Δημητρη βαριεμαι να ψαξω ακριβως ποσοι παθαινουν ψυχωσικη συνδρομη. εστω το 3% , εστω η θεσσαλονικη να χει 1.200.000 αρα μπορει να ξερουν τους τρελους. αρα μπορει να εχει δικιο ο ellis μπορει να εχει και αδικο.
Ιωάννης.
Printable View
Δημητρη βαριεμαι να ψαξω ακριβως ποσοι παθαινουν ψυχωσικη συνδρομη. εστω το 3% , εστω η θεσσαλονικη να χει 1.200.000 αρα μπορει να ξερουν τους τρελους. αρα μπορει να εχει δικιο ο ellis μπορει να εχει και αδικο.
Ιωάννης.
t exo pei ego k exo dikio i adiko??
εχεις δικιο ειμαστε μειονοτητα και θυμα προς εκμεταλευση. ο 1 στους 4 παθαινει καρκινο ο το 1-3% τρελαινεται. αμα εχεις καρκινο εισαι ηρωας αν εχεις ψυχικο νοσημα εισαι τρελος.
ελλισ εχεις πει οτι τους ξερουνε τους τρελους στη πολη και τους βαζουν ναρκωτικα στο ποτο τους σε προηγουμενη δημοσιευση σου.
Εχουμε παιδαγωγους τρελους, μαθηματικους τρελους, πολιτικους τρελους.
κοιτα αμα τα βαλεισ ολα κατω προσ την τρελλα παει το πραγμα δηλαδη βαλε ολουσ τουσ ψυχασθενεισ με φαρμακα κανα 20% βαλε χωρισ φαρμακα(απο αγχοσ λιγο παραπανω μεχρι παρανοικο ιδεασμο) κανενα 40%
ολο κ ολο 60% το υπολοιπο 40 αμα βαλεισ κακουσ κ μαλακεσ κανενα 30% μενει ενα 10% που ειναι ισσοροπημενο κ συνενοησιμο με καλο σκεπτικο κλπ αυτα τα νουμερα ειναι απο αυτουσ που εχω γνωρισει που πιστευω ειναι αρκετοι στα 30 χρονια που ζω στον πλανητη
οποτε συμπερασμα ειμαστε μια τρελλη χωρα!!!!!!!!!!!!!
εγω εχω βγει στη ζωη μου ελαχιστες φορες εξω. νομιζω οτι ειμαι ο Mr.Perfect οπως ολοι νομιζουν για τον εαυτο τους. εχω γνωρισει 1-2 σωστα ατομα . γιατι τους αλλους ΔΓ/ΔΑ(δεν γνωριζω/δεν απαντω).
Ειμαι 22 χρονων. Με πηγαν στον ψυχιατρο επειδη δεν εβγαινα εξω. Μου εκοψαν τα φαρμακα και επαθα οψιμη ψυχωση(rebound psychosis). Ε και τωρα που παιρνω τα φαρμακα παλι μενω μεσα. Αρα μονο υπεφερα απο τα φαρμακα, προκοπη δεν ειδαν οι γονεις μου(αυτοι ηθελαν να βγαινω εξω).
Απο τοτε που επαθα ψυχωση με εκαναν περα ολοι χωρις να τους εχω κανει τιποτα. Ε για αυτο κλειστηκα και στο καβουκι μου, λογω του στιγματος.
Ειχα πει και στην οικογενεια μου οταν επαθα ψυχωση οτι θελω να γινω ιερεας, οι γονεις μου δεν με αφησαν και η αδελφη μου ειπε "γιατι να γινεις ιερεας, θα γινεις αυτο που κοροιδευουμε?" Και τωρα καταλαβα τι εννοει με το "κοροιδευουμε" αφου δεν υπηρχαν αλλοι στο δωματιο. εννοουσε τις φιλες της που δηθεν ειναι προοδευτικες αλλα ταυτοχρονα η πιο μεγαλες ρατσιστριες. Στην τελικη ας γινει νομιμη η ευθανασια και θα ειμαι ο πρωτος που θα το κανω.
Δηλαδη, μου εδωσαν τα ψυχοφαρμακα για να βγω εξω. Να εβγαινα εξω να κανω τι? Ειμαι ανικανος, ημουν χοντρος, δεν οδηγω, δεν σπουδαζω. Μα καλα λαλακες ειναι οι ψυχιατροι? Αφου και καλα δεν θελουν να υποφερει ο ασθενης τους γιατι δεν νομιμοποιειται η ευθανασια?
