιδιά γιατι στο τέλος θα με μαζευουν με το κουταλακι :( :( :( :(