2 Ονειρα με την ιδια αγνωστη κοπελα.
Καλησπερα συμφορουμιταρες μου!!!
Λοιπον, την Παρασκευη που περασε γυρναω απ την δουλεια το μεσημερακι, τρωγω και κοιμαμαι στον καναπε του σπιτιου, στο σαλονι. Σε καποια φαση ερχετε ο πατερας μου απ την δουλεια κι εκεινος, κι εκει που κοιμαμαι μου χαϊδευει το αυτι, ξυπναω, τον κοιταω, αλλαζω πλευρο και συνεχιζω κοιμαμαι. Και εκει βλεπω ονειρο οτι μπαινω στο αμαξι μου, εν τω μεταξυ καμια σχεση στην πραγματικοτητα το αυτοκινητο που εμπαινα με το δικο μου, στο πισω καθισμα καθοταν μια κοπελα, για το ονειρο γνωστη, αλλα στην πραγματικοτητα δεν την γνωριζω. Ριχνω το καθισμα πηγαινω κι εγω πισω, αγκαλιαζομαστε και ξεκιναμε να φιλιομαστε, ηταν η σχεση μου. Απ ευθειας χαζοξυπναω και κανω ενα βαθυ αναστεναγμενο ΑΑΑΧΧΧΧ, το ααχχ το ειπα στον ξυπνιο μου, το θυμαμαι, και στον απεναντι καναπε καθετε η αδερφη μου και γελαει, χαχαχαχχαχα, οτι να ναι.
Σημερα Κυριακη με πηρε αθελα μου ο υπνος στο σαλονι στον καναπε παλι, και βλεπω την ιδια αγνωστη σε μενα κοπελα, να ειμαστε στο μπαλκονι του σπιτιου, στο ονειρο παλι γνωστη ομως. Στο διπλανο τραπεζακι καθονται οι γονεις μου και στο αλλο οι δυο μας και μιλαμε, δεν τα ειχαμε αλλα εμενα μου αρεζε. Εκει που μιλαμε μου λεει για εναν φιλο μου απ το χωριο, αυτον πλεον τον βλεπω κανα 3-4 φορες τον χρονο στο χωριο, κανουμε καλη παρεα, αλλα παλιοτερα που εμενε Θεσσ καναμε αρκετη παραπανω λογω του οτι οι γονεις μας φιλοι αρκετα χρονια, παιζαμε απο μωρα μαζι κλπ, οπου κανανε κατι πριν 2 χρονια και μετα αυτος την εστειλε. Χαρακτηριστικα μου ειπε:
-πολυ μλκας ο Σταθης, πριν 2 χρονια επεξε μαζι μου και με παρατησε, και τωρα εχει και σοβαρη σχεση??
-σωπα ρε μλκ, κανατε κατι με τον Σταθη??
εκει με ακουει ο πατερας μου, πεταγετε και μου λεει καλα ρε, μλκ την λες την κοπελα?? Στο ονειρο αυτα.
Κι εκει παλι ξυπνησα.
Στην πραγματικοτητα ο Σταθης εχει κανα 2 μηνες που χωρισε οντως απο σοβαρη σχεση.
Μπορει καποιος να δωσει καμια εξηγηση?? Το googlara κι ολας αλλα θελω κι απο σας μια γνωμη.