Και να μην μου τα διναν και να μου τα διναν παλι ιδιος θα εμενα γιατι η ψυχωση δεν ειναι ιασιμη.
Ειλικρινα, ας μου απαντησουν οι γυναικες του φορουμ
Θα θελατε ανικανο αντρα, που δεν οδηγει, δεν εχει δικο του εισοδημα, τρεμουν τα χερια του, του τρεχουν τα σαλια, κοιμαται συνεχεια και δεν μπορει να σας παρεχει τιποτα?Νοσηλευτριες θα εισαστε οχι συντροφοι. Δηλαδη ελεος!
Το μονο ονειρο που ειχα στη ζωη και το ειχα πει στους φιλους μου απτην εφηβεια ηταν να χω ενα αμαξι μια δουλεια και μια γυναικα. Μονο αυτα. Υπαρχουν εξω ρεμαλια που βαρανε τις γυναικες τους που κανουν τα παντα και δεν τους κλεινουν μεσα και την νυφη την πληρωνω εγω!Αρα δεν υπαρχει Θεος, ουτε οι ανθρωποι βοηθουν αρα ας μου κανουν την ευθανασια.
Επισης, αποφασισα να μη παρω καν το διπλωμα αυτοκινητου ΓΙΑΤΙ θα γινει ατυχημα. Οι πλειοψηφια στην Ελλαδα παιρνει το διπλωμα με μεσω για αυτο υπαρχουν δεκαδες αναπηροι.
Ουτε παιδια θελω να κανουν γιατι ειτε θα βγουν τρελα λογω κληρονομικοτητας η απο την αγωγη που θα τους δωσω οπως αναφερεται στο DSM-IV ουτε γυναικα μπορω να βρω επειδη οι ψυχωσικοι ειναι βιαιοι προς τις γυναικες τους(χρησιμοποιουν λεκτικη,σωματικη, ψυχολογικη βια)
Ακομα και ο πατερας μου οταν ημουν μικρος και εβλεπα να πλακωνεται με την μανα μου και τον ρωτουσα τι γινεται ελεγε " Μαλωνουμε λεκτικα". Η μανα μου κατηγορουσε τον πατερα μου και τον παππου μου οτι τη βαρουσε την εβαζε χερι και παρολα αυτα δεν τον χωριζε!
Δεν θυμαμαι τη match ειχε 3 νοεμβριου με περιπου 4 δεκεμβριου το 2008-2009 στην ψυχιατρικη κλινικη του πανεπιστημιακου νσοοκομειου ΑΧΕΠΑ αλλα ενας νοσηλευτης φαλακρος στο πανω μερος του κεφαλιου του και με σγουρα μακρυα μαλλια στο πισω μερος ειπε στους αλλους νοσηλευτες " Μπουκώστε τους να δουμε το ματς"- αλλα το προσωπικο του πανεπιστημιακου νοσοκομειου και οι θεραποντες ιατροι αγαπανε και προσεχουν τους ασθενεις τους οπως ειπε και ο Ιπποκρατης. Αχ ζουμε στην Ουτοπια.
Λενε οτι οι πανεπιστημιακοι ειναι μασωνοι-> perfection-ism.
--Γιάννης.
Ηθελα να παω στα παρτυ των ΔΑΠ-ΠΑΣΠ πως σκατα λεγονται αλλα εκει πηγαινουν και οι φοιτητες ιατρικης και θα με γνωριζαν φατσικα αφου ειναι εξυπνοι και εχουν καλη μνημη.
Η Θεσσαλονικη ειναι μικρη, ο κοσμος μιλαει μεταξυ του, οταν τρελαινεται καποιος συζητιεται αρα οι τρελοι σαν εμενα εγκλωβιζονται στο καβουκι τους χωρις να φταινε οι ιδιοι.
Χωριο ειναι η Θεσσαλονικη. Δυστυχως.Εγω μενω στην Θεσσαλονικη. Υπαρχουν φοιτητες της Ιατρικης απο Τουμπα, Νεαπολη,Καλαμαρια,Ευοσμο,Σ� �αυρουπολη, Ηλιουπολη κτλπ. Υπαρχει το facebook. Απλα για αυτο δεν βγαινω εξω.
Αρα το στιγμα υπαρχει. Τα βιβλια οπως "Δεν υπαρχει στιγμα" υπαρχουν μονο για να χαιδεουν τα αυτια μερικων.
