Originally Posted by
pameoloi
μικρός με δουλεύανε για το περπάτημα μου, οτι περπατούσα σαν ρομποτ κλπ, ίσως και να το κάνω ακόμα με έχω δει σε βίντεο πάντως και μου φαίνομαι οκ :P αλλά εξακολουθεί να με αγχώνει το θέμα, αν κάνω περίπατο θα είναι με τα χέρια στις τσέπες, αν δε, πρέπει να περάσω μπροστά απο κόσμο και δεν έχω τσέπες (μαγιό πχ), μπορεί να κάνω ολόκληρο κύκλο για να τους αποφύγω :P
πέρα απο αυτό δεν στην ενήλικη ζωή δεν είχα θέματα με κοροιδίες κλπ, για πισώπλατα δεν τα γνωρίζω αν υπάρχουν...
τι ενοείς πως θέλεις να τους απαντήσεις; στην φαντασία σου πρέπει να απαντήσεις :P
άλλο τι νιώθεις εσυ και άλλο η πραγματικότητα, και εγω σήμερα οδηγούσα και είδα 2-3 -αγνώστοι εντελώς- να γελάνε την ώρα που περνούσα απο μπροστά τους με την μηχανή, εκείνη την στιγμή σκεφτόμουν πως γελάνε μαζί μου (και φορούσα και κράνος), ε μετά μου έδωσα ενα ψυχολογικό χαστούκι και μου πέρασε!
και εμένα 6 μήνες η μεγαλύτερη σχέση μου, η τελευταία σχέση ήταν πρίν 5 χρόνια, πριν 2 χρόνια 2 one night stand που δεν τέλειωσα καμία απο τις 2 φορές γιατί ξεπέρασα την μια ώρα σε διάρκεια,ε κουράστηκα και τα παράτησα (καταραμένα γερατιά)...και εγώ όσο γνωρίζω τον εαυτό μου τόσο πιο πολύ δεν θέλω να "φορτωθώ" σε κάποια, ε είμαι ένα τσουβάλι ψυχολογικά πως να το κάνουμε :P
ναι κλασσικά, χωρίς αλκόολ μπορεί να πάθω και κρίση πανικού μόνο και μόνο επειδή είμαι δίπλα σε κοπέλα που γουστάρω (έχει συμβεί), αν δεν έχω πιεί ιδρώνω, μπορεί να με πιάσει τρεμούλα, κλπ κλπ, ωραία πράγματα :P