2 Ονειρα με την ιδια αγνωστη κοπελα.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
    Member

2 Ονειρα με την ιδια αγνωστη κοπελα.

Καλησπερα συμφορουμιταρες μου!!!

Λοιπον, την Παρασκευη που περασε γυρναω απ την δουλεια το μεσημερακι, τρωγω και κοιμαμαι στον καναπε του σπιτιου, στο σαλονι. Σε καποια φαση ερχετε ο πατερας μου απ την δουλεια κι εκεινος, κι εκει που κοιμαμαι μου χαϊδευει το αυτι, ξυπναω, τον κοιταω, αλλαζω πλευρο και συνεχιζω κοιμαμαι. Και εκει βλεπω ονειρο οτι μπαινω στο αμαξι μου, εν τω μεταξυ καμια σχεση στην πραγματικοτητα το αυτοκινητο που εμπαινα με το δικο μου, στο πισω καθισμα καθοταν μια κοπελα, για το ονειρο γνωστη, αλλα στην πραγματικοτητα δεν την γνωριζω. Ριχνω το καθισμα πηγαινω κι εγω πισω, αγκαλιαζομαστε και ξεκιναμε να φιλιομαστε, ηταν η σχεση μου. Απ ευθειας χαζοξυπναω και κανω ενα βαθυ αναστεναγμενο ΑΑΑΧΧΧΧ, το ααχχ το ειπα στον ξυπνιο μου, το θυμαμαι, και στον απεναντι καναπε καθετε η αδερφη μου και γελαει, χαχαχαχχαχα, οτι να ναι.

Σημερα Κυριακη με πηρε αθελα μου ο υπνος στο σαλονι στον καναπε παλι, και βλεπω την ιδια αγνωστη σε μενα κοπελα, να ειμαστε στο μπαλκονι του σπιτιου, στο ονειρο παλι γνωστη ομως. Στο διπλανο τραπεζακι καθονται οι γονεις μου και στο αλλο οι δυο μας και μιλαμε, δεν τα ειχαμε αλλα εμενα μου αρεζε. Εκει που μιλαμε μου λεει για εναν φιλο μου απ το χωριο, αυτον πλεον τον βλεπω κανα 3-4 φορες τον χρονο στο χωριο, κανουμε καλη παρεα, αλλα παλιοτερα που εμενε Θεσσ καναμε αρκετη παραπανω λογω του οτι οι γονεις μας φιλοι αρκετα χρονια, παιζαμε απο μωρα μαζι κλπ, οπου κανανε κατι πριν 2 χρονια και μετα αυτος την εστειλε. Χαρακτηριστικα μου ειπε:

-πολυ μλκας ο Σταθης, πριν 2 χρονια επεξε μαζι μου και με παρατησε, και τωρα εχει και σοβαρη σχεση??
    -σωπα ρε μλκ, κανατε κατι με τον Σταθη??

εκει με ακουει ο πατερας μου, πεταγετε και μου λεει καλα ρε, μλκ την λες την κοπελα?? Στο ονειρο αυτα.

Κι εκει παλι ξυπνησα.

Στην πραγματικοτητα ο Σταθης εχει κανα 2 μηνες που χωρισε οντως απο σοβαρη σχεση.

Μπορει καποιος να δωσει καμια εξηγηση?? Το googlara κι ολας αλλα θελω κι απο σας μια γνωμη.
    Κι αν μας έγραψε την μοίρα ο Θεός μας, η Αγάπη και η Αλήθεια οδηγός μας!

Senior Member
    Αυτό το "αρεζε" το λέτε γενικά στη Θεσσαλονίκη;

Ξέρω εγώ....εγώ δεν θα ανοιγα θέμα για κάτι τέτοιο πάντως....
    Παραπέμπψου σε κανέναν ονειροκρίτη καλύτερα!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ελα , πετυχες ονλαιν την ονειροκριτρια του φορουμ.

λοιπον στο πρωτο ονειρο, αυτο που εγω καταλαβαινω, είναι ότι θες παρα πολυ να ερωτευτεις,να αγαπήσεις και να κανεις σχεση. μπορει να σου λειπει το φλερτ ή το σεξ αυτη την περιοδο, αλλα πιο πολυ μαλλον προσανατολιζομαι οτι σου λειπει η αισθηση της αγαπης και του νοιαξιματος. επισης μπορεις να εχεις προσφατα καποια απογοητευση,κατι που δεν πηγε οπως το ονειρευοσουν ή οπως θα ηθελες. και ετσι αναπληρωνεις στο ονειρο.

στο δευτερο ονειρο, φαίνεται ότι φοβασαι να ερθεις κοντα και να αποκτησεις αυτο που θες, μια κοπελα εν προκειμενω, και βαζεις αποσταση αναμεσα σας. μια κοπελα εν προκειμενω. επανερχομαι νομιζω σε απογοητευση και πικρα του παρελθοντος.

αυτα aπο μενα. :)

Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Αυτό το "αρεζε" το λέτε γενικά στη Θεσσαλονίκη;
    χχαχαχαχαχαχαχαα. Μαλλον ναι, εμενα μου φενετε φυσιολογικο, γι αυτο και το χηρησιμοποιω αθελα μου, χαχαχαχα ωραια παρατηρηση παντως.

Ξέρω εγώ....εγώ δεν θα ανοιγα θέμα για κάτι τέτοιο πάντως....
    Παραπέμπψου σε κανέναν ονειροκρίτη καλύτερα!
    Γτ να μην ανοθξω?? γι αυτο ειναι τα φορουμ να τα συζηταμε σαν παρεακι!! Το googlara κι ολας μωρε, αλλα θελω κι απο δω μια αποψη, ετσι να ακουσω κι απο εσας κατι.

Οπως αυτο της λιλιουμ.

λοιπον στο πρωτο ονειρο, