Γιατί να νιώθω μια νωθρότητα συνεχώς?Βέβαια κοιμάμαι πολλές ώρες.Που θα πάει θα περάσει.:)
Printable View
Γιατί να νιώθω μια νωθρότητα συνεχώς?Βέβαια κοιμάμαι πολλές ώρες.Που θα πάει θα περάσει.:)
Η νωθρότητα μπορεί να προκληθεί είτε αν κοιμάσαι πάρα πολλές ώρες κάθε μέρα (μάλλον αυτό κάνεις) είτε αν κοιμάσαι λίγες ώρες. Δοκίμασε να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα ύπνου που να περιλαμβάνει 7-9 ώρες ύπνου καθημερινά αλλά και τα σαββατοκύριακα και λογικά θα είσαι πιο δραστήρια. Σίγουρα θα περάσει δεν είναι στο χέρι του άλλωστε... !
ίσως αν έκανες λίγη γυμναστική να αισθανόσουν πιο καλά κ να είχες περισσότερο κέφι
Και εγώ μια από τα ίδια!!
Η άσκηση ανεβάζει τα επίπεδα σεροτονίνης!!Και έτσι μας φτιάχνει τη διάθεση!!
Μηπως ειναι απο τα φαρμακα? Παιρνετε αντικαταθλιπτικα μηπως? Η αλλα φαρμακα? Κι εγω εχω νωθροτητα κ εικαζω (ειμαι σιγουρη βασικα) οτι ειναι απο κει! Βοηθαει το τρεξιμο κ γενικα η οποιασδηποτε μορφης ασκηση, σωματικη αλλα κ πνευματικη! :)
+11111111111
Επισης ειναι κ απο τα ξενυχτια (αμα βγαινεις αργα, γυρνας ξημερωματα κ πηγαινες σε χωρους με δυνατα decibell, τα decibell αυτα εχω διαβασει οτι επιδρουν στην ψυχολογια κ σ φερνουν καπως καταστολη κ νωθροτητα), εγω οταν ξυπναω την αλλη μερα μεσημεριατικα κ ειμαι σαν κοιμισμενη το :rolleyes: καταλαβαινω
+1000000000000
Ρε σεις μαθηματικα κανετε? χαχαχα :p
Γιατί να βαριέμαι τόσο πολύ?
Κοπελα μου ισως το προβλημα ειναι στο αιμα αν σε πιανει διαρκως να κοιμασαι,Εγω ολο κοιμομουνα ζαλιζομουνα κιολας περασα κ καταθλιψη κ πηγα κ εκανα εξετασεις αιματος κ βρεθηκα με σιδηροπενικη αναινια εκανα διατροφη καποιο καιρο ιπια σιδηρο κ τωρα η ζαλαδα εξαφανιστηκε κ λιγοτερο κοιμαμαι
Η υπνηλια κ η νωθροτητα μπορει να ειναι κ απο τη ζεστη μιας κ μπηκε ανεπισημα το καλοκαιρι :)
[QUOTE=Maraki!;435219]Η άσκηση ανεβάζει τα επίπεδα σεροτονίνης!!Και έτσι μας φτιάχνει τη διάθεση!![Συγγνωμη Μαρακι,ειχες δικιο κι εγω αδικο.Οντως ειναι ετσι οπως τα λες.
Οχι μονο τα αντικαταθλιπτικα, αλλα και τα αντιψυχωσικα και τα αγχολυτικα. εγω πχ παιρνω και ινβεγκα και αμπιλιφαι μαζι με το ζολοφτ. παλιοτερα ειχα αλλη αγωγη. εχω αλλαξει πολλες αγωγες. παντως το φαρμακο το νιωθεις μεσα σου. σαν ενα ξενο σωμα, ενσωματωμενο ομως (δν εχω την πληρη διαυγεια να εξηγησω αυτο π θελω να πω, ελπιζω να με πιανεις). μπραβο παντως στο γιατρο που το παρεδεχθη, συνηθως το αρνουνται κ λενε ειναι λογω της παθησης.
νομιζω οτι απλα δεν εισαι ιδιαιτερος κινητικη αλλοι πχ γεννιουνται τερας ενεργειας και αλλοι σαν εμενα λιγοτερο