Τόσο απλό!
Ψάχνω κάτι να κρατήσει απασχολημένα τα χέρια, τα μάτια και ενδεχομένως το μυαλό μου για το ΣΚ...
...καμία πρόταση?
Printable View
Τόσο απλό!
Ψάχνω κάτι να κρατήσει απασχολημένα τα χέρια, τα μάτια και ενδεχομένως το μυαλό μου για το ΣΚ...
...καμία πρόταση?
tom εχεις καποια ενδιαφεροντα ή χομπυ;
πλεξιμο, κεντημα, κηπουρικη, μοντελισμος, γλυπτικη σε πηλο....
τα καταφερνεις καλυτερα με τις καλλιτεχνικες ενασχολησεις η με τις κατασκευες?
παζλ? ζωγραφική? μαγειρεμα:P
πολλά υπάρχουν, εξαρτάται από τη δική σου όρεξη παντα!
και εξαρτάται αν θα τα κανεις μόνος ή με παρέα, μπορείς πχ να παιξεις επιτραπεζιο με παρεα.
Κυνήγι ταράνδου, ανελέητο σεξ (όχι με τον τάρανδο), κατασκευή ντόμινο με τουβλάκια που το τελευταίο τραβάει ένα μοχλό και πέφτει μιά γλάστρα από το μπαλκόνι στο κεφάλι ανυποψίαστου διαβάτη, πέταγμα αετού, υποβρύχιο ψάρεμα πλαστικού παπιού στη μπανιέρα με καμάκι, καμάκι σε καλλίπυγον ταμία συνοικιακού σούπερ μάρκετ, μπινέδιασμα ανύποπτων περαστικών δι ασήμαντον αφορμήν, αίtηση πρόσληψης στη NASA, διάβασμα όλων των αναρτήσεων του φόρουμ από το 2005...
πωπω κάθε φορά που ρωτάω κάτι που δεν θα ρώταγε κανονικά κάποιος πρέπει να φαίνομαι εξωφρενικά παράξενος και όχι με την καλή έννοια! :P
Ναι μωρέ έχω, και μάλιστα πάμπολλα...
θες μερικά? μοιράζω...σαν βιογραφικό θα ακουστεί αυτό...
απο προγραμματισμό (ναι σαν hobby), μουσική (παίζω κιθάρα-μπασσο και έχω ασχοληθεί με μουσική παραγωγή, ηχογραφήσεις κλπ πάντα σαν hobby), μου αρέσει το διάβασμα, το γράψιμο, η φωτογραφία, video games, μοντελλισμός, βολτες/εκδρομες με την μηχανή, ναι έχω φτιάξει μέχρι και λούτρινο κουκλάκι απο το μηδέν απο βαρεμάρα, και φυσικά τις κλασικές μικροβλακίες που κάνουν όλοι όπως ταινίες καθώς συντηρώ απο τα προηγούμενα χριστούγεννα μια λίστα ταινιών που έχω δει και πλέον βρίσκομαι περί το νούμερο 300 και διάφορα άλλα που μάλλον μου διαφεύγουν τώρα γιατί δεν νομίζω να έχει κάτσει ποτέ να κάνει παρόμοια λίστα με ενδιαφέροντα κάποιος για τον εαυτό του και νιώθω περίεργα...
Αλλά αυτή την στιγμή που μιλάμε ξέρω οτι λόγω συνθηκών δεν θα έχω διάθεση να ασχοληθώ και μάλλον ψάχνω κάτι άλλο για τώρα..κάτι για να εξερευνήσω...
πλέξιμο, κέντημα όπως είπα και πιο πάνω τα έχω δοκιμάσει! σχεδόν...:P
κηπουρική...δεν έχω κήπο...μοντελισμός been there done that επίσης, γλυπτική σε πηλό ε.....χρειάζεται πολυ προετοιμασία νομίζω...
παζλ τα λατρεύω αλλά βαριέμαι μόνος μου, και θα το φτιάξω μονορούφι οπότε μετά απλά θα το κοιτάω...ζωγραφική δεν πιάνει το χέρι μου, μαγειρική δεν με τραβάει ομολογώ, ζαχαροπλαστική ίσως αλλά όσες φορές έφτιαξα κάτι το καταβρόχθησα μετά οπότε δεν θελω να τρώω όλο το ΣΚ!...
δεν έχω άδεια οπλοκατοχής και κυνηγού και θα μου πάρει λίγο παραπάνω απο μια μέρα για να την βγάλω οπότε πάει το ΣΚ....
ανελέητο σεξ δεν μπορώ να κάνω μόνος μου...είμαι όμως ανοιχτός σε προτάσεις και σε διαγωνισμό μαραθωνίου για το ΣΚ με έπαθλο, δάφνες σε βάθρο και νήμα για να κόψουμε στο τέλος κλπ...θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα όχι....απο την άλλη βέβαια το να το δηλώνω αυτό με κάνει να φαίνομαι σαν κάποιος παράξενος γερο-σιχαμένος που του τρέχουν τα σάλια και κρίνομαι ανάλογα απο τον αναγνώστη....δεν πειράζει όμως καθώς ξέρω πως δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα κυνηγάει γκομενάκια και γκόμενους το βράδυ στα μπαρ αλλά εσύ που το διαβάζεις αυτό (δεν αναφέρομαι σε εσένα nick cave)...
το ντόμινο-παγίδα το κρατάω αλλά δεν μου ακούγεται σαν ασχολία για ένα ΣΚ....
πέταγμα αετού το ίδιο...
το καμάκι στην ταμεία είναι κάτι το οποίο θα κρατήσει 1 λεπτό και εμπεριέχει το ενδεχόμενο απορριψης άρα και κλάψας και αυτολύπησης για το ΣΚ οπότε λέω να το αποφύγω...
αίτηση πρόσληψης στην nasa θα έκανα αν ήταν δυνατό η διαπραγματευση της μέσω διαλόγου ...
το να διαβάζω το φόρουμ όλο το ΣΚ θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη...
ΥΓ: Θα προτιμούσα όμως να μείνουμε σε κάπως ρεαλιστικές λύσεις! κοινώς τι απο όλα αυτά που μου προτάθηκαν θα κάνετε εσείς αυτό το ΣΚ?
Και ναι φυσικά είμαι μόνος μου!
δεν ειπες οτι θελεις να κανεις κατι ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
οτι εχεις ξανακανει δηλαδη, αποκλειεται???
κηπουρικη γινεται και σε γλαστρες, δεν χρειαζεται κηπος.
πηλος, δεν χρειαζεται καμια απολυτως προετοιμασια, υπαρχει μαλιστα και πηλος που δεν χρειαζεται ψησιμο και σκληραινει μονος του. αν δεν σε ενδιαφερει η μακροβιοτητα, μπορεις εναλλακτικα να κανεις γλυπτικη σε πλαστελινη.
επισης, κανε αντιγραφα ασφαλειας στα απειρα αρχεια που μπορει να εχεις, αρχειοθετησε ταινιες, πετα αχρηστα αρχεια, οργανωσε τις βιβλιοθηκες σου και τις συλλογες σου.
αν απλα θελεις να γκρινιαζεις ομως, αι παρατα μας :p
Απλά όπως είπα οτι έχω σαν ασχολία μέχρι τώρα, την παρούσα στιγμή θα μου φανεί σαν αγγαρία για να περάσει η ώρα...
Οπότε ψαχνω κάτι που δεν θα μου φανεί έτσι...αυτόματα πάμε σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει οπότε!
Κηπουρική btw πως γίνεται σε γλάστρες? να πάρω σπόρους να τους ρίξω σε χώμα και.....μετά να κοιτάω τις γλάστρες για 48 ώρες?
Και τι να τις κάνω μετά τις γλάστρες μωρε? :P
Προτάσεις ψάχνω...δεν σημαίνει πως ότι μου προταθεί θα έπρεπε να το βρω ενδιαφέρον οπότε και αν το απορρίψω είμαι γκρινιάρης:P
Θα σου έλεγα τι να κάνεις το weekend dear Tomhet που σίγουρα δεν είναι ούτε πλέξιμο,ούτε κέντημα,ούτε παζλ και άλλες τέτοιες βαρετές μέχρι θανάτου ασχολίες αλλά βιάζομαι και θα αποσυνδεθώ από το forum σε λίγο και άσε που δεν με συμπαθείς κιόλας οπότε σου εύχομαι να περάσεις τέλεία..χαχα:p
Δες καμια ταινια με τον Ξανθοπουλο.. :)
Ρε σεις πραγματικά...
Έκανα ένα thread γιατί έψαχνα κάτι...τόσο σοβαρό όσο και ανάλαφρο...ούτε τρολλαρω, ούτε τίποτα...
Και οι απαντήσεις ποικίλουν απο το φυτεψε καμία γλάστρα μέχρι το τράβα και γαμήσου, εως το σταμάτα να γκρινιάζεις, κάνε αίτηση στη nasa, και γενικότερη ειρωνία...
Αυτά κάνετε δηλαδή εσεις για να περάσει η ώρα σας?
Ρε μπας και να φτιάξω κανένα προφιλ εδώ να γράψω για το πως έμεινα εγκυος με τον κουμπάρο ή το πως με φτιάχνει το να φοράω ζαρτιέρες και αν αυτό ειναι κακό για να απαντήσετε σοβαρά και παράλληλα να περάσει και η ώρα μου το ΣΚ? γιατί μονο για τέτοια βλέπω να συγκεντρώνεστε....
και μετά αναρωτιέστε γιατί το forum αυτό πορεύεται με λάβαρο το πέος? λίγο παράλογο το βρίσκω ^^
Ελα ρε Τομ, τόσα ενδιαφέροντα έχεις και δε σου φτάνουν? Τι να πω κι εγώ που γρατζουνάω μιά κιθάρα και ψάχνω για τραγούδια στο www,kithara.vu και όταν μαθαίνω να βαράω το "να μ' αγαπάς" του Σιδηρόπουλου τριποδίζω χαρούμενα σαν ξελιγωμένος έφηβος...
Κοίτα, δεν ξέρω τι θα κάνεις αυτό το Σ/Κ, το επόμενο όμως θα έρθω απο εκει να τζαμάρουμε... (λέμε τώρα)
εγω περναω τα σκ μου με τον συντροφο μου και απασχολω και χερια και ματια και μυαλα και ολα.
απο προηγουμενα ποστ σου ομως , συμπεραινω οτι εννοεις ασχολιες μοναχικες, καθως, αν σου ελεγα "παρε την γυναικα σου και πατε εκδρομη η βολτες" , θα με εβριζες !
αλλα μας την λες ετσι κι αλλιως!!!!!!
κι ομως εγω ειλικρινα σου λεω οτι αν δεν ειχα παρεα θα εκανα κατι απο τα παραπανω και ειδικοτερα οτι εχει να κανει με τα χομπι και τα ενδιαφεροντα που ηδη εχω, που καποια απο αυτα ειναι πολυ εξειδικευμενα για να στα προτεινω.εσυ ωστοσο δεν θελεις να ασχοληθεις με τα χομπι σου,αλλα με κατι αλλο!!!!
αρα, υπαρχει διασταση αποψεων και προτιμησεων και οχι δουλεμα οπως παραπονεισαι...
αν δεν σου αρεσουν οι προτασεις μας, δεν φταις εσυ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!! βρες καλυτερες.
Να στολίσεις το χριστουγεννιατικο δέντρο (αν εχεις) ή οτιδηποτε αλλο χριστουγεννιατικο το σκεφτικες? αν δε το εκανες ηδη.
Επίσης και αυτο που ειπε η remedy το να οργανώσεις τη βιβλιοθήκη ή διάφορα αρχεία κλπ στο σπιτι σου ειναι ενδιαφέρον.
Επίσης μιας και δε θελεις να φας πολύ μπορείς να βρεις κανενα βιντεακι ή ασκήσεις για γυμναστική μεσω ιντερνετ και να τις κάνεις.
Και αφου σ'αρεσουν τα games κατεβασε καποιο καινουριο ή παλιο που δε το ειχες και παιξε, περνανε ευκολα οι ώρες έτσι.
Όσο πειράχτηκα εγώ απο ότι φαίνεται άλλο τόσο πειράχτηκες και εσύ όμως Remedy....
Έγραψα πολύ απλά και λογικά τον λόγο για τον οποίο δεν θέλω να κάνω κάτι απο αυτά που έχω ήδη....και μου απαντάς "βρες καλυτερες." ?
Αυτό έγραψα πως ψάχνω....
Πειράζει που ήταν σοβαρή η ερώτηση μου αλλά η πλειοψηφία των post ήταν "χιουμοριστικά" και ανέφερα πως η πλειοψηφία του φορουμ ασχολείται σοβαρά με κουτσομπολίστικα thread? αφου αυτό ισχύει...εγώ είμαι ο κακός ξαφνικά για αυτό? δεν νομίζω...όποιος έχει την μύγα.....και δεν ειναι προσωπικό αυτό, μιλάω γενικά...
Όπως λοιπόν εσύ γελάς με το "δες ξανθόπουλο" έτσι και εγώ γελάω με το "ασχολείσαι με τις ζαρτιέρες" ...αλλά και πάλι...όποιος έχει την μύγα....? και παλι δεν ειναι προσωπικό αυτό μιλάω γενικά αλλά ξέρω οτι θα το πάρεις προσωπικά φυσικά.
Θα μπορούσες να πάρεις λοιπόν και την δική μου ένσταση χιουμοριστικά αλλά δεν το έκανες.
Ούτε σε κατηγόρησα ποτέ για το οτι δεν μου αρέσουν οι προτάσεις....εσύ το βλέπεις έτσι...εγω ειπα απλα οτι δεν μου αρέσουν οπως και σαν άνθρωπος έχω δικαίωμα στην προτίμηση.
Παράλληλα το φαντάζομαι ήδη πως περνάς το ΣΚ σου με τον σύντροφο σου, εσύ και άλλοι τόσοι αλλά προφανώς ψάχνω κάτι διαφορετικό...και παράλληλα (συγγνώμη αλλά μάλλον χρειάζεται διευκρίνηση και αυτό απο οτι φαίνεται) ρεαλιστικό...
Αν ποτέ φυτρώσω βυζάκια θα σταματήσω να ασχολούμαι με την κηπουρική.
Έτσι όπως έγινε το thread λυπάμαι κιόλας που ρώτησα...και περισσότερο λυπάμαι που αναγκάστηκα να ρωτήσω...
Σε ευχαριστώ gothly που ασχολήθηκες.
Με δεδομένο το οτι αρκετοί απο αυτούς που απάντησαν έχουν ήδη απαντήσει σε προηγούμενα θέματα που έχω δημιουργήσει και θεώρησα πως είχαν ήδη μια ιδέα σε ποιον απευθύνονται (τίποτα δεν ειναι απόλυτο φυσικά) ζήτησα βοήθεια σε κάτι που ήθελα με απόλυτη ειλικρίνεια και ευγένεια...
Ξαφνικά νιώθω πως έκανα λάθος που ρώτησα γιατί νομίζω πως τελικά το όλο θέμα ερμηνευτηκε ως "προτείνετε το πρώτο τυχαίο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό". Ίσως είχα υψηλές προσδοκίες! ίσως όχι....
Σίγουρα όμως λυπάμαι που κατέληξε έτσι.
1ον βοηθησε παιδια στις μεταφρασεις απο σειρες και ταινιες (αν το εχεις με τις ξενες γλωσσες)
2ον βρες αχρηστα πραγματα (για εσενα) στο σπιτι σου και πηγαινε σε διαφορες οργανωσεις κ δωστα!!
3ον μαγειρεψε η φτιαξε ενα γλυκο περπατα μεχρι το παρκο κ σιγουρα θ βρεις εστω κ εναν αστεγο ν το δωσεις!
και οι 3 προτασεις που σου δινω θα σε ανταμειψουν με τον καλυτερο τροπο(την ψυχικη χαρα) και θα κανεις και καλο σε συνανθρωπους σου!
θα απολαυσεις την γκριζα πολη μας ακομα κ αν κανει κρυο ή αν βρεχει..και ειμαι σιγουρη πως οταν γυρισεις σπιτι θα εισαι πολυ πιο χαρουμενος και λιγοτερο γκρινιαρης!!! :P
Αν σ'αρέσει το γράψιμο και είσαι καλός σ'αυτό-που απ' ό,τι βλέπω καλός είσαι!-μπορείς να γίνεις εθελοντής αρθρογράφος σε κάποιο περιοδικό.
