Results 1 to 15 of 57
Thread: Ψάχνω κάτι να κάνω!
-
22-11-2013, 13:08 #1
Ψάχνω κάτι να κάνω!
Τόσο απλό!
Ψάχνω κάτι να κρατήσει απασχολημένα τα χέρια, τα μάτια και ενδεχομένως το μυαλό μου για το ΣΚ...
...καμία πρόταση?
- 22-11-2013, 13:27 #2
tom εχεις καποια ενδιαφεροντα ή χομπυ;
22-11-2013, 13:41 #3
πλεξιμο, κεντημα, κηπουρικη, μοντελισμος, γλυπτικη σε πηλο....
τα καταφερνεις καλυτερα με τις καλλιτεχνικες ενασχολησεις η με τις κατασκευες?
22-11-2013, 13:43 #4
παζλ? ζωγραφική? μαγειρεμα:P
πολλά υπάρχουν, εξαρτάται από τη δική σου όρεξη παντα!
και εξαρτάται αν θα τα κανεις μόνος ή με παρέα, μπορείς πχ να παιξεις επιτραπεζιο με παρεα.
22-11-2013, 13:56 #5
Κυνήγι ταράνδου, ανελέητο σεξ (όχι με τον τάρανδο), κατασκευή ντόμινο με τουβλάκια που το τελευταίο τραβάει ένα μοχλό και πέφτει μιά γλάστρα από το μπαλκόνι στο κεφάλι ανυποψίαστου διαβάτη, πέταγμα αετού, υποβρύχιο ψάρεμα πλαστικού παπιού στη μπανιέρα με καμάκι, καμάκι σε καλλίπυγον ταμία συνοικιακού σούπερ μάρκετ, μπινέδιασμα ανύποπτων περαστικών δι ασήμαντον αφορμήν, αίtηση πρόσληψης στη NASA, διάβασμα όλων των αναρτήσεων του φόρουμ από το 2005...
22-11-2013, 14:06 #6
πωπω κάθε φορά που ρωτάω κάτι που δεν θα ρώταγε κανονικά κάποιος πρέπει να φαίνομαι εξωφρενικά παράξενος και όχι με την καλή έννοια! :P
Ναι μωρέ έχω, και μάλιστα πάμπολλα...
θες μερικά? μοιράζω...σαν βιογραφικό θα ακουστεί αυτό...
απο προγραμματισμό (ναι σαν hobby), μουσική (παίζω κιθάρα-μπασσο και έχω ασχοληθεί με μουσική παραγωγή, ηχογραφήσεις κλπ πάντα σαν hobby), μου αρέσει το διάβασμα, το γράψιμο, η φωτογραφία, video games, μοντελλισμός, βολτες/εκδρομες με την μηχανή, ναι έχω φτιάξει μέχρι και λούτρινο κουκλάκι απο το μηδέν απο βαρεμάρα, και φυσικά τις κλασικές μικροβλακίες που κάνουν όλοι όπως ταινίες καθώς συντηρώ απο τα προηγούμενα χριστούγεννα μια λίστα ταινιών που έχω δει και πλέον βρίσκομαι περί το νούμερο 300 και διάφορα άλλα που μάλλον μου διαφεύγουν τώρα γιατί δεν νομίζω να έχει κάτσει ποτέ να κάνει παρόμοια λίστα με ενδιαφέροντα κάποιος για τον εαυτό του και νιώθω περίεργα...
Αλλά αυτή την στιγμή που μιλάμε ξέρω οτι λόγω συνθηκών δεν θα έχω διάθεση να ασχοληθώ και μάλλον ψάχνω κάτι άλλο για τώρα..κάτι για να εξερευνήσω...
πλέξιμο, κέντημα όπως είπα και πιο πάνω τα έχω δοκιμάσει! σχεδόν...:P
κηπουρική...δεν έχω κήπο...μοντελισμός been there done that επίσης, γλυπτική σε πηλό ε.....χρειάζεται πολυ προετοιμασία νομίζω...
παζλ τα λατρεύω αλλά βαριέμαι μόνος μου, και θα το φτιάξω μονορούφι οπότε μετά απλά θα το κοιτάω...ζωγραφική δεν πιάνει το χέρι μου, μαγειρική δεν με τραβάει ομολογώ, ζαχαροπλαστική ίσως αλλά όσες φορές έφτιαξα κάτι το καταβρόχθησα μετά οπότε δεν θελω να τρώω όλο το ΣΚ!...
22-11-2013, 14:11 #7
δεν έχω άδεια οπλοκατοχής και κυνηγού και θα μου πάρει λίγο παραπάνω απο μια μέρα για να την βγάλω οπότε πάει το ΣΚ....
ανελέητο σεξ δεν μπορώ να κάνω μόνος μου...είμαι όμως ανοιχτός σε προτάσεις και σε διαγωνισμό μαραθωνίου για το ΣΚ με έπαθλο, δάφνες σε βάθρο και νήμα για να κόψουμε στο τέλος κλπ...θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα όχι....απο την άλλη βέβαια το να το δηλώνω αυτό με κάνει να φαίνομαι σαν κάποιος παράξενος γερο-σιχαμένος που του τρέχουν τα σάλια και κρίνομαι ανάλογα απο τον αναγνώστη....δεν πειράζει όμως καθώς ξέρω πως δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα κυνηγάει γκομενάκια και γκόμενους το βράδυ στα μπαρ αλλά εσύ που το διαβάζεις αυτό (δεν αναφέρομαι σε εσένα nick cave)...
το ντόμινο-παγίδα το κρατάω αλλά δεν μου ακούγεται σαν ασχολία για ένα ΣΚ....
πέταγμα αετού το ίδιο...
το καμάκι στην ταμεία είναι κάτι το οποίο θα κρατήσει 1 λεπτό και εμπεριέχει το ενδεχόμενο απορριψης άρα και κλάψας και αυτολύπησης για το ΣΚ οπότε λέω να το αποφύγω...
αίτηση πρόσληψης στην nasa θα έκανα αν ήταν δυνατό η διαπραγματευση της μέσω διαλόγου ...
το να διαβάζω το φόρουμ όλο το ΣΚ θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη...
ΥΓ: Θα προτιμούσα όμως να μείνουμε σε κάπως ρεαλιστικές λύσεις! κοινώς τι απο όλα αυτά που μου προτάθηκαν θα κάνετε εσείς αυτό το ΣΚ?
Και ναι φυσικά είμαι μόνος μου!Last edited by Tomhet; 22-11-2013 at 14:29.
22-11-2013, 14:29 #8
δεν ειπες οτι θελεις να κανεις κατι ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
οτι εχεις ξανακανει δηλαδη, αποκλειεται???
κηπουρικη γινεται και σε γλαστρες, δεν χρειαζεται κηπος.
πηλος, δεν χρειαζεται καμια απολυτως προετοιμασια, υπαρχει μαλιστα και πηλος που δεν χρειαζεται ψησιμο και σκληραινει μονος του. αν δεν σε ενδιαφερει η μακροβιοτητα, μπορεις εναλλακτικα να κανεις γλυπτικη σε πλαστελινη.
επισης, κανε αντιγραφα ασφαλειας στα απειρα αρχεια που μπορει να εχεις, αρχειοθετησε ταινιες, πετα αχρηστα αρχεια, οργανωσε τις βιβλιοθηκες σου και τις συλλογες σου.
αν απλα θελεις να γκρινιαζεις ομως, αι παρατα μας :p
22-11-2013, 14:36 #9
Απλά όπως είπα οτι έχω σαν ασχολία μέχρι τώρα, την παρούσα στιγμή θα μου φανεί σαν αγγαρία για να περάσει η ώρα...
Οπότε ψαχνω κάτι που δεν θα μου φανεί έτσι...αυτόματα πάμε σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει οπότε!
Κηπουρική btw πως γίνεται σε γλάστρες? να πάρω σπόρους να τους ρίξω σε χώμα και.....μετά να κοιτάω τις γλάστρες για 48 ώρες?
Και τι να τις κάνω μετά τις γλάστρες μωρε? :P
Προτάσεις ψάχνω...δεν σημαίνει πως ότι μου προταθεί θα έπρεπε να το βρω ενδιαφέρον οπότε και αν το απορρίψω είμαι γκρινιάρης:P
22-11-2013, 15:04 #10
Θα σου έλεγα τι να κάνεις το weekend dear Tomhet που σίγουρα δεν είναι ούτε πλέξιμο,ούτε κέντημα,ούτε παζλ και άλλες τέτοιες βαρετές μέχρι θανάτου ασχολίες αλλά βιάζομαι και θα αποσυνδεθώ από το forum σε λίγο και άσε που δεν με συμπαθείς κιόλας οπότε σου εύχομαι να περάσεις τέλεία..χαχα:p
22-11-2013, 15:20 #11
22-11-2013, 15:21 #12
Δες καμια ταινια με τον Ξανθοπουλο.. :)
22-11-2013, 15:22 #13
22-11-2013, 15:33 #14
Ρε σεις πραγματικά...
Έκανα ένα thread γιατί έψαχνα κάτι...τόσο σοβαρό όσο και ανάλαφρο...ούτε τρολλαρω, ούτε τίποτα...
Και οι απαντήσεις ποικίλουν απο το φυτεψε καμία γλάστρα μέχρι το τράβα και γαμήσου, εως το σταμάτα να γκρινιάζεις, κάνε αίτηση στη nasa, και γενικότερη ειρωνία...
Αυτά κάνετε δηλαδή εσεις για να περάσει η ώρα σας?
Ρε μπας και να φτιάξω κανένα προφιλ εδώ να γράψω για το πως έμεινα εγκυος με τον κουμπάρο ή το πως με φτιάχνει το να φοράω ζαρτιέρες και αν αυτό ειναι κακό για να απαντήσετε σοβαρά και παράλληλα να περάσει και η ώρα μου το ΣΚ? γιατί μονο για τέτοια βλέπω να συγκεντρώνεστε....
και μετά αναρωτιέστε γιατί το forum αυτό πορεύεται με λάβαρο το πέος? λίγο παράλογο το βρίσκω ^^
22-11-2013, 15:35 #15
Ελα ρε Τομ, τόσα ενδιαφέροντα έχεις και δε σου φτάνουν? Τι να πω κι εγώ που γρατζουνάω μιά κιθάρα και ψάχνω για τραγούδια στο www,kithara.vu και όταν μαθαίνω να βαράω το "να μ' αγαπάς" του Σιδηρόπουλου τριποδίζω χαρούμενα σαν ξελιγωμένος έφηβος...
Κοίτα, δεν ξέρω τι θα κάνεις αυτό το Σ/Κ, το επόμενο όμως θα έρθω απο εκει να τζαμάρουμε... (λέμε τώρα)