Ηθελα να παω στα παρτυ των ΔΑΠ-ΠΑΣΠ πως σκατα λεγονται αλλα εκει πηγαινουν και οι φοιτητες ιατρικης και θα με γνωριζαν φατσικα αφου ειναι εξυπνοι και εχουν καλη μνημη.
Η Θεσσαλονικη ειναι μικρη, ο κοσμος μιλαει μεταξυ του, οταν τρελαινεται καποιος συζητιεται αρα οι τρελοι σαν εμενα εγκλωβιζονται στο καβουκι τους χωρις να φταινε οι ιδιοι.
Χωριο ειναι η Θεσσαλονικη. Δυστυχως.Εγω μενω στην Θεσσαλονικη. Υπαρχουν φοιτητες της Ιατρικης απο Τουμπα, Νεαπολη,Καλαμαρια,Ευοσμο,Σ� �αυρουπολη, Ηλιουπολη κτλπ. Υπαρχει το facebook. Απλα για αυτο δεν βγαινω εξω.
Αρα το στιγμα υπαρχει. Τα βιβλια οπως "Δεν υπαρχει στιγμα" υπαρχουν μονο για να χαιδεουν τα αυτια μερικων.Λιγοι δρομοι υπαρχουν. Η τσιμισκη η εγνατια η βενιζελου η πλαστηρα κλπ κλπ.
Κριμα μου που γεννηθηκα. Κριμα. Μακαρι να ειχαμε 3000 μ.χ. αν υπηρχε ο ανθρωπος τοτε. θα ηταν αρκετα εξυπνοι οι ανθρωποι ωστε να κανουν εκτρωσεις.
Γιατι οι αστυνομικοι εχουν αρνητικο IQ
Γιατι δεν ξερουν τι ειναι η εξεταση DNA: Κοβουν τα π@π@κια των παιδεραστων αντι να κανουν εξεταση σπερματος/εξεταση DNA
Άντε αγαπημένα μου Τρολλ. Πάω στα βουνά της Σκανδιναβίας και τα λέμε άυριο
Γειά σου Γιάννη
Γεια σου σχιζοφρενη με τα μεγαλα αυτια.
Γειααα σου Γιουνγκ με τα μεγαλα @@.
Αντε ας το χοντρυνω λιγο.
Γιατι ΠΡΕΠΕΙ οι παιδεραστες να πηγαινουν στη Ταυλανδη? Γιατι εκει δεν τους πιανουν και βρισκουν την υγεια
The fudge has been mine/youre having a great time.
Και γιατι δεν τους πιανουν? Ε γιατι εχουν λεφτα και χρηματιζουν τους αστυνομικους. Αρα με τα λεφτα κατακτας τον κοσμο. Ή κωλο στηνεις ή στρωνεσαι στο διαβασμα. Αν εχεις λεφτα βρισκεις μια χαζη με λεφτα αισθηματα και την απατας.
./notetoself.
Αν ακουτε φωνες και δεν θελετε να παιρνετε φαρμακα να γραφτειτε στο Hearing Voices Movement(google it). Εγώ προτίμησα τα ψυχοφάρμακα γιατί μου φέρνουν έμπνευση(ψυχοτρόπες ουσίες).
Γιατί να πουλάτε τα ψυχοφάρμακα. Για να πλουτίσετε. Είναι οι καλύτερες πρέζες. Μου φέρνουν έμπνευση αλλά δεν μου φέρνουν κόψιμο.
πλάκα έχεις...
κατα την γνωμη μου, οι τρελοι ειμαστε λιγοτεροι και οι μαλακες πλειοψηφια. οι μαλακες και τα ψωνια και οι καγκουρες και οι bimbo
βρε παιδια και ακριβως τρελοι δεν ειμαστε παιρνουμε τα φαρμακα
αποτι μου ειπε ενας ψυχιατρος αλλαζουν τη νευροφυσιολογια...
Νευροφυσιολογία είναι η μελέτη της λειτουργία του νευρικού συστήματος
Πηγη: google translate. http://en.wikipedia.org/wiki/Neurophysiology
Αποτι καταλαβα τα φαρμακα δεν μπορεις να τα κοψεις..αν το ινβεγκα εχει ημιζωη 23 ωρες...εχει "ζωη" 46 ωρες...οποτε δεν κοβεται!
Δεν ειμαι ο Γιαννης... ειμαι το INVEGA!
Αντε φερτε το Saphris στην Ελλαδα... να δουμε τι παιζει και με αυτο!
The Desperation's Gone...
"Ο γραφικός τρελός"
Επηρρεαζουν και τους νευροδιαβιβαστες οπως σεροτονινη,ντοπαμινη κα..
http://www.mayoclinic.com/health/sch...ents-and-drugs
http://translate.google.com/?hl=el#en/el/
Αντε εχω ρεντα σημερα ας γραψω και κατι παραπανω να εκτονοθω...
Αν οι προγονοι μας οι ελληνες , καπνιζαν πολυ, επιναν πολυ και ετρωγαν τροφες που περιεχουν χοληστερινη, κανουν ηλιοθεραπεια και σολαριουμ ενω δεν πρεπει..τοτε οι απογονοι τους θα εχουν μικροτερο δεικτη νοημοσυνης... φθινουσα πορεια...
Ρατσα που λεμε
Αντε ακομα ενα... τα καθυστερημενα εχουν μεγαλα γεννητικα οργανα και μεγαλα στηθη...
" Αυτος ηταν σχιζοφρενης, τωρα ειναι αυτιστικος και μετα θα πεθανει"
" Θες να τα πουμε την αλλη βδομαδα? Ναι η οχι? Οχι...- Πειτε του οτι θα ερθετε σε δυο βδομαδες". ./dope
ΤΟ INVEGA εμενα παντως μ εχει κανει τρελλη δουλεια να ναι καλα το Invega Και το xanax χωρις αυτα θα μουν στο χωμα η στην φυλακη και ειμαι νεα ακομα κ εχω πολλα ν δωσω! ;p
και εγω χωρις τα φαρμακα πιστευω πως θα χα αυτοκτονησει :Ρ
παρ ολο που σκεφτομουν πολυ την αυτοκτονια (το παραδεχομαι κ εγω παρ ολο που ειναι κλισε και ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ΕΣΤΩ 1 φορα στην ζωη τους εχουν πει ''θα αυτοκτονησω'' '' θελω να πεθανω'' ., δεν με φοβιζε τοσο οσο τα κοψιματα π εκανα πανω μ και φαινοντουσαν καλοκαιρι και η καθε κατινα με ρωταγε ''αααααχ καλε που κοπικες???'' η επειδη εγδερνα το δερμα μ με τα νυχια μ και παλι οι κατινες λεγανε ''αααααχ καλε που καηκες?'' ''στον φουρνο'' απαντουσα. ''ααααααα τι μαγειρευες???'' ΤΙΠΟΤΑ ΜΩΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ!ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ????
αχααχαχαχαχχααχαχχα... γκομενες:Ρ... ειναι τοσο ΣΠΑΣΤΙΚΟ οσο το αλλο που ρωτανε κατι κυρατσες ενω ξερουν οτι δεν περασες στις πανελληνιες
" Που περασε ο γιος σου? Μανα: εεεεε, δεν περασε πουθενα θα παει σε ΙΕΚ.. Αα, εμενα ειχε περασει Οικονομικο και ειναι 42 χρονων και δεν το εβγαλε ακομα " ^^
Να ξες χοριμπελ οτι οποιος δεν εχει πλατες ειναι ειτε bisexual η gay...
Για να γελας μπορεις να κανεις και το εξης? Οταν βλεπεις καποιον που μοιαζει με καθυστερημενο να φωναζες ... " ΑΝΤΕ ΡΕ"
Αν το επαναλαβει (ηχολαλια λεγεται μισο να το ψαξω) ειναι καθυστερημενος.
οχι λαθος κανεις! λενε '' εεε περασε καπου στα φαρσαλα αλλα αποφασισαμε να παει ιεκ που θα βρει γρηγορα και αμεσως δουλεια ειναι η καλυτερη λυση απ το να τρεχει επαρχια!'' ή ''ααα δεν καναμε καν μηχανογραφικο αποφασισαμε να παει σε ιεκ γτ αυτα ολα ειναι βλακειες ενω εκει σε 2 χρονακια θα χει τελειωσει το παιδι!!!''. FUCK εκπαιδευση και πιπες! ειδα ολους οσους περασανε σε σχολες τι κανουν τωρα..... η καλυτερη σχολη ειναι ο δρομος (συγκεκριμενα τα κωλογραφεια με ηλιθιους ελληνες αφεντικα με ενα βαπορι-βαρκουλα 50αρακι arrest στην βενεζουελα και στυλακι εφοπλιστη ''εχω 100 γκαζαδικα'' ) και τραγουδι ο πονος!