Το προτείνω γιατί κι εγώ δεν είχα τι να κάνω(όχι μόνο το ΣΚ αλλά γενικότερα)και μερικές φορές πέρναγα το χρόνο μου ψάχνοντας για δουλειά(είναι κι αυτό μια ασχολία),
οπότε κάποια στιγμή(προχθές)το μάτι μου έπεσε σε μία αγγελία που ζητούσε εθελοντές αρθρογράφους.Αν θέλεις μπορώ να σου πω ποια αγγελία είναι συγκεκριμένα.
Έστειλα μέιλ και μου απαντήσανε!Και από κείνη την ημέρα είμαι επιφορτισμένη με το να φτιάξω το άρθρο με το θέμα που μου βάλανε..
Αν δε σ'ενδιαφέρει αυτό ή το βαριέσαι(γιατί κι εγώ το ψιλοβαρέθηκα στην πορεία-τη μικρή αυτή πορεία-γιατί πρέπει να ψάχνω πληροφορίες απ'το ίντερνετ είτε στα ελληνικά είτε στ'αγγλικά,να τις συνθέτω και να τις μεταφέρω με δικό μου τρόπο στο άρθρο,για ένα θέμα που μάλλον δε μου αρέσει),μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο..
Μπορείς να φτιάξεις ένα φαγητό και να το πας σε κάποιον άστεγο,αν δεν το πάρει στραβά και σε βρίσει δλδ επειδή θα θεωρήσει ότι τον προσβάλεις..(έχω ένα κόλημα με τους άστεγους γιατί ίσως από δική μου ενοχή δεν μπορώ να αποδεχτώ κάποιοι άνθρωποι να μην έχουν τπτ τη στιγμή που εγώ τα έχω όλα και επιπλέον δε δουλεύω κιόλας).Αν εσύ δουλεύεις όμως έχεις το δικαίωμα να μη θες να τους βοηθήσεις..Αλλά ούτε κι εγώ το κάνω εν τέλει γιατί ντρέπομαι..Σκέφτομαι τι θα πει ο κόσμος..
Αυτά είχα να προτείνω!
Έχω ήδη φτιάξει αρκετούς υπότιτλους για ταινίες και το κάνω που και που...
Να πω την αλήθεια, αν βρέχει....όχι, δεν θα βγω για να κάνω κάτι τέτοιο και αν φτιάξω γλυκό θα το φάω μονος μου!
Να πω και κάτι ψιλοχαζό?
Πριν αρκετό καιρό πηγαίνοντας στην δουλειά μου περνούσα πάντα απο συγκεκριμένο φούρνο και έπαιρνα καφέ και έδειναν συνοδευτικά μικρά κρουασανάκια βουτύρου....στον δρόμο για την δουλειά τα έδινα καθημερινά σε έναν τύπο που είχε προσαράξει έξω απο μια εκκλησία...μια μέρα πήγα να του δώσω ένα τοστ που είχα φτιάξει απο το σπίτι και δεν το ήθελε! τον ρώτησα γιατί και μου είπε οτι φοβάται να πάρει κάτι που είναι "σπιτικό" απο τα χέρια κάποιου...
Για να προλάβω τα σχετικά σχόλια, όχι δεν λέω πως όλοι είναι έτσι....απλά το αναφέρω γιατί μου είχε κάνει εντύπωση ...
ΥΓ: αφου ποσταρα το παρον είδα το δικο σου post favvel και διαβάζοντας το περίμενα να ακούσω κάποια παρόμοια ιστορία με άστεγο :P
[QUOTE=Tomhet;462609]Τόσο απλό!
...καμία πρόταση?[/QUOTE
εγώ στον ελεύθερο χρόνο μου (όποτε έχω) σκαλίζω ποτήρια. έχω πάρει ένα μηχανηματάκι και ποτήρια από το σουπερ μαρκετ, κατεβάζω σχέδια απο το διαδίκτυο ή το μυαλό μου και στις γιορτές τα κάνω δώρα........ θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο;
Γυάλινα ποτήρια?
μπορεις ομως ν δηλωσεις εθελοντης σε πολλες οργανωσεις...οσο για το ποιες κλπ δεν μπορων βοηθησω δυστυχως...δεν σε ξερω οποτε ειναι αρκετα δυσκολο....
ουπσ Denny δεν είχα διαβάσει το μήνυμά σου για τους άστεγους..σκεφτήκαμε το ίδιο
πολύς πόνος τελικά για τους άστεγους και η κατάσταση μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνεται..για πολλούς είναι επιλογή τους να ζουν έτσι..αυτό νομίζω
κανενα προβλημα favvel!!
δυστυχως ζουμε σε εναν πλανητη που δεν μπορεις ν ξερεις τι ειναι αληθινο κ τι οχι....!!( κ μιλαω για ΟΛΑ)
εγω προσωπικα βοηθω τους αστεγους ακομα κ αν το εχουν επιλεξει...οχι με χρηματα..αλλα με τροφιμα ρουχα κλπ
μεχρι τωρα οσες φορες κ αν εχω δωσει "πραγματα" σε αστεγο ποτε δεν τα αρνηθηκε!
πειραχτηκα με την εντελως αδικη για οσους απαντησαν αντιδραση σου και καθολου με την ερωτηση σου!!
επαναλαμβανω οτι οι απαντησεις μου ακομα κι οι χιουμοριστικες ηταν σοβαρες στο ερωτημα σου κι ας μην σου αρεσαν κι αντι να το εκτιμησεις, γκρινιαζεις.
επισης, παραποιωντας τα λεγομενα μου, βγαζεις εντελως λαθος συμπερασμα.
δεν σου απαντησα καθολου "βρες καλυτερες" ! σου απαντησα "εφοσον δεν σου αρεσαν οι προτασεις μας, ΒΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ"!! καμια σχεση με αυτο που ειπες, δεν νομιζεις?
καναμε καποιοι μερικες προτασεις.αλλες σοβαρα,αλλες χιουμοριστικα. αν δεν σε καλυψαν ,ειναι κατανοητο.
η αντιδραση σου ειναι απολυτως ακατανοητη.
για το σχολιο περι θεματολογιας του φορουμ, ουτε καν το σχολιασα και το θεωρησα εντελως εκτος θεματος . τις μυγες καπου γυρω σου θα τις ειδες...
οσο για το γιατι δεν πηρα την αντιδραση σου ως χιουμοριτσιτκη, απλα γιατι η αντιληψη μου την εκρινε ως τετοια. για κανεναν αλλο λογο. αν εκανες χιουμορ, πες το μας, δεν τρεχει τπτ...
επι τη ευκαιρια, με ξανθοπουλο εχω ασχοληθει κι ας τον περιγελας! ωρες γελιου με αποσπασματα απ τις ταινιες του.αν δεν τις εχεις παρει χαμπαρι, σε βρισκω ανενημερωτο.
και τελος: ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ κατάλαβα τι είπες...εσυ μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα...
Η ένσταση μου στο "βρες καλύτερες" δεν ήταν γιατί νόμιζα πως εννοούσες "βρες καλύτερες απο αυτές που έχεις ήδη" αλλά "βρες καλύτερες απο αυτές που σου προτείνουμε"...αυτό δεν είπες? σε αυτό ειναι η ένσταση μου...
Γιατί έκανα ένα ερώτημα και μου προτείνεις "ψάξε βρες την απάντηση στο ερώτημα...."...Αυτό το θέμα έχει το thread...το να βρώ ασχολίες...και μου προτείνεις να βρω καλύτερες απο αυτές που μου πρότειναν σε περίτπωση που δεν με καλύπτουν...με δεδομένο δηλαδή το οτι ΔΕΝ έχω καλύτερες (γιατί αν είχα δεν θα ρώταγα εξαρχής) μου προτείνεις ουσιαστικά να ανοίξω ένα thread και να ζήτησω πχ καλύτερες απαντήσεις απο αυτές που πήρα? παράλογο θα έλεγα! :P
Τέλος πάντων δεν είναι νομίζω το θέμα η διαφωνία όσο η λύση...και πολλές απο τις απαντήσεις τις απέρριψα μόνο και μονο γιατί δεν είναι ρεαλιστικές...
