Νωθρότητα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Κοπελα μου ισως το προβλημα ειναι στο αιμα αν σε πιανει διαρκως να κοιμασαι,Εγω ολο κοιμομουνα ζαλιζομουνα κιολας περασα κ καταθλιψη κ πηγα κ εκανα εξετασεις αιματος κ βρεθηκα με σιδηροπενικη αναινια εκανα διατροφη καποιο καιρο ιπια σιδηρο κ τωρα η ζαλαδα εξαφανιστηκε κ λιγοτερο κοιμαμαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Κοπελα μου ισως το προβλημα ειναι στο αιμα αν σε πιανει διαρκως να κοιμασαι,Εγω ολο κοιμομουνα ζαλιζομουνα κιολας περασα κ καταθλιψη κ πηγα κ εκανα εξετασεις αιματος κ βρεθηκα με σιδηροπενικη αναινια εκανα διατροφη καποιο καιρο ιπια σιδηρο κ τωρα η ζαλαδα εξαφανιστηκε κ λιγοτερο κοιμαμαι
    εντάξει απλά όλη μέρα δεν έχω τι να κάνω.Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά έτσι είναι.Δουλειά δεν έχω ούτε φίλους να βγώ.Πάω για κανα τρέξιμο, για καμιά δουλειά άλλη αν προκύψει(πηγαίνω κάνω ψυχοθεραπεία πχ)

Senior Member
    Η υπνηλια κ η νωθροτητα μπορει να ειναι κ απο τη ζεστη μιας κ μπηκε ανεπισημα το καλοκαιρι
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Μηπως ειναι απο τα φαρμακα? Παιρνετε αντικαταθλιπτικα μηπως? Η αλλα φαρμακα? Κι εγω εχω νωθροτητα κ εικαζω (ειμαι σιγουρη βασικα) οτι ειναι απο κει! Βοηθαει το τρεξιμο κ γενικα η οποιασδηποτε μορφης ασκηση, σωματικη αλλα κ πνευματικη!
    lacrymosa,τα αντικαταθλιπτικα φερνουν 'νωθροτητα'(το παρεδεχθη ο γιατρος μου)

Banned
    [QUOTE=Maraki!;435219]Η άσκηση ανεβάζει τα επίπεδα σεροτονίνης!!Και έτσι μας φτιάχνει τη διάθεση!![Συγγνωμη Μαρακι,ειχες δικιο κι εγω αδικο.Οντως ειναι ετσι οπως τα λες.
    Last edited by vagpap; 23-05-2013 at 10:05.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vagpap View Post
    lacrymosa,τα αντικαταθλιπτικα φερνουν 'νωθροτητα'(το παρεδεχθη ο γιατρος μου)
    Οχι μονο τα αντικαταθλιπτικα, αλλα και τα αντιψυχωσικα και τα αγχολυτικα. εγω πχ παιρνω και ινβεγκα και αμπιλιφαι μαζι με το ζολοφτ. παλιοτερα ειχα αλλη αγωγη. εχω αλλαξει πολλες αγωγες. παντως το φαρμακο το νιωθεις μεσα σου. σαν ενα ξενο σωμα, ενσωματωμενο ομως (δν εχω την πληρη διαυγεια να εξηγησω αυτο π θελω να πω, ελπιζω να με πιανεις). μπραβο παντως στο γιατρο που το παρεδεχθη, συνηθως το αρνουνται κ λενε ειναι λογω της παθησης.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    νομιζω οτι απλα δεν εισαι ιδιαιτερος κινητικη αλλοι πχ γεννιουνται τερας ενεργειας και αλλοι σαν εμενα λιγοτερο

Page 2 of 2 FirstFirst 12