Originally Posted by
Tomhet
Πριν 3 μέρες άνοιξες ένα θεμα περιγράφοντας έναν άνθρωπο με τα λόγια "και που βρίσκεται εντελώς απομονωμένος χωρίς κανένα γνωστό (καλά εκτός από την οικογένειά του), κάπου στην Αθήνα. Ενολίγοις, δεν έχει και πολλούς λόγους για να βγαίνει από το σπίτι. Και αυτή την περίοδο θέλει να βρει κάτι που θα τον κάνει να έρθει σε επαφή με νέους ανθρώπους."
Και χτές γράφεις Παρατήρησα ότι είναι πολύ καλύτερα τώρα που βγαίνω έξω αρκετά παρά τότε που ήμουν κλεισμένος στο σπίτι και δε μιλούσα με κανέναν (περίπου). Έχω καλύτερη διάθεση έτσι και μπορώ με μεγαλύτερη όρεξη να κάνω και αυτά που «πρέπει».
Σαν να άλλαξες απο το "απομονωμένος, δεν έχω λόγο να βγω έξω" στο "ειμαι καλύτερα τώρα που βγαίνω έξω". Αυτό δεν καταλαβαίνω...
Αλλά τέλος πάντων μην δίνεις περισσότερη σημασία απο ότι πρέπει... απλά είμαι εξπερ στο να εντοπίζω ασυνέχειες, όπως επίσης το ότι γράφεις πως διάβασες παρόμοια θέματα στο φόρουμ αλλά δεν σε καλυψαν και λίγα μηνύματα μετά γράφεις οτι οι απαντήσεις εδώ σε κάλυψαν.... ενω αποδυκνείεται με μαθηματική ακρίβεια πως πήρες τις ίδιες απαντήσεις-συμβουλές που δίνει πάντα ο όχλος κάνοντας τον δάσκαλο σε ανόμοιους του.
Όπως βλέπεις (ή μάλλον δεν βλέπεις) κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να διαβάσει ακριβώς αυτά που γράφεις και να τα σκεφτεί, αλλά διάβάζει λέξεις όπως "δεν βγαίνω", "ψαχνω" και απαντά αντανακλαστικά το πρώτο πράγμα που του έρχεται πάντα στο μυαλό, όπως "βγες, βρες χομπυ, κανε ποδηλασία, πηγαινε σε μπαρ" κλπ .
Είναι γεγονός πως όλοι έχουν διάθεση να διορθώνουν οτι ακούν σύμφωνα με τα δικά τους πρότυπα γιαυτό και αν πχ κάνεις ενα θεμα εδω και πεις μόνο "ειμαι μεσα" θα σου απαντήσουν απλά "βγες εξω". Κανείς δεν θα μπει ποτέ στην διαδικασία να σκεφτεί το γιατί εισαι μεσα, γιατί το εκφράζεις αυτό, γιατί το εκφράζεις εδώ κλπκλπ λες και το τυχαίο της ζωής τους πρέπει απαραίτητα να ταιριάζει και στην ζωή όλων.
Το δυστυχές και ταυτόχρονα ενδιαφέρον κατ'εμε ειναι το οτι σε κάλυψαν κιόλας οι απαντήσεις τους :P .