Καλησπερα παιδια.
Καπου το διαβασα εδω και τυχαια το ειδα σε μια ταινια που καποιος ανεπνεε σε μια κλειστη σακουλα και εξηγουσε οτι πασχει απο διαταραχη αγχους και κριση πανικου.
Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως λειτουργει και ποτε το κανεις?
Printable View
Καλησπερα παιδια.
Καπου το διαβασα εδω και τυχαια το ειδα σε μια ταινια που καποιος ανεπνεε σε μια κλειστη σακουλα και εξηγουσε οτι πασχει απο διαταραχη αγχους και κριση πανικου.
Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως λειτουργει και ποτε το κανεις?
Ναι αμε.ισχυει αυτο. Οταν αισθανεσαι οτι παθαινεισ κριση πανικου οι αναπνοεσ σ γινονται πιο γρηγορες και ετσι παιρνεισ παραπανω οξυγονο απο οτι χρειαζεσαι. Τοτε παιρνει μια καρτοσακουλα και αναπνεεισ μεσα σε αυτην.
Σε ευχαριστω πολυ φιλε. Οταν ξανατυχει θα το δοκιμασω!!!
----------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Δεν βλεπω να τηρεις την επιθυμια της διαχειρησης να απεχεις 100% απο προσωπικες συγκρουσεις .
Με το που εμφανιστηκες , κατευθειαν επιθεση .
xaxa.. μην τσακωνεστε βρε παιδια..αποψεις λεμε εδω.. δε πειραζει macgyver.. το εμαθεσ και αυτο.. χεχε..
Αρχισαμεεεεεεεεεε......
---------------------------------------------------------------------------------------------
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ;;;;
Το γ@μησατε λιγο το θεμα ή ιδεα μου?
.................................................. ..............................
φιλεμου βοηθαει αυτος ο τροπος, το εχω κανει κι πιανει, κι στο ψυχιατρειο μο το προωτηναν οι γιατροι όταν επαθα κριση πανικου λογο συνδρομο στέρησης αλλα κι όταν ειχα καποιο ατύχημα κι εκανα χειρουργειο με μερικη αναισθησι κι παλυ με επιαση η κριση απλα εκει μου εδωσαν κατι άλλο, κατι σαν μασκα που σου δινουν όταν βαζουν οξυγονο, δε ξερω πως λεγετε αλλα είναι δυαφανες κι από κατω εχει μια μικρη σωλινα κι συνδεετε με μια πλαστικη -κατι σαν μικρη σακουλα παλυ- οπου εχει μια πεταλουδα κι το ανιγεις κάθε φορα που εισπνεεις! παντως κανει δουλεια.
σορρυ αγγελε δεν αμφισβητω τις γνωσεις σου, απεναντίας παντα διαβαζω με προσοχη τα οσα γραφεις, αφου εχεις την γνωση κι την εμπειρια κι σε ευχαρηστω που την μιραζεσε μαζι μας. οσο για τις ,,,, που χλευαζουν, που ειρωνευοντε κι λενε δυαφορα μην δινεις σημασεια!! εδώ λεει ότι εχει παει στο δυαστημα, ενώ ο μονος ελλην που εχει παει είναι ενας "ημέτερος" ενας ποντιος μπλιατ από την ρωσια!!
δε νομιζω οτι ειναι το καταλληλο μεροσ για διαμαχες.. το θεωρω προσβολη για αυτους που ειναι εδω για ενα σκοπο.. δε σου κανω παρατηρηση .. απλα το αναφερω γιατι πρεπει να βοηθαμε ο ενασ τον αλλον..
macg καλημερα
δεν ξερω τι προσπαθεις να αποδειξεις ανεβαζονας ολα αυτα τα μηνυματα της ντιανας. αυτα τα ειχαμε δει ολοι, δεν τα εκρυψε κανεις.
το σοβαρο θεμα που προεκυψε ειναι οτι κατηγορησατε ο ενας τον αλλον για παρενοχλησεις εκτος φορουμ, ενοχληση των οικογενειων σας, και ΑΠΕΙΛΕΣ, για εμμονικα τηλεφωνηματα στα σπιτια σας, κλπ. αυτα προφανως εκτυλιχθηκαν εκτος φορουμ, οποτε μαλλον πρεπει και να τα λυσετε εκτος φορουμ.
τι περιμενεις απο εδω? να γινει καποιο δικαστηριο με στοιχεια τις ειρωνιες της ντιανας και να αποφανθει ποιος απειλησε ,ποιον?
αν αυτο πας να κανεις, δεν προκυπτει κατι τετοιο απο ολα αυτα που ανεβαζεις.
Καλημερα κ απο μενα ρεμεντυ .
Δεν θυμαμαι να σε oρισα arbitrator . Με ποιο δικαιωμα θα μου πεις που θα λυσω εγω τις διαφορες μου ?
Υποδειξεις δεχομαι μονο απο moderators . Aνηκεις σε αυτους ?
εχμ..
τα χεις μπερδεψει λιγο...
με το δικαιωμα που εχουν ολα τα απλα μελη να σχολιαζουν οποιαδηποτε δημοσιευση στο φορουμ θελησουν, φυσικα!
το φορουμ δεν ειναι χωρος για να βγαζεις διαγγελματα . αν θελεις να γραφεις χωρις σχολια, να κανεις ιδιωτικες συζητησεις(με οποιον ενδιαφερεται για κατι τετοιο)
εσυ ζητας την αδεια για να σχολιασεις καποιον εδω μεσα? δε νουμιζου...
και επι της ουσιας, κανενα μηνυμα της ντιανας που ανεβασες δεν αποδεικνυει οτι δεν την απειλησες (οπως ειπε), ουτε οτι εκεινη σε απειλησε (οπως ειπες).
οι μοντερειτορς ειναι για να σε μαζευουν οταν απειλεις τα μελη, οχι για να σχολιαζουν τα γραπτα σου..
Βαριεμαι να συνομιλω μαζι σου , κ ποσον μαλλον να επιχειρηματολογω ,αρκει αυτο ?
Θα σου πω μια ιστορια του Αισωπου που θυμηθηκα
Στην οχθη ενος ποταμου , ειναι ενα αρκουδακι κ ενα φιδι . Το φιδι παρακαλαει το αρκουδακι , το οποιο σκοπευει να περασει το ποταμι , να το παρει στον ωμο του, διοτι δεν μπορει να κολυμπησει . Το αρκουδακι εχει τις αμφιβολιες του , διοτι το φιδι ειναι δηλητηριωδες , αλλα το φιδι το διαβεβαιωνει οτι δεν προκειται να το πειραξει . Ξεκινουν λοιπον για να διασχισουν το ποταμι . Στα μισα της διαδρομης ., το φιδι δαγκωνει το αρκουδακι , κ το αρκουδακι του λεει , τι εκανες , εισαι δηλητηριωδες , τωρα θα πνιγουμε κ οι δυο μας . Το φιδι απαντα , δεν μπορουσα να κανω αλλιως , ειναι στην φυση μου .
Ετσι λοιπον , ρεμ , περιμενες νανοιξω κουβεντα μαζι σου , που στην τελικη θα μου την πεσεις ? αυτη ειναι η φυση σου . Δεν σεμπιστευομαι καθολου , ρεμ . Την μνιμονιο αρχιζω κ την εμπιστευομαι . Δεν ειναι κακη .
:o
πιθανως θα εννοεις τον μυθο του σκορπιου με την χελωνα. σε αρκουδακι (!) με φιδι, δεν υπαρχει κατι...
μαγκ, μπορεις να φαντασιωνεσαι χτυπηματα και επιθεσεις, ελευθερα.
αλλωστε εχεις ενα κολλημα με τα οπλα και τις απειλες...
η αληθεια ειναι οτι υπαρχει αντιλογος πολλες φορες, σε αυτα που λες εδω μεσα.
αν αυτο δεν μπορεις να το αντιμετωπισεις με αλλο τροπο απο το να χωριζεις τα μελη σε εχθρους και μη εχθρους και σε πρωην εχθρους που μολις αρχισες να συμπαθεις (κι ειχαμε μια σκασιλα), αυτο προφανως ειναι δικο σου θεμα και μονο.
δεν μπορω να κανω κατι.
Τι λες βρε , ωστε ετσι ? πω πω , τι μαθαινουμε σημερα . Τι αλλο εχεις να μου πεις , Mrs φορουμ ? κανα νεο ? καλα ο συζυγος ? παντα καλα , υγεια πανω απ ολα . Nομιζεις οτι σε μισω ? καθολου ρεμ , απλως δεν σεμπιστευομαι , οπως και την φιλεναδα σου , την Μαριον , που εχει δηλωσει σαν χομπυ , οτι την βρισκει να σαρκαζει κ να ειρωνευεται , βεβαια που κ που , πεταει κανα καλο η Μαριον , αλλα ως επι το πλειστον επαναλαμβανει τον εαυτο της . Ε, τι να κανουμε , δεν μπορει ο καθεις να ταιριαζει με τον αλλον , γιαυτο υπαρχουν αυτοι που τους αποκαλουμε φιλους ;)
Δεν ξέρω για τη χρήση της σακούλας ειλικρινά. Το έχω δει σε ταινίες αλλά δεν το έχω ψάξει. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι από ένα ψυχίατρο-ψυχολόγο είχα μάθει ότι υπάρχουν ασκήσεις αναπνοής που βοηθάνε σε κρίση πανικού. Και δε χρειάζεται σακούλα. Και αν σκεφτείτε τη γιόγκα που κάνουν μερικοί και που έχει σχέση και με ασκήσεις αναπνοής, μάλλον θα υπάρχει κάποια δόση αλήθειας. Αυτά από μένα
Να σου πω ΓΑΤΑ , κ εγω τωρα τομαθα .