Εκτός και αν εσύ πχ θα ασχοληθείς με το να φυτεύεις γλαστράκια το ΣΚ οπότε εφόσον για σένα είναι καλή ιδέα αυτό είπες να το προτείνεις και σε κάποιον άλλο...ψάχνω ρεαλιστικά πράγματα. Όχι τυχαίες λύσεις...τυχαίες μπορώ και μόνο μου να σκεφτώ αρκεί να ανοίξω το λεξικό σε μια τυχαία σελίδα.
Το ίδιο βέβαια γκρινιάρης θα φαινόμουν και αν μου πρότεινε κάποιος "πηγαινε για έναν καφέ"...έχω τους λόγους μου να το απορρίψω, και ειναι δικαίωμα μου να το κάνω...αν το απορρίψω δεν ξέρω γιατί αυτόματα είμαι γκρινιάρης...
Αν εσύ δηλαδή με ρωτήσεις τι να κάνεις μια μέρα και σου προτείνω "μάθε κιθάρα, πήγαινε σε μια black metal συναυλία, κάνε μια βόλτα μέχρι την ιταλία, ξύρισε το κεφάλι σου, μάθε να ρυθμίζεις βαλβίδες σε r6, κάνε review για πληκτρολόγια και ανέβασε το στο youtube, γράψε ένα θεατρικό έργο" και τα απέρριπτες όλα, θα το δεχόσουν να σε έλεγα γκρινιάρα?
Όπως είπα ίσως περιμένα απλά κάτι περισσότερο...να λάβεις υπόψη πχ το σε ποιον θα απαντήσεις (αν και εφόσον έχεις παρακολουθήσει τα θέματα μου) και να πεις κάτι με βάση αυτό... όχι τελείως τυχαία πράγματα...
Και η αλήθεια είναι πως αν πχ και εσύ και το mnimonio δεν μου είχαν απαντήσει σοβαρά στο παρελθόν δεν θα με ένοιαζε καν το τι είπατε τώρα όπως πχ η miss katina...με πείραξε μόνο γιατί περίμενα κάτι παραπάνω. Αυτό είναι όλο και ευχομαι να το δεχτείς.
Βρήκα τι θέλω να μου φέρει ο άγιος βασίλης ...γυναικείες ορμόνες.
Παίρνοντας ιδέες απο τα τρέχοντα θέματα του φόρουμ πάντως μαζί με το αρνί θα μπορούσα:
να κάνω σχέση με ναυτικό, να ψάξω τρόπους για να αυτοκτονήσω, προσευχηθώ, να μαθω τι θα κάνω με το αγόρι μου, να βρω τον 8ο τρόπο για να φαει κολλημα μαζί μου, να μαθω αν ειναι κακό που δεν εχω βρει ακόμα αγόρι, απατήσω, κλπ...
Βρε αστροπελεκι..Πηγαινε περπατησε αν δεν ριχνει καρεκλες,πιες μια μπυρα,δες ταινιες πολλες!Παιξε μποουλινγκ,αν εχεις αυτοκινητο πηγαινε μια μακρινη βολτα ακουγοντας τερμα ωραια τραγουδακια!Ποσο πιο ρεαλιστικα πραγματα να σου προτεινουμε?Δεν σου ειπαμε να κανεις διαστημικη βολτα..
Δεν θέλω βολτες ασκοπες ρε συ mnimonio, το εχουμε πει απειρες φορες...να νιώθω σα τη μυγα μες το γάλα? Ο παράξενος που πήγε μονος του?
Αν ζυγίζεις κάτω απο 70 κιλά (έχει αδύναμο υποπλαίσιο το r6!) ελα να πάμε στην Λίμνη Μπελέτσι που το βασανίζω κοντά 2 μήνες πλέον να πάω μια βόλτα αλλά δεν πάω για τον πιο πάνω λόγο...
Ρίξε μου άκυρο δημόσια για τα μάτια του κόσμου, για να μην έχει να λέει κανείς οτι έγινε κάτι άλλο απο το αναμενόμενο και στείλε μου pm...!
Ρε αυτη η μυγααααααα!!Αυτη η παλιομυγα η ηλιθια!!Γιατι γλυκο μου αγορι νιωθεις ετσι??Εγω παλια που ειχα λεφτα για βενζινες πηγαινα μονη μου βολτες!!Αν ημουν αντρας θα πηγαινα και για ποτο μονος μου και θα χαζευα κανενα κορμι!! :P
Tα εχεις βαλει ολα σε ενα καλουπι!Δλδ για να κανεις μια δραστηριοτητα πρεπει να εχεις και ενα μικρο χωριο μαζι σου?Ενταξει καταλαβαινω θες το παρεακι σου,μια γυναικα διπλα σου αλλα ετσι οπως το πας το εργο ρε τομχετ μου..Ημαρτον.
σε πληροφορω οτι και γλαστρακια εχω φυτεψει και γλυπτα εχω κανει ΠΟΛΛΑ και απο αυτα που θα μου προτεινες εχω κανει και θα μπορουσα να ξανακανω τα τρια!!!
δεν ειδα ομως να σχολιαζεις τις βολτες που σου προτεινα που ειναι και για καποιον χωρις παρεα!!!! αυτες γιατι τις σνομπαρεις? κι εγω δεν σου ειπα για συναυλιες??????δεν σου ειπα καθολου τυχαια πραγματα!
αν περιμενες κατι περισσοτερο, δεν ειναι δικο μου θεμα. εγω , προσπαθησα!!
το δεχομαι το οτι δεν ικανοποιηθηκες, δεν δεχομαι οτι πειραχτηκες!
παρ το πειραγμα σου, πισω :p
Αφού μία και μόνο μία είναι η αγαπημένη σου ασχολία, να γκρινιάζεις και να ειρωνεύεσαι τους άλλους. Ακόμη κι όταν έχουν καλή πρόθεση.
Τι ψάχνεις για άλλες; Συνέχισε να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά.
Ε μα, είσαι ανεκδιήγητος!
Και ακόμη ψάχνεσαι και απορείς γιατί δεν αντέχει άνθρωπος δίπλα σου; Γιατί απλά δεν αντέχεσαι!
Αλήθεια remedy τι απο αυτά που πρότεινα έχεις κάνει? :P ειμαι πολύ περίεργος ^^.
Για τις βόλτες το έχω πει χίλιες φορές...το ... εχω.... κανει.... χιλιες.... φορές..... και.... παντα.... νιωθω.... ασχημα.... γιατι.... πηγαινω.... μονος.... γιατί ειναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει κάποιος? Να διαφωνίσουμε δηλαδή και για το γιατί νιώθω άσχημα? γιατί νιώθω άσχημα! τέλος... εξήγησα τον λόγο και εξήγησα και το συναίσθημα.
marian_m αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ούτε εσύ είχες κάτι να κάνεις και κάθεσαι και ασχολείσαι με εμένα και γκρινιάζεις και απο πάνω...:P
πιάσε όμως την ειρωνία μου: αντι να ασχολείσαι με εμένα γιατί δεν διαλέγεις κάτι απο όλα αυτά που γράφτηκαν στο thread εδω? δυσκολάκι? σε καταλαβαίνω μωρέ... άσχημο πράγμα ο εγωισμός, δε μπορείς να τον καταπιείς με τίποτα :)
Όπως βλέπεις όλοι το ίδιο είμαστε...απλά εγώ γκρινιάζω για εμένα και εσύ γκρινιάζεις για τους άλλους... τι σε κάνει αυτό?
Βέβαια φαντάζομαι εσύ είσαι τόσο γαμάτο τυπάκι που όλοι θέλουν να είναι γύρω σου... και φυσικά δεν είσαι καθόλου κομπλεξική και πικρόχολη! πάντα σε αντίθεση με εμένα...
Ναι, ναι.... σε ειρωνευομαι πάλι... τι να κάνουμε έτσι πάει....φαίνεται δεν είδα την καλή σου πρόθεση στο κείμενο σου :P
Και φυσικά λόγω του ότι ο κόσμος είναι ΓΕΜΑΤΟΣ με "γαματα τυπάκια καθόλου κομπλεξικά και πικρόχολα" σαν εσενα φαντάζομαι καταλαβαίνεις γιατί φτάνουμε στο συμπέρασμα πως ο κόσμος αντέχει ευκολα εσένα και εσύ αντέχεις ευκολα τον κόσμο αλλά εγώ όχι.
παιξε σκακι στον υπολογιστη αν εχεις βιστα