Help me - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39

Thread: Help me

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.!
    http://www.youtube.com/watch?v=NexZFlRAPrw

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...λολολολολ
    γιατί Νταιάνα; Ανέλυσε μας τη ...μπολντ σκέψη σου
    Γιατί χρειάζεσαι εξήγηση για κάτι τέτοιο;;
    Νόμιζα ότι κανείς δεν χρειάζεται εξηγήσεις για κάτι τέτοιο....και πίστεψέ με μιλάς σε κάποια που δεν είναι ρατσίστρια...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αννα.. View Post
    Γιατι το λες αυτο? Εχεις καποια σχετικη εμπειρια? Δεν πιστευω οτι ειναι ολοι ιδιοι και το συγκεκριμενο ατομο ειναι πολυ ενταξει και εγω καποτε ελεγα το ιδιο χωρις να εχω καποιο προβλημα με καποιον αλλα οταν εμαθα για την εθνικοτητα του και τον ειχα ηδη γνωρισει αναθεωρησα και δεν ειναι σωστο να λειτουργουμε ρατσιστικα. Κρινεις χαρακτηρα και οχι εμφανιση, εθνικοτητα η οτιδηποτε αλλο που δεν εχει σχεση με την προσωπικοτητα του αλλου.
    Καλά...και εγώ κάποτε δεν άκουγα αυτά που μου έλεγαν οι μεγαλύτεροι μου και τα έμαθα εμπειρικά μόνη μου...
    Στην τελευταία φυλλάδα της τοπικής εφημερίδας της πόλης μου,μία 16χρονη ημεδαπή,τα είχε μ'έναν Αλβανό και όλα πήγαιναν μία χαρά......ώσπου ο αλβανός της πρότεινε να την εκδίδει....αυτή αρνήθηκε και πίστεψε με,ΔΕΝ θέλεις να μάθεις τι επακολούθησε.....φυσικά ο καθένας κάνει τις επιλογές του.!

Εγώ με αλβανούς μιλάω,όλα καλά...αλλά μέχρι εκεί.!

Senior Member
    Από τι ξέρω εγώ,στα κέντρα "εκδιδομενων"κουμάντο κάνουν έλληνες...
    Επίσης εισαγωγή "κρεάτων"...
    Έλληνες κάνουν πάλι...
    Επίσης εισαγωγή ναρκωτικών,έλληνες πάλι...
    Άσχετα το ότι στης ειδήσεις πάντα φταίει ο αλβανός,ο πακιστανός,ο ρουμάνος κλπ...
    Και οι έλληνες είναι τα αθώα παιδιά του νηπιαγωγείου που τα κακοποιούν τα δυνατότερα και μοχθηρά παιδάκια...
    Άσε της "προσωπικές"εμπειρίες από "εφημερίδες"εκτος...
    Και μιλάει κάποιος που δεν χωνεύει τους μαλακες γενικός.
    Άσχετος από που είναι.

Member
    Νομιζω οτι εχουμε ξεφυγει λιγο απο το θεμα, εμπας η περιπτωση ο καθενας εχει την αποψη του. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το παραδειγμα σου Ντιανα ειναι λιγο τραβηγμενο, οχι οτι δεν υπαρχουν κ αυτα αλλα υπαρχουν και ατομα που εχουν ερθει εδω απο αλλες χωρες για μια καλυτερη ζωη και ζουν εντιμα και με αξιοπρεπεια, ατομα που εχουν μεγαλωσει εδω απο πολυ μικρη ηλικια και εχουν ενταχθει στα δικα μας προτυπα. Εγω ενα τετοιο ατομο γνωρισα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αννα.. View Post
    Νομιζω οτι εχουμε ξεφυγει λιγο απο το θεμα, εμπας η περιπτωση ο καθενας εχει την αποψη του. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το παραδειγμα σου Ντιανα ειναι λιγο τραβηγμενο, οχι οτι δεν υπαρχουν κ αυτα αλλα υπαρχουν και ατομα που εχουν ερθει εδω απο αλλες χωρες για μια καλυτερη ζωη και ζουν εντιμα και με αξιοπρεπεια, ατομα που εχουν μεγαλωσει εδω απο πολυ μικρη ηλικια και εχουν ενταχθει στα δικα μας προτυπα. Εγω ενα τετοιο ατομο γνωρισα.
    Χαίρομαι πολύ που έχεις γνωρίσει ένα τέτοιο άτομο Αννα και εύχομαι να είναι διαφορετικό απ'όλα αυτά που ακούω,σε πολύ συχνή βάση.!
    Το παράδειγμά μου δεν είναι τραβηγμένο,έγινε πριν λίγες μέρες στην πόλη μου....

Αυτό δεν συμβαίνει βέβαια σε όλες τις περιπτώσεις,σου εύχομαι να έχεις πέσει στην καλή περίπτωση.! :rolleyes:

Γιατί χρειάζεσαι εξήγηση για κάτι τέτοιο;;
    Νόμιζα ότι κανείς δεν χρειάζεται εξηγήσεις για κάτι τέτοιο....και πίστεψέ με μιλάς σε κάποια που δεν είναι ρατσίστρια...!

..καθόλου ρατσίστρια :Ρ
    Για να σε μαθαίνω ελληνικά: ρατσιστής είναι αυτός που κατατάσει τους ανθρώπους σε μία ομάδα τύπου, χοντρός, αλβανός, πακιστανός, γκει κλπ.
    Αν η γνωστή σου ήταν τόσο ηλίθια ώστε κάποιος να πιστέψει ότι με το να της πει να εκπορνευτεί, έπαιζε 50-50, δεν φταίει το ότι ήταν αλβανός μπιλιβ μι.

Member
    Παιδια εχω δωσει ενα τελος και θελω να καταφερω να το ξεχασω και να μην στενοχωριεμαι αλλο γι αυτο... Το να τον αποφευγω και να μην μιλαμε καθολου πιστευω δε θα βοηθησει εξαλλου δεν γινεται να μην τον βλεπω γιατι κινουμαστε στον ιδιο χωρο. Μια υποτυπωδης επικοινωνια θα υπαρχει μονο ελπιζω να μην με κρατησει πισω. Ποια ειναι η γνωμη σας σ αυτο?

Banned
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.!
    εδω βλεπω 2 ποστ σου που ειναι εντελως αντιφατικα μεταξυ τους.αρα δυο εξηγισεις υπαρχουν για αυτο

1) η δε μπορεις να αποφασισεις για το τι πιστευεις κ ταλαντευεσαι μια στο ενα κ μια στο αλλο
    2)η απλα μας δουλευεις.

Senior Member
    Eντάξει παιδιά,αφού νιώθετε τόσο ασφαλείς με τους αλβανούς μετά από όοολα αυτά που συμβαίνουν εξαιτίας τους και όχι μόνο(αφότου άνοιξαν τα σύνορα και μετά)
    μπορείτε ελεύθερα να συναναστρέφεστε με Αλβανούς.!
    Δεν είμαι καθόλου ρατσίστρια,έχω κάνει παρέα και έχω συναναστραφεί με αλβανούς και όσο περισσότερο τους γνωρίζω τόσο περισσότερο καταλαβαίνω ότι δεν κάνουν για μένα.

Τώρα αν εσύ Θεοφανία όλοι σου οι κολλητοί και οι κολλητές είναι πακιστανοί,αλβανοί και ρουμάνοι και πιστεύεις ότι κατά γενική ομολογία είνναι τα καλύτερα παιδιά,τότε να μας το πεις για να το ξέρουμε...(παρεπιπτόντως η μία βαφτιστήρα που έχω είναι αλβανή και η αδερφή της,βαφτιστήρα της δικής μου αδερφής) !! Αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο.!

Η κοπέλα που έπαθε ότι έπαθε,δεν έπαιζε σε τίποτα 50-50,απλά της ζήτησε κάποια στιγμή της σχέσης τους,ο αλβανός να εκπορνευτεί και επειδή αυτή αρνήθηκε,έγιναν τα χειρότερα...ας μην ξεκινήσουμε τώρα για την άμοιρη την Μυρτώ που θα μείνει για πάντα φυτό επειδή κάποιος κωλοΠακιστανός θέλησε να την ξεκάνει άνευ λόγου και αιτίας....να μην θυμηθούμε την περίπτωση της κοπέλας που έχει γράψει και σ αυτό το φόρουμ που 2 πακιστανοί σκότωσαν τον πατέρα της για μία κάμερα. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ,που άμα του την ζήταγαν είναι σίγουρο ότι θα τους την έδινε.....Πέρυσι το καλοκαίρι...λίγο έξω από την Χαλκίδα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι-εύπορο...είχε στην δούλεψη του έναν Πακιστανό και από μαρτυρίες τον είχαν σαν παιδί τους...κοιμόταν στο ίδιο σπίτι μαζί τους....και μία μέρα-προφανώς για λόγους οικονομικούς-πήρε μία τεραστια πέτρα και τους έλιωσε το κεφάλι....

Εγώ δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και Ελληνες και άλλοι που κάνουν τα έκτροπα-αλλά όχι στα καλά του καθουμένου να τσακίζουν το κεφάλι ενός ανθρώπου για μία κάμερα και ένα κινητό.!
    Last edited by Diana1982; 04-02-2014 at 01:33.

Senior Member
    Eντάξει παιδιά,αφού νιώθετε τόσο ασφαλείς με τους αλβανούς μετά από όοολα αυτά που συμβαίνουν εξαιτίας τους και όχι μόνο(αφότου άνοιξαν τα σύνορα και μετά)
    μπορείτε ελεύθερα να συναναστρέφεστε με Αλβανούς.!
    Δεν είμαι καθόλου ρατσίστρια,έχω κάνει παρέα και έχω συναναστραφεί με αλβανούς και όσο περισσότερο τους γνωρίζω τόσο περισσότερο καταλαβαίνω ότι δεν κάνουν για μένα.

Τώρα αν εσύ Θεοφανία όλοι σου οι κολλητοί και οι κολλητές είναι πακιστανοί,αλβανοί και ρουμάνοι και πιστεύεις ότι κατά γενική ομολογία είνναι τα καλύτερα παιδιά,τότε να μας το πεις για να το ξέρουμε...(παρεπιπτόντως η μία βαφτιστήρα που έχω είναι αλβανή και η αδερφή της βαφτιστήρα της δικής μου αδερφής) !! Αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο.!

Η κοπέλα που έπαθε ότι έπαθε,δεν έπιζε σε τίποτα 50-50,απλά της ζήτησε κάποια στιγμή της σχέσης τους,ο αλβανός να εκπορνευτεί και επειδή αυτή αρνήθηκε,έγιναν τα χειρότερα...ας μην ξεκινήσουμε τώρα για την άμοιρη την Μυρτώ που θα μείνει για πάντα φυτό επειδή κάποιος κωλοΠακιστανός θέλησε να την ξεκάνει άνευ λόγου και αιτίας....να μην θυμηθούμε την περίπτωση της κοπέλας που έχει γράψει και σ αυτό το φόρουμ που 2 πακιστανοί σκότωσαν τον πατέρα της για μία κάμερα. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ,που άμα του την ζήταγαν είναι σίγουρο ότι θα τους την έδινε.....Πέρυσι το καλοκαίρι...λίγο έξω από την Χαλκίδα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι-εύπορο...είχε στην δούλεψη του έναν Πακιστανό και από μαρτυρίες τον είχαν σαν παιδί τους...κοιμόταν στο ίδιο σπίτι μαζί τους....και μία μέρα-προφανώς για λόγους οικονομικούς-πήρε μία τεραστια πέτρα και τους έλιωσε το κεφάλι....

Εγώ δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και Ελληνες και άλλοι που κάνουν τα έκτροπα-αλλά όχι στα καλά του καθουμένου να τσακίζουν το κεφάλι ενός ανθρώπου για μία κάμερα και ένα κινητό.!
    λες οτι γνωρισες εναν αλβανο που πηγε να εκπορνευσει μια κοπελα, ναι λες και κανενας ελληνας δεν πηγε να εκπορνευσει ποτε καμια.
    για σκεψου ποσες μαυρες εχουν ερθει στην ελλαδα απο ελληνες και οχι μονο..
    με την ιδια λογικη και ολοι οι ελληνες ειναι νταβαδες ,βιαστες κλπ.
    μαλλον οι αλβανοι που γνωρισες στην ζωη σου ετυχε να ειναι λουμπεν στοιχεια αλλα μηπως ελληνες λουμπεν δεν κυκλοφορουν?
    εμενα μια φιλη μου που ειναι αλβανιδα εχει τελειωσει νομικη,εχει proficiency και ουτε που υποψιαζεσαι οτι ειναι αλβανιδα(οχι οτι μου αρεσει αυτο που λενε ειναι αλβανος αλλα δεν του φαινεται αλλα καταλαβαινεις πως το εννοω)
    παλιοτερα ειχα και εγω ρατσιστικες τασεις απεναντι στους αλβανους λογω προκαταλληψης στα σχολεια και γενικοτερα οταν εισαι μικρος ο ρατσισμος βρισκει εδαφος χωρις να το καταλαβαινεις αλλα εδω και καιρο εχω αλλαξει γνωμη και δεχομαι οτι εξελλιχθηκαν.
    τωρα για πακιστανους δεν ξερω κ δεν προκειται να συναναστραφω ποτε με κανεναν

Senior Member
    στη πολη που μενω ενας κωλογερος σκοτωσε την ουκρανη γκομενα του και μπηκε φυλακη για 5χρονια συμφωνω για τον πακιστανο που κατεστρεψε τη ζωη της μυρτους να τον κλεισουν οχι δις ισοβια αλλα εφ ορου ζωης αλλα γτ οχι και γι αυτον τον κωλογερο ελληνα γτ να τη γλυτωσει με 5 χρονακια????
    Last edited by ftatl; 04-02-2014 at 16:04.

Member
    Πιστευω πως μονο οταν γνωρισεις καποιον που θα σου κανει καλη εντυπωση και θα σε κερδισει σαν ανθρωπος θα μαθεις να προσπερνας κολληματα οπως ειναι η εθνικοτητα. Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας πανω σε αυτο που εξεφρασα πιο πανω?

Senior Member
    κοιτα απο οτι καταλαβαινω ειναι οτι εσυ αισθανεσαι πραγματα για αυτον πραγμα που ερχεται σε συγκρουση με την αποφαση που πηρες. Αν ακομα τον σκεφτεσαι και εμμενεις στην αποφαση σου θα ειναι δυσκολο για σενα να κρατας μια επικοινωνια εστω και υποτυπωδη γτ θα βλεπεις εστω και απο τη σχολη τι κανει πως περναει εννοω κατι θα καταλαβαινεις απο τη ζωη του κι ολο αυτο θα σε κανει χειροτερα. Το θεμα ειναι πως θα το ξεπερασεις αυτο να συνεχισεις τη ζωη σου ακομα κι αν βρισκεται στο χωρο οπου βρισκεσαι εσυ χωρις να σε επιρρεαζει η παρουσια του, το να του μιλας η οχι ασε σε αυτον καλυτερα το κομματι τι εννοω? αμα πας στη σχολη και τον πετυχεις ασε σε αυτον την κινηση του να σου μιλησει η οχι αν δεν σου μιλησει μην του μιλας κι εσυ αστο στη τυχη του. Οπως και να χει ομως (μιλατε η δεν μιλατε) για να ξεφυγεις εντελως κανε και πραγματα εκτος σχολης γνωρισε κι αλλα ατομα απασχολησε το μυαλο σου με οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο.

Banned
    Αννουλα, το καλο σε ολο το στορυ σου είναι ότι ευτηχως ! -για σενα αλλα και για εμας, για την κοινωνια εννοω- την γλιτώσαμε από μια νεα σαδο ρατσιστρια! αυτή θα ηταν "ΕΣΥ" Αννουλμαου!! εσυ!!! γτ.πολυ απλα αφου τριγυρο σου παιζει τοσο πολυ φασησταριο!!(ειτε οι συγγενείς σου μειτε οι φιλοι,γνωστοι σου),ετσι λοιπον αργα η γρηγορα θα σε επερναν μαζι τους, σε έναν "ρηχο" κοσμο με "ελαφρες"κι ευκολες ιδεες!! αφου δεν πρεπει να σκεφτεσε κι πολύ σε αυτή την κοσμοθεωρια!!-βεβαια δεν εχει κι πολύ μυαλο για το αλλιως ¨) χιχιχι
    Παλυ καλα λοιπον που σου ετυχε αυτό το παιδι και την γλυτωσες!!δες το σαν ένα "μαθημα ζωης" που σε εσωσε από το να γινεις σαν καποια λλη "κοπελιτσα!!!" -την κακομοιρα!!! εσυ καταλαβες ότι καμια διαφωρα από σενα, από μενα, από τον μηχαλιολακο!! απλα το παιδι του ετυχε να γεννηθεί από αλλοδαπούς γονεις!!!αυτό είναι το "λαθος" του!!!
    ετσι λοιπον τωρα που εχεις περασει συναισθηματα για έναν ανθρωπο ξενο!!!! εγινες κι παλυ καλα που!" δεν εγινες" όπως καποια άλλη....οπου για όλα φταινε οι ξενοι, ισως κι για τον σεισμο σστο ιονιο φταιει καποιος Ιρανος!! βλέπεις για αυτην κι για καποιους με "χρυση" ψυχη! είναι δυσκολο, είναι πολύ περιεργο να κατσουν κι να σκεφτουν ότι οι ανθρωποι δεν είναι προβατάκια ναα κανουν ολοι το ιδιο!! είναι πολύ δυσκολο να παρουν χαμπαρι οι πραξεις μας, ο τροπος ζωης μας είναι αυτά που μας πλαθουν σαν ανθρωποι!!όχι το χρωμα μας!!όχι ο τοπος που γεννηθηκαμε!!! βλέπεις είναι δυσκολο να κατσουν κι να αντιμετοπισουν κάθε ανθρωπο από τις δικες του ενεργειες!! τα βαζουν όλα μαζι, τα τσουβαλιαζουν!!!! και τερμα!! ως εκει φτανει η σκεψη τους!! δεν μπορουν να αντιληφθουν ότι οσοι ανθρωποι παταν σε αυτό το πλανητη τοσοι είναι και οι προσωπηκοτητες σε ολων τον κοσμο!! ειμαστε ολοι μας ξεχωρηστοι!! μπορει να εχουμε ομοιότητες σε καποια χαρακτηριστικά ! αλλα ειμαστε ολοι μας ο συνδηασμος ολων αυτων των χαρακτηριστικων μας!! αποτέλεσμα να πλαθετε ενας μοναδικος συνδιασμος για τον κάθε έναν μας!! σαν ενας διαφορετικος κωδικος!! ολοι οι κωδικοι από αριθμούς κι γραμματα είναι αλλα όμως το συνολο τους είναι μοναδικο!!καπως ετσι είναι και οι ανθρωποι !! ειμαστε ολοι ισοι κι πλασμένοι από της ιδιας πυγης τα αγαθα κι τα χαρησματα!! απλως διαφερουμε λογο του συνδιασμου αυτων!!!
    ποποοο !!! εγραψα πολλαα!!! αλλα φρικαρα!! σαν βλεπω το "μισος" να ξεχυλιζει!!! τοσα κακα εχει να πολεμησει αυτος ο τοπος τα χρονια αυτά!! κι αν είναι συνεργάσιμος!! αν είναι αλληλέγγυος!! μπορει να ελπιζει!! με την αγαπη!! μπορούμε να κρατηθούμε!! να μεινουν καπως ψυλα οι αρετες μας!! γτ. με την διχονια και το μισος μονο οσους θελουν λαους "ενεχυρα τους" και υπο τον ελεγχο τους!!!
    τελος - και ο λογος του θεματος δλδη- πιστευω ότι σου προσφερε καποιο μαθημα!!! νομιζω ότι χαμπάριασες το ότι πανω από όλα είναι η "ΑΝΝΑ"!!! αν δεν αγαπήσεις πρωτα την αννα !! αν δεν την σεβαστης στο φουλ!! πως θα μπορέσεις να απετεις να την σεβαστουν οι αλλοι?
    κι το συμαντηκοτερο συναισθημα! το οποιο στην ζωουλασου τωρα θα αρχισει να εμφανιζετε , ειτε δειλα ,δειλα! ειτε με παθος και εφνιδιαστικα!!!1
    αφου καπως ετσι μερικες φορες μας σημαδευει από ψηλα στη καρδια μας!!! και βρησκομαστε "κεραυνοβολα" χτυπημένοι!! με την καρδουλα μας λαβομενη !! εκει λοιπον Αννουλα να εισαι προσεχτικη στο πως θα αντιδράσεις!!! πρεπει να εισαι πολύ ηρεμη κι χωρις αγχος!! δεν είναι καλο να αφηνεσαι !! χωρις να εχεις λιγο ελεγχο!! αλλα από την άλλη δεν πρεπει να αποφευγεις τις "παρενέργειες" του γλυκου αυτου φαρμακου ψυχης!! την "γενοσυμη" αυτή ουσια! χαχα που λεγετε "ΑΓΑΠΗ"" θα την γευτείς ,μπορει να ποναει λιγάκι, μπορει να σε τρομ<ξει λιγάκι αλλα αξιζει παρα πολυς!!!
    Αννουλα σου ευχομαι να σου τα φερει ετσι το μονοπατι της ζωης σου !ώστε να περνας μεσα από εμπειριες αλλα να βγαινεις αλλοβητη!! να κοιτας κι να ακους τις ασχημες! να τις γνωρησεις!! αλλα χωρις να τις γευστεις η να τις ζεις! δεν είναι αναγκη να πεσεις από τον γκρεμο για να καταλάβεις ότι είναι κακο να τρυγηρνας στο χηλος των γκρεμων!!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast