απορια για οκανα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Peace of mind ξέρω τον εαυτό μου πολύ καλά και η μόνη λύση είναι αυτή γιατί τα άλλα δεν βοηθάνε καθόλου έχω κάνει πολλές προσπάθειες με είχαν από κοντά οι γονείς μου συνέχεια μόλις το έμαθαν πήγαμε από εδώ πήγαμε από εκεί κρατιόμουν για χάρη τους αλλά τίποτα τζίφος η υπόθεση μόλις με άφηναν λίγο ελεύθερο με την πρώτη ευκαιρία έπινα 3 προσπάθειες έχω κάνει και οι 3 ήταν αποτυχημένες μέχρι που μια μέρα καθώς πήγαινα σπίτι είδα την μητέρα μου να κάθετε στις σκάλες του σπιτιού και να κλαίει κατάλαβα αμέσως ότι έκλαιγε για μένα από τότε η εικόνα αυτή έχει καρφωθεί στο μυαλό μου και δεν σβήνει είπα αυτό είναι δεν πάει άλλο έκατσα της μίλησα τα είπα όλα για να ξέρει σε τι φάση βρισκόμουν μέχρι και το σούμποτεξ τις εξήγησα τι κάνει και από τότε δεν ξανά ακούμπησα αυτόν τον διάολο μέχρι σήμερα

Banned
    Φιλεμου ινβισμπλμπουλετ (εε μα νικ νειμ που εβαλες κι εσυ ! χεχε),λοιπον φιλε μου κοιταξε να δεις , οπως σου ξανα ειπα κι πιο πανω το προβλημα σου -μας ειναι ο εθισμος! και οχι μοναχα η ηρωινη! οι πιο πολλοι ειμαστε εθιστηκες προσωπικοτητες! ετσι λοιπον πρεπει να επικεντροθεις στο να καταφερεις να βγαλεις απο μεσα σου τον εθισμο!
    Οπως ειδες κι σε οσους σου γραψαν για το θεμα σου, ολοι μας εχουμε την γνωση! ολοι μας ξερουμε την λυση, ολοι μας σου λεμε τι να κανεις για να κοψεις! αν ομως τα λεγαμε σωστα δεν θα ειχαμε προβλημα!
    Αποψη μου ειναι πως ο στελιος68 το εχει!απο αυτα που γραφει δειχνει οτι το εχει το θεμα δλδη! ξερει καλα τα πραματα κι καλα θα ηταν να παρεις μια γνωμη απο αυτον! Το οτι μενεις μακρια απο την αττικη ειναι στα συν σου, κι αμα θες να σε βαλουν σε σουμπο αλλα αναιβασμενο να μην σταματησεις να πινεις εστω τα σουμπο.
    Γνωμη μου ειναι πως δουλεια κανεις με το να το βγαλεις απο το μυαλο σου! , πρεπει οχι μονο να μην κανεις παρεα με χρηστες, οχι μονο να αποφευγεις τα ιδια στεκια αλλα να αλλαξεις κι τον τροπο σκεψης σου και ζωης! για παραδηγμα δεν μπορει να λεει καποιος οτι εχει κοψει η οτι εχει προχωρησει και την ιδια στιγμη να βριζει η να υποτημα τους αλλους γυρο του! δεν ειναι δλδη μοναχα η πρεζα που πρεπει να κοψουμε ,ειναι και ο πρεζοχαρακτηρας! , η πρεζοσυμπερυφορα μας!
    Θα σου πω με οσο πιο λιγα λογια μπορω αυτα που εμαθα στο ψυχιατρειο σχετικα με την ηρωινη. Η ουσια αυτη υπαρχει και σε φυσικη μορφη στο μυαλο μας, ,υπαρχουν καποιοι αδενες, οι οπιουχοι υποδοχεις οπου ειναι σαν μικρα "σακουλια" κι γεμιζουν με κατι σαν οπιο οταν βρησκομαστε σε αισθηματα ενονα χαρας, η ευεξιας και παρομιες στιγμες μας, το θεμα ειναι ομως οτι αυτοι οι νευροδιαβιβαστες μεταφερουν κι γεμιζουν αυτα τα "σακουλια" με φυσικο και χαλαρο τροπο, αποτελεσμα ειναι να νιωθουμε μια ευεξια,μια χαρα, η κατι σαν χαιδεμα στην γαληνη μας. Εμεις που πινουμε την κολοπρεζα επεμβαινουμε σε αυτα κι γεμιζουμε αυτους τους υποδοχεις απ ο μονει μας, χωρις τον φυσικο τροπο! αποτελεσμα ειναι να γεμιζουν ολο κι πιο πολλι, αρα να ξεχιλωνουν και το αλλο ειναι οτι ο οργανισμος μας μαθαινει να ντεμπελιαζει, να μην κανει ενεργειες ωστε να μας φερει σε αυτα τα αισθηματα, αφου εχει μαθει να του βαζουμε εμεις αυτα τα αισθηματα με τεχνικο τροπο, ετσι οι νευροδιαβιβασστες αχρηστευοντε! Οταν λοιπον σταματας να πινεις, σταματας να μεταφερεις με τους νευροδιαβηβαστες ολα αυτα τα αισθηματα το μυαλο μας παθαινει μελαγχολια! εχει ντεμπελιασει κι δεν μπορει μνονο του να μας γεμισει αυτους τους υποδοχεις ωστε να νιωσουμε χαρα κι ευεξια! αποτελεσμα να μην μας κανει χαρουμενους τυποτα! να παθαινουμε καταθλυψη κι να βαριομαστε που ζουμε! Ολο αυτο το προβλημα ομως ειναι κατι που φτιαχνετε - εκτως απο εξερεσεις, πολυ σπανιες ομως ,κι με αποτελεσμα να μηδαν απο κανα μπαλκονι αφου ειναι τοσο μεγαλος ο πνευματικος πονος που η αυτοκτονια ειναι λυτροση!-.
    Στα ειπα οσο πιο απλα μπορουσα κι οσο πιο γρηγορα, λυπαμαι αμα δεν ειμουν κατανοητος αλλα δεν ειμαι γιατρος! αρροστος ειμαι που εχω κανει σεμιναρια στο ψυχιατρειο το προβλημα μας! ευχομαι υγεια σωματικη κι πνευματικη σε ολους μας αλλα κι σε εσενα φιλεμου!

Junior Member
    Λοιπόν με δυο λόγια:
    Όταν πίνουμε πρέζα το όπιο που περιέχει πάει και "φωλιάζει" στους υποδοχείς "μ" και "κ" του εγκεφάλου με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε ότι αισθανόμαστε. Όταν κόψεις την πρέζα, αυτοί οι υποδοχείς αδειάζουν σιγά-σιγά, με αποτέλεσμα να σε κάνει να αποζητάς την ουσία για να γίνεις καλά. Όταν αδειάσουν εντελώς (περίπου μετά από 18 ώρες άρχίζουν και τα βαριά στερητικά.
    Το υποκατάστατο τι κάνει; Γεμίζει με όπιο (τεχνητό του εργαστηρίου και όχι το φυσικό της παπαρούνας) και κρατάει γεμάτους αυτούς τους υποδοχείς με αποτέλεσμα ο εγκεφαλός σου να αισθάνεται σαν πιωμένος και να μην του λείπει τίποτα. Και αφού δεν του λείπει τίποτα, άρα δεν ζητάει και τίποτα. Σωστά;;
    Αποτέλεσμα όλου αυτού είναι να μην έχεις ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ για ζα (αφού οι υποδοχείς "μ" και "κ" είναι γεμάτοι σαν να έχεις πιεί ζα).
    Η διαφορά της πρέζας από το υποκατάστατο είναι ότι το υποκατάστατο επιδρά ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ και όχι στο σώμα, γι'αυτό και δεν προκαλεί όπως η ζα ντάγκλες, υπνηλία και διάφορα άλλα.
    Aυτά τα χάπια μας δίνουν:

To Suboxone:
    http://www.galinos.gr/web/drugs/main...s/8332#content

και το Prenorvine (γενόσημο του Subutex):
    http://www.galinos.gr/web/drugs/main.../14510#content

Junior Member
    http://www.timeanddate.com/counters/fullscreen.html?mode=a&year=2011&month=11&day=10&p0=26

Senior Member
    τι ειναι αυυτο?

Junior Member
    Quote Originally Posted by invisiblebullet View Post
    τι ειναι αυυτο?
    Οι μέρες, ώρες, λεπτά που είμαι "καθαρός"....
    http://www.timeanddate.com/counters/fullscreen.html?mode=a&year=2011&month=11&day=10&p0=26

Senior Member
    2 χρονια δλδ παρα 2 μερες μπραβο ρε τσακαλε πως μπορο να το κανω κ εγω αυτο να ξερω τι μ γινεται ?

Junior Member
    Quote Originally Posted by invisiblebullet View Post
    2 χρονια δλδ παρα 2 μερες μπραβο ρε τσακαλε πως μπορο να το κανω κ εγω αυτο να ξερω τι μ γινεται ?
    Φίλε μου έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε και έχω ξεχάσει πως το είχα φτιάξει.
    Ψάξου εδώ και θα το βρεις.

Senior Member
    Τελικα με πηρανε μετα απο ενα μηνα περιπου αλλα εκει παιζουν πολλα οι περισσοτερο τα βγαζουν τα πουλανε και κανουν κ αλλα πουλανε δλδ κ χαπια εξω απο το προγραμμα προσπαθω να μη τους δινω σημασια ασχετα π ξερω τους μισους π πανε

Page 2 of 2 FirstFirst 12