σε πιανω... και ξεπλυμα μαυρου χρηματος του τυπου... υιοθετησα ενα παιδι που λιμοκτονει ενω βγαζω 1.000.000.000.000 το δευτερολεπτο... :Ρ
Δηλαδη δεν προνοουν καθολου? Αφου ξες μωρη βλαμμενη( ο αντρας ειναι το κυριαρχο φυλο σορρυ πες με φαλλοκρατη...) οτι ο γιος σου/κορη σου δεν σκαμπαζει γιατι δεν τον κανεις αγροτη αν εχει σωματικη δυναμη?
Τι προσπαθεις να αποδειξεις στην κοινωνια, που δεν υπαρχει, οτι ειναι εξυπνος? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ εκ του αποτελεσματος και αποτι φαινεται στους βαθμους του Δ Ε Ν ειναι εξυπνος.
Παντως να ξες χοριμπελ επειδη σε συμπαθησα λιγο( ναι ειμαι τρελος και σε συμπαθησα χωρις να σε ξερω) οτι εχουμε οικονομικη κριση και αυτα που λενε οτι δεν υπαρχει οικονομικη κριση ειναι μπουρδες...
Το 2013 θα ειναι περιοδος υφεσης..(οικονομικο παν/μιο αθηνων).
http://www.youtube.com/watch?v=cj62lTtGSgY
Μαμα προς παιδι
" ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ"
μπορει να εχει αλλα χαρισματα μωρε κ συ μην εισαι απολυτος!!!!!!!!!!!!!!! ολοι οσοι εχουν λεφτα νομιζεις ηταν εξυπνοι η βγαλανε τει? πιπες. ααααααααχ σε λαθος ατομα πανε τα λεφτα! να τα ειχα και θα κανα πλαστικη να μοιαζω με γιαπωνεζα.
.... και μετα θα ευχομουν για παγκοσμια ειρηνη οπως οι γκομενες στα καλλιστεια που ολες εχουν βγαλει την νομικη και θεολογια
χααχχααχχαχαχααχαχααααχχα χαχαχαχα
απορω γιατι βαζουν τις γκομενες στα καλλιστεια να μιλανε..αφου ομορφια πλασαρουν και ως επι το πλειστον λενε πιπες, που δεν μπορουν να αποστηθισουν κιολας... iq χρυσοψαρου... χ0αχ0
γιατι ειναι ομορφες δεν κτλβαινω. ποιος εχει κρινει το στανταρ της ομορφιας? εμενα ολες ιδιες μ φαινονται.
ομορφες και ομορφοι υπαρχουν τοσοι πολλες/πολλοι που βαριεται το ματι σου να βλεπει... το στανταρ της ομορφιας κατ εμε το κρινουν τα βλαμμενα που βλεπουν τηλεοραση αν με πιανεις.
Υπαρχουν ομορφες απο φτωχες οικογενειες ομορφες απο πλουσιες οικογενειες
Να ξες οτι και το να εκτιθεσαι σε καμερα ειναι ψυχικη ασθενεια...
Για μενα κατι φωτογραφησεις με 3-4 χρονα τα βλεπουν κατι παιδοφιλοι και τραβανε παχιες... δηλαδη ενταξει αισχος...
Στην αμερικη δε, κανουν πλαστικες σε ανηλικα για να πλασαρουν ρουχα... για γελια ειναι αν θες σου δινω λινκ να περασεις την ωρα σου.
εμενα μ αρεσει να βγαζω Pics, πειραζει? δεν ξερω. το μονο π ξερω ειναι πως οοοοσο και να προσπαθουσα απο τα 11 μου να ειμαι ομορφη και ωραια και σωμα κλπ, το μονο που μου εμεινε ειναι η διαστρευλωμενη αντιληψη του πως φαινομαι μπροστα σε εναν καθρευτη, πολλων ειδων ψυχωσεις και ζηλια για τις ψωναρες που ειναι σαν αναποδο καροτο και φορανε στενα τζιν που αναστεναζουν οι ραφες , κοντο μπλουζακι με το σωσιβιο να κρεμεται απ εξω και κασκολ μεχρι τα ματοκλαδα (επειδη εχει και κρυο) . ζηλευω οσες δεν εχουν γονεις η καθρευτη και βγαινουν εξω και σε κανουν να νιωθεις πως μια σαρανταποδαρουσα βιασε τον αμφλιστροειδη σου (χαλια τα ορθοφραφικα μου αλλα δεν φταιω εγω, εβγαλα ιεκ και μιλαω ολη μερα με βλακες αγγλους σε ενα γραφειο με μουτζουφλικα αφεντικα που καθε μερα εχουν περιοδο)
και εγω βγαζω πικς συνεχεια λολ.. εγω ημουν παντα ασχημος και με εκαναν ολοι περα απο μικρη ηλικια... τωρα, υποκειμενικα, πιστευω οτι ομορφυνα και εχω γινει σνομπ οσο δεν παει.
