Κάνουμε άραγε σωστή χρήση του forum?
Παιδιά, περιδιαβαίνοντας το forum βρήκα πολλά ενδιαφέροντα θέματα κι ανθρώπους -κι ας μπαίνω πολύ λίγο καιρό-.
Είδα πλευρές καταστάσεων που δεν είχα αντιληφθεί καν πως υπάρχουν, γενικά θεωρώ πως επέδρασε θετικά στην ψυχολογία μου το ότι υπάρχουν κι άλλοι που έχουν νοσούσα ψυχή και παλεύουν να τη γιατρέψουν.
Έφτασα σε μια στιγμή να το συγχέω με την ομαδική ψυχοθεραπεία στα σημεία.
Μα δεν μπόρεσα να μην προσέξω το έξης, κάτι το οποίο σίγουρα κάποιοι σκεφτήκατε πριν απο εμένα.
Μήπως το να συντονιζόμαστε όλα τα "ψυχάκια" -το λέω με γελάκι, συμπάθεια και αστεϊσμό, μην παρεξηγηθώ- στο ίδιο μήκος κύματος και να αναλύουμε πράγματα χωρίς κάποιον συντονιστή "υγιέστερο" απο εμάς και αξιόπιστο, μπορεί σε κάποιους να κάνει κακό??
Παρατήρησα ότι πολλοί ασχολούνται όλη την ημέρα με το forum -τις πρώτες 2 μέρες κι εγώ το έκανα με περίσσιο ενθουσιασμό- και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχουμε όλοι εδώ ακέραιο χαρακτήρα ώστε να μην επηρεαζόμαστε πέραν του επιτρεπτού απο άλλα μέλη.
Δε θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα, όμως είδα posts ανθρώπων εντελώς άνευ ουσίας, ξανά και ξανά σε κάθε θέμα, είδα posts, στα οποία απαντούσαν άνθρωποι απελπισμένοι που μη έχοντας παρατηρήσει την ακολουθία της διαδικτυακής δραστηριότητας κάποιον μελών, έδωσαν βάση στα λεγόμενα τους κλπ κλπ.
Ο προβληματισμός μου λοιπόν είναι ο εξής και θα ήθελα τη γνώμη σας.
Ποιά πιστεύετε πως είναι η σωστή χρήση αυτού του forum?
Σίγουρα εξαρτάται απο την κάθε προσωπικότητα, απλα θαρρώ πως συγκεκριμένα όλοι ΕΜΕΙΣ έχουμε πάνω κάτω κάτι κοινό...το οποίο μας καλεί στην μεταξύ μας επικοινωνία, αλλά και κατα κάποιον τρόπο μας ορίζει κοινά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!