Στους πόσους μήνες έχουμε πλήρη ίαση ?
Εδώ και δύο μήνες έκοψα μόνος μου τα φάρμακα τα οποία προ έτους είχα σημαντικά μειώσει χωρίς ιατρική συμβουλή καθώς παρατηρούσα εδώ και χρόνια την ασθένεια να μειούται μέχρι να φτάνει και σε ολοκληρωτική απουσία καταναγκαστικών συμπτωμάτων πλέον υπάρχει μόνο άγχος το οποίο δεν προξενεί σοβαρά προβλήματα.Έντονο μεν κατά καιρούς αλλά χωρίς να υπάρχουν καταναγκασμοί επίσης και ευκόλως διαχειρίσμο πλέον.
Παρατηρώ με προσοχή τα συμπτώματα αν και χωρίς ιατρική παρακολούθηση.Θα ήθελα να μου απαντήσετε οι ειδικοί αν ξέρετε σε ποια περίοδο απουσίας συμπτωμάτων αυτά δεν επανέρχονται ξανά ? Δηλαδή η πλήρης ίαση σε πόση περίοδο τυπικά υπάρχει αν υπάρχει.Κατά τα εγχειρίδια της ψυχιατρικής που έχω δεν βλέπω κάτι σχετικό θεωρείται χρόνιος ασθένεια .Κι όμως τον τελευταίο καιρό έχω μια σοβαρότατη βελτίωση αν και χωρίς φάρμακα μετά από 10ετή φαρμεκευτική ενίσχυση και επίσης διαβάζω σε ιατρικές εργασίες στο εξωτερικό αρκετές περιπτώσεις πλήρης ιάσεως ! Πράγμα το οποίο αν μη τι άλλο με εκπλήσσει θετικώς.Φυσικά πρέπει μάλλον να συμβουλευτώ γιατρό αλλά αυτός δεν μου έδωσε τέτοια εντολή και σαφώς θα διαφωνήσει.Νομίζω ότι η 10ετής θεραπεία επανέφερε τη βιοχημεία του εγκεφάλου σε ικανοποιητικά επίπεδα.Ποτέ κατά το παρελθόν δεν υπήρξε τόσο μεγάλη περίοδος απουσίας καταναγκαστικών συμπτωμάτων.Αυτό είναι και το ενδιαφέρον.