γεια σας παιδια.ειμαι 20 χρονων και εκανα για 2 χρονια καθημερινη χρηση κανναβης και για ενα χρονο περιστασιακα ποιο σκληρων ναρκωτικων(lsd,mdma και καποιες λιγες φορες κοκα),αυτα τα εκοψα πριν 4μισι μηνες και το χορτο πριν 2 μισι.αφου εκοψα το χορτο(ισως γιατι τοτε καταλαβα τι παιζει μεσα στο κεφαλι μου) μετα απο λιγες μερες αρχησε να γκρεμιζεται ο κοσμος μου,εχασα το ενδιαφερον μου για τα παντα,απεραντι θλιψη,απομονωση,υπνηλιες στην αρχη και τωρα δεν κοιμαμαι καθολου καλα.στον μηνα πανω ξαναειπια χορτο και επαθα κατι σαν ψυχωση(εβλεπα τα πραγματα γυρω μου να κινουνται καπως περιεργα),αυτο υποχωρησαι μεσα σε λιγες μερες αλλα μου εχει μηνει ο φοβος οτι θα τρελαθω,μου εχει γινει εμονη,ακουω τους γειτωνες να μηλανε και αναρωτιεμαι αν ισχυει,ακουω τον αερα και βγαινω εξω να δω αν φυσαει...εχω χαζεψει τελειως,ξεχναω ευκολα,το κεφαλι μου ειναι τοσο θολωμενο απο την καμενιλα που νιωθω οτι θα κανω μπαμ και θα σπασω.προσπαθω να γυρησω πισω τον χρονο και να καταλαβω το γιατι?γιατι κατεστρεψα ετσι τον εαυτο μου?μια ζωη θα μετανιωνω...δεν ξερω αν θα μπορεσω ποτε αραγε να δω το μελλον αισιοδοξα και να κανω παλι ονειρα.υπαρχει αραγε επιστροφη?ειναι καποιος εδω που περασε τετοιο σταδιο μετα την διακοπη της χρησης και τωρα ειναι καλα?οτιδηποτε πειτε ειναι δεκτο,ετσι και αλλιως εχω κανει την αυτοκριτικη μου.σας ευχαριστω εκ των προτερων