Εσυ να φανταστω εισαι ομορφη αφου δουλευεις...μπραβο...
ζηλευωωω
Βασικα αυτο με το μοντελινκ ειναι προσφορα και ζητηση...μαρκετινγκ με λιγα λογια.
Οπως ολα τα πραγματα στην καπιταλιστικη κοινωνια που ζουμε
Την κανουμε διασημη για ενα φεγγαρι, γυριζουμε μια τσοντα και μετα πηγαινουμε στο αλλο ψωνιο wanna-be-famous
Κοιτα , να ναι καλα το fb, αλλα βλεπω συμμαθητριες μ απ το σχολειο και καλα ''ωραιες'' και ειναι μπαζαρες του κερατα και ολες οι αλλες και αλλοι π κοροιδευαν εγινα γκομεναρες! γυρναει ο τροχος γαμαει κ ο φτωχος! σοφοτατο!
χαχα ο κολλητος μου(εγω τον θεωρω κολλητο) μου ελεγε απτο 2008..." δεν πειραζει, θα γυρισει ο τροχος θα πηδηξει και ο φτωχος"
προς το παρον ομως για μενα δεν εχει πιασει........προς το παρον τρωω το ιδιο μ το παγκρεας
ε κοιτα δεν γινεται ολοι να πηδιουντε με ολους αν εννοεις αυτο ρε :Ρ. παντως μπραβο που εισαι ακομπλεξαριστη...αν εννοεις αυτο .
αλλο παρα ακομπλεξαριστη ειμαι. ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ! μισω τα παντα πανω μ!!!!εκτος απ την κοιλια μ που μαρεσει
gypsy , αμα με γνωρισει τωρα και με ηξερες παλια, εχω κανει βηματα απο δω μεχρι θεσσαλονικη. για τετοια προοδο μιλαμε. θυμαμαι το πως σκεφτομουν κ μ φαινεται πλεον ανεκδοτο. κυκλοφορουσα στον δρομο με φοβο κ ντροπη, οπως νοιωθει καποιος π εχει κολιμενη μια π@!α στο μετωπο, ετσι ενιωθα. εκοβα και δαγκωνα τα χερια μ κ ετρωγα κρεμες σωματος. ημουν πολυ βιαιη και αθυροστομη, δεν με ενοιαζε παρα μονο ο εαυτος μ κ τον οποιο μθισουσα ταυτοχρονα!διπολικη! τερμα διπολικη ! τωρα ειμαι πιο ανθρωπος και πιο ηρεμη και πιο κατανοητικη και δοτικη!!!!!
Downward_Spiral δεν διαβασα την κατα τ αλλα ενδιαφερουσα συζητηση, απλα προσεξα οτι εχεις ανοιξει 500 θεματα κ οτι δεν εισαι απλα καμμενος με αυτα που γραφεις (απο τα λιγα που αντεξα να διαβασω) αλλα προκειται για ολοκαυτωμα, εχω να σου προτεινω 2 λυσεις μπας κ ησυχασεις κ εσυ κ εμεις 1) πας σε εναν γιατρο κ ξαναρχιζεις τα χαπακια σου κ σε ενα μηνα εισαι τζιτζι 2) κοβεις το ιντερνετ γιατι το πολυ το τακα τακα (του πληκτρολογιου εννοω) κανει το παιδι ξερεις τι 3) πας σε μια σχολη να μαθεις μια τεχνη κατι τελοσπαντων να σου περναει η μερα κ να εισαι χρησιμος στην κοινωνια κ 4) επειδη εχεις γαμησει το φορουμ κ μαλλον εχεις ενα θεματακι με αυτο μιας κ εισαι Σαλονικιος λοιπον περνα απο Λαδαδικα μερια θα καταλαβεις. Αντε περαστικα κ με την ευχη μου. (τελικα ειχα πολλα περισσοτερα να σου προτεινω, ειδες?) Απορω με αυτους που καθονται κ του απαντανε, τοσο απλετο χρονο εχετε κ τοσο πια δν περναει η μερα σας?? Anyway, ο καθενας πραττει κατα βουλησιν.