Originally Posted by
marina38
Κώστα, αν είτε γενικά, είτε σε κάποια φάση της ζωής σου αναζητήσεις μια μονογαμική σχέση, με ειλικρίνεια, συναισθηματική ασφάλεια και σεβασμό στην αμοιβαία σας συμφωνία, μπορείς πιστεύω να την βρεις. Θα έλεγα να μην βγάζεις συμπεράσματα βασισμένος στη φάση που βρεθηκες τώρα, ή στη φάση / στις επιλογές που έκανε η συγκεκριμένη κοπέλα. Και βεβαίως ο καθένας έχει ευθύνη απέναντι στον εαυτό του και στο σύντροφό του... Οι σχέσεις μας όμως, είναι συνήθως αντανάκλαση του εαυτού μας. Αν εσύ είσαι συνειδητοποιημένος, ειλικρινής και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, τότε είναι πολύ πιο πιθανό να συναντήσεις τέτοιες κοπέλες. Κι αν βρεθείτε στο σωστό timing κι έχετε παρόμοια θέλω, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει η σχέση που περιγράφεις. Γίνε αυτό που θέλεις να έχεις :)
Τώρα, επειδή το θέμα σου έχει τίτλο 'γυναικεία απιστία', νομίζω πως σε ενόχλησε το γεγονός ότι και οι γυναίκες μπορούν να προσπεράσουν το συναίσθημα και να εστιάσουν σε κάτι πιο 'χειροπιαστό' ή πιο εφήμερο, κάτι που κατά το παρελθόν θεωρούνταν αντρικό προνόμιο ή αντρική 'φύση'. Συμφωνώ μαζί σου όμως, ότι το ενοχλητικό σε οποιαδήποτε επιλογή μας, είναι η υποκρισία, δηλαδή να πουλάς αγάπες και λουλούδια ενώ δεν τα νιώθεις, ή να προσποιείσαι πίστη κι αφοσίωση που δεν υπάρχει κλπ. Κατά τ' άλλα οποιαδήποτε επιλογή, προτίμηση, ή ακόμα και κάποιες παρεκκλίσεις / λάθη σε σχέση με τις επιλογές μας, είναι νομίζω αναμενόμενα και σεβαστά.