Αποφασισα να γραψω και γω τη δικη μ ιστορια...εχω χωρισει εδω και 5 μηνες απο μια σχεση( ο θεος να την κανει σχεση) με καποιον ο οποιοσ ηταν δεσμευμενος!ειχε απλα σχεση πολλα χρονια, ουτε παντρεμενος ουτε τπτ..ειναι ενας πολυ ομορφος αντρας(εγω 26, εκεινος 30) που θα μπορουσε ν εχει οποιαδηποτε(οπως και εκανε εξαλλου)..κ το αναφερω αυτο γτ εκει αποδιδω το γεγονος πως δεχτηκα να ειμαι η δευτερη σχεση, οτι ειχα χαμηλη αυτοεκτιμηση και φυσικα πως ποτε μα ποτε δεν φανταζομουν πως θα μπορουσα να εχω καποιον σαν εκεινον στ πλευρο μ..τ θεμα ειναι πως δεν υπηρχε μονο η σχεση τ κ εγω..στην πορεια καταλαβαινα κ εθελοτυφλουσα πολλες φορες, πως υπηρχαν πολλες αλλες ακομη..περιπετειες ας τις ονομασω καλυτερα..εγω εκει ομως..η κανονικη τ κοπελια δεν καταλαβε ποτε τπτ για μενα γτ ημουν παντα προσεκτικη(η εθελοτυφλουσε κ κεινη, δεν ξερω)..εγω εδωσα τα παντα σε κεινον..2,5 χρονια που ημασταν μαζι του εδωσα ολη μ τη ζωη..τα παρατουσα ολα για εκεινον..περνουσαμε πολλες ωρεσ μαζι κ τον τελευταιο 1-1,5 χρονο 'συγκατοικουσαμε' στ σπιτι που μενω...κοιμομασταν μαζι καθε βραδυ και οχι μονο...προβληματα υπηρχαν, σαφως κ υπηρχαν..ποσο θα ημουν ηρεμη χωρις να ζηλευω την κοπελια τ? η το οτι ηθελε να βγαινει συνεχεια, εκεινη δεν πολυεβγαινε κ γω δεν μπορουσα να παω μαζι τ..αρα ειχε το πεδιο ελευθερο ν παιζει αλλου...ημουν παντα το αποκουμπι τ..ο ανθρωπος π τον στηριζε στ οτιδηποτε χρειαζοταν..ημουν πολυ δυναμικη οταν με γνωρισε, ειχα και εχω πολλα καλα(πολυ καλη δουλεια, αμαξι, σπιτι, οικογενεια, φιλουσ, ανθρωπους π με αγαπουν)και ετσι θεωρω πως τ προσεφερα μια ασφαλεια..κ αυτος δυναμικος ηταν , δεν αντιλεγω, αλλα με μονο προσον την ομορφια τ και ενα πτυχιο π ποτε δεν εκμεταλλευτηκε εκτοσ απο τωρα...παντα ελεγε πως διαφερα απο ολες οσες ειχε γνωρισε(γτ ανεκαθεν κερατωνε την κοπελα τ) και κατεληξε να λεει πως μ αγαπαει οσο δεν αγαπαει κανεναν στον κοσμο..ειναι πολλα π θαθελα να γραψω αλλα δεν γινεται..δεθηκαμε πολυ, καναμε ταξιδια, βολτεσ, κοινεσ εξοδουσ(οχι πολυ συχνα) βρισκομασταν πολλεσ ωρες και γενικοτερα υπηρχε χημεια μεταξυ μας..κ στ συναισθηματικο αλλα και στ σεξουαλικο τομεα..αλλα ποτε δεν του ηταν αρκετη μια-δυο..ηθελε πολλες..αρχισα να καταλαβαινω πολλα και να θυμωνω και να μαλωνω μαζι τ..τον χωριζα για λιγες ωρεσ και μοολις αυτος μ επαιρνε τηλ και μ μιλουσε γλυκα επεφτα ξανα στην αγκαλια τ..εζησα αρρωστημενη κατασταση..φταιω που το δεχτηκα ολο αυτο, εκεινος ηταν ξεκαθαρος απτην πρωτη στιγμη..ελεγα πως δεν ειμαι ομορφη κ δεν εχω ωραιο σωμα για να τον διεκδικησω ν γινω η κοπελα τ γτ θα ντρεπεται να με εμφανιζει(ενω ηδη με εμφανιζε και με γνωρισε σ φιλουσ)οποτε και το καταπινα και καθομουν ναμαι η δευτερη..δεν μπορειε να σκεφτειτε ποσο πολυ τον αγαπω κ ποσο πολυ κλαιω για οσα περασα μαζι τ και δεν θα ειναι ποτε πια εδω...χωρισαμε γτ τον επιασα με αλλη(3η?4η?5η?δεν ξερω) και επειδη τον εβρισα, εξαφανιστηκε γτ λεει τον εκανα ρεζιλι στην κοπελα..χαχα ποσο αστειο πιστευει πως με χωρισε κιοαλασ..στην αρχη κρατησαμε μια επαφη π κατα κυριο λογο ηταν βρισιες και τσακωμοι, η δεν μ μιλουσε για να καταλαβω το λαθος μ οπως ελεγε που τον εκανα ρεζιλι..μετα απο εναν ασχημο καβγα κ αφου μ ειχε κανει τη ζωη κολαση γτ εμαφνιζοταν οπου ημουν, ξεκοψα μαζι τ τελειως για 1,5 μηνα περιπου..τοσο με αφησε ησυχη(επαιρνε που κ που τηλ αλλα δεν τ σηκωνα)..μετα αρχισε ν ερχεται σπιτι μ να στελνει μηνυματα πως τ ελειπα τοσο πολυ π δεν το περιμενε, πως πρεπει να βρισκομαστε γτ δεν γινεται να χαθει η χημεια κ η αγαπη μασ..αλλα παντα φιλικα..και με εριξε ξανα τοσο πολυ ψυχολογικα..του το επετρεψα ξανα και φταιω..και τωρα, 2 μερες μετα απο πολυ εντονο καβγα γτ προφανως τον ενοχλησα ενω ηταν με γκομενα, προσπαθω να συνειδητοποιησω πως εκεινος δεν μ αγαπησε ποτε..ημουν το τελειο θυμα με τα δωρα το σπιτι τη ζεστασια τους πολλουσ τσακωμους βεβαια αλλα παρ ολα αυτα, εκεινη π προφανως δεχομουν τα παντα..να αναφερω πως τον αυγουστο χωρισε και την κοπελα που ειχε χρονια..για να μην τον πρηζει καμια σε οτι κανει..δεν μπορω να καταλαβω γτ χρειαζοταν να με γεμιζει ψεματα πως μ αγαπαει κ δεν μπορει χωρις εμενα..πως ειμαι σημαντικη γι αυτον κ πως παντα θαναι πλαι μ..ημουν η δευτερη, ετσι κι αλλιως δεν ηθελε ποτε ν αλλαξει αυτο..μ ελεγε παντα ετσι ξεκινησε η σχεση μασ, ετσι κ θα παραμεινει..τωρα βεβαια λεει πως ειχε καιρο που τ ειχε τελειωσει το ερωτικο κομματι μαζι μ αλλα με αγαπουσε τοσο πολυ π δεν ηθελε να με αφησει..κ καλα..ειμαι απλεπισμενη...πιαστηκα κοροιδο κα εδωσα τα παντα σε καποιον π απλα κοροιδευε..φταιω , το ξερω πως φταιω..τον αγαπω πολυ, ακομη και τωρα θυμωμενη μαζι του δεν ειμαι..εκανα τα παντα για να τον ξεπερασω(πηγα και σε ψυχολογο)αλλα δεν καταφερνω τπτ..δεν ξερω τι να κανω..οπου κ αν παω ειναι μπροστα μ, τα βραδια δεν μπορω ν κοιμαμαι , παθαινω κρισεις αρκετα συχνα, δεν μπορω ν παρω ανασα..εφοσον δεν μ ηθελε και με κοροιδευε, ασ με αφηνε απτον πρωτο μηνα..αλλα ηταν κ η εκμεταλλευση στη μεση...νομιζω πως θελω να εξαφανιστω..να μη ζω πια..δεν μπορω να το αντιμετωπισω...συγνωμη π σας κουρασα..και ν φανταστειτε ουτε καν σαφη εικονα δεν σας εδωσα... :(