Originally Posted by
κοπέλα93
astimatnam,τι ψευδώνυμο είναι αυτό; σανσκριτικά είναι;
---
το σίγουρο είναι πως εσύ δεν ευθύνεσαι για τίποτα.Ο δικός σου δεν ξέρω τι θέματα αυτοεκτίμησης έχει αλλά ένιωσε απειλή ακόμη κι από κάτι ξεθωριασμένο.Θα με ανησυχούσε στη θέση σου.
δεν έχει πολλή αυτοεκτίμηση και φοβάται πως θα σε χάσει.είναι δικό του θέμα,αυτός πρέπει και μπορεί να το λύσει.ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του κάτι που ο άλλος δε σημαίνει ότι είναι ικανός να τον βοηθήσει.είναι θέματα δικά του κ ο τρόπος σκέψης του οι εμπειρίες του τον οδήγησαν σε αυτή την ανασφάλεια.
μην του απολογηθείς για τίποτα,ούτε να 'σκύψεις το κεφάλι' για κάτι που δεν έκανες.αυτός απειλήθηκε αλλά εσύ δεν ευθύνεσαι.μόνος του το πήρε έτσι.
θα θεωρεί ενδεχομένως πως εσύ εφ'όσον είχες κάτι παλιά μαζί του,μπορεί να έχεις και τώρα (πράγμα που δε νομίζω να ισχύσει).
επίσης μπορεί να το έξέλαβε ως ''α με το φίλο μου π.χ. ξενέρωσα τώρα σαν μιά γκόμενα να μοιράζεται στα δύο κλπ κλπ ή του τύπου πάω με τον φίλο σου για να πάρω εκδίκηση και μαλακίες.'' ξέρεις πόσες τέτοιες ιστορίες υπάρχουν και τι μπορεί να νιώσει κάποιος.τόσες ιστορίες απιστίας υπήρξαν μεταξύ φίλων.όλα αυτά σου τα λέω για να σου δείξω πόσο λεπτή είναι η θέση μεταξύ κοπέλας και των δύο παλαιών φίλων.εννοείται πως δεν έχει γίνει κάτι από αυτά.αλλά όταν ο άλλος ακούει,με το φίλο μου,ε του έρχεται κάπως αυτό + οι αναμνήσεις κι όλα αυτά.
εσύ τι προτείνω να κάνεις; απλώς μίλα του και πες του πως ναι ο κόσμος είναι μικρός και έτυχε να είναι ένας πρώην μου αυτός; γιατί σε σοκάρει; γιατί σε ξενερώνει; είναι απολύτως φυσιολογικό και τυχαίο.αν δεν το καταλάβει όλο αυτό που θα του πεις και λέει τα δικά του,τότε παράτα τον άστον να σκεφτεί και τα λέτε την επόμενη μέρα.
ε δεν μπορείς ούτε να εξηγείσαι ούτε να απολογείσαι ούτε τίποτα για μιά πράξη του παρελθόντος που στην ουσία δεν ήταν έγκλημα.
και είναι κανόνας ότι δε μιλάμε στους νυν για τους πρώην.οκ ένα λαθάκι έκανες πιστεύω που μίλησες αλλά δεν περίμενες και να αντιδράσει έτσι. άλλωστε για να μιλάς για τον πρώην σημαίνει ότι δε σου κάνει καμία αίσθηση και απλώς είναι ένας άνθρωπος του παρελθόντος με τον οποίο προφανώς θα είχες ζήσει κάτι μαζί του,και επειδή ήρθε τόσο ξαφνικά στην επιφάνεια το ανέφερες γιατί σου έκανε εντύπωση.εσύ ξέρεις γιατί το έκανες,αλλά μην δικαιολογηθείς.πιστεύω πως ο δικός σου παίζει να'χει κάποιο άλλο θέμα κι αυτό να ήταν ψιλο-πρόφαση.
να πειραχτεί δλδ για κάτι τόσο χλιαρό;
μήπως είναι πολύ ρομαντικός και έσκασε η φούσκα της εξίδανίκευσής του; δε το νομίζω.αλλά αναφέρω όλες τις πιθανότητες.
εσένα να μην σε ανησυχεί όμως,άνοιξες και θέμα :p ας πάει να νομίζει ότι θέλει.πρέπει να σε εμπιστεύεται ούτως ή άλλως,σωστά;;;;;
φιλιά!