Originally Posted by
Diana1982
Eντάξει παιδιά,αφού νιώθετε τόσο ασφαλείς με τους αλβανούς μετά από όοολα αυτά που συμβαίνουν εξαιτίας τους και όχι μόνο(αφότου άνοιξαν τα σύνορα και μετά)
μπορείτε ελεύθερα να συναναστρέφεστε με Αλβανούς.!
Δεν είμαι καθόλου ρατσίστρια,έχω κάνει παρέα και έχω συναναστραφεί με αλβανούς και όσο περισσότερο τους γνωρίζω τόσο περισσότερο καταλαβαίνω ότι δεν κάνουν για μένα.
Τώρα αν εσύ Θεοφανία όλοι σου οι κολλητοί και οι κολλητές είναι πακιστανοί,αλβανοί και ρουμάνοι και πιστεύεις ότι κατά γενική ομολογία είνναι τα καλύτερα παιδιά,τότε να μας το πεις για να το ξέρουμε...(παρεπιπτόντως η μία βαφτιστήρα που έχω είναι αλβανή και η αδερφή της βαφτιστήρα της δικής μου αδερφής) !! Αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο.!
Η κοπέλα που έπαθε ότι έπαθε,δεν έπιζε σε τίποτα 50-50,απλά της ζήτησε κάποια στιγμή της σχέσης τους,ο αλβανός να εκπορνευτεί και επειδή αυτή αρνήθηκε,έγιναν τα χειρότερα...ας μην ξεκινήσουμε τώρα για την άμοιρη την Μυρτώ που θα μείνει για πάντα φυτό επειδή κάποιος κωλοΠακιστανός θέλησε να την ξεκάνει άνευ λόγου και αιτίας....να μην θυμηθούμε την περίπτωση της κοπέλας που έχει γράψει και σ αυτό το φόρουμ που 2 πακιστανοί σκότωσαν τον πατέρα της για μία κάμερα. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ,που άμα του την ζήταγαν είναι σίγουρο ότι θα τους την έδινε.....Πέρυσι το καλοκαίρι...λίγο έξω από την Χαλκίδα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι-εύπορο...είχε στην δούλεψη του έναν Πακιστανό και από μαρτυρίες τον είχαν σαν παιδί τους...κοιμόταν στο ίδιο σπίτι μαζί τους....και μία μέρα-προφανώς για λόγους οικονομικούς-πήρε μία τεραστια πέτρα και τους έλιωσε το κεφάλι....
Εγώ δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και Ελληνες και άλλοι που κάνουν τα έκτροπα-αλλά όχι στα καλά του καθουμένου να τσακίζουν το κεφάλι ενός ανθρώπου για μία κάμερα και ένα κινητό.!