Originally Posted by
ΜΑΡΙΑΝΝΑ3
Καλημέρα serios, και εγώ σαν την favvel είχα τα ίδια συναισθήματα γιαυτό και πήρα το κείμενο της, πίστευα ακριβώς τα ίδια πράγματα, τελικά στα άτομα με πίστη μάλλον συμβαίνει αυτό στην ψύχωση και ήμαστε πάρα πολύ, βέβαια εγώ είχα σκεφτεί μέχρι και ότι ήμουν εξωγήινος.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν παίρνεις τα χάπια σου κανονικά; Και εγώ πάντως πριν θεραπευτώ είχα τα ίδια προβλήματα, είσαι στην φάση της ανάρρωσης μην ξεχνάς οπότε είναι φυσικό να έχεις αυτά τα συναισθήματα και εγώ βαριόμουνα και κοιμόμουνα πολύ, είχα αποπροσανατολισμό και ήθελα τόσο πολύ να κλάψω και δεν μπορούσα, δεν αισθανόμουν την αγάπη από κανέναν ή δεν την έβλεπα στον εαυτό μου, δηλαδή να μπορώ να την αισθανθώ και ας είχα ανθρώπους δίπλα μου, πιστεύω όλα αυτά είναι τα στάδια της ψύχωσης όταν θεραπεύεσαι, θα δεις θα σου συμβεί κάτι καλό και θα τα ξεχάσεις όλα αυτά και θα τα βλέπεις μακρινά, υπομονή θέλει και πείσμα και να μην σε παίρνει από κάτω, ήμαστε και άλλοι άνθρωποι σαν εσένα και τα έχουμε περάσει αυτά, δεν είσαι μόνος σου.