καταρχην καλησπερα σε ολους ειμαι καινουριο μελος καλως σας βρηκα μου φανηκε ενδιαφερον το φορουμ και τα θεματα που διαβασα εξου και η εγγραφη
λοιπον θα ηθελα να μου απαντησει καποιος που ξερει ακριβως τι παιζει με το θεμα και την ολη διαδικασια πριν 2 εβδομαδεςς εκανα αιτιση στον οκανα λογο του οτι ημουν χρηστης ηρωινης πινω 5 χρονια απο το 2007-20012 ενα χρονο καθαρος δλδ σχεδον καθαρος τις χαρμανες και τα σχετικα τα ξεπερασα με ενα θαυματυργο κατα τιν αποψη μου χαπι σουμποτεξ και μεχρι σημερα για ενα χρονο περιπου το προμηθευομαι απο ατομα που χορηγουντε στο προγραμμα επειδη ομως βαρεθηκα
και δεν εχω την ανεση να δινω καθε 2 μερες 10 ευρω για ενα χαπι αποφασησα να παω να χοριγηθω απο μονος μ και μπενω στο ψητο αν ξερει καπιος οταν με
φωναξουν απο το προγραμμα για να δωσω ουρα και δουν οτι δεν εχω πρεζα με λιγα λογια στον οργανισμο μου θα με δωσουν ακυρο? δεν ξερω γιατι αν γινει κατι τετιο θα φαω τρελη ξενερα προσφατα εκλεισα και μια δουλεια με το χαπι ειμαι ανθρωπος μπορω να λειτουρησω ανετα και να δουλεψω χωρις αυτο με τπτ οπιος ξερει ας μου πει παρακαλω πολυ και ευχαριστω εκ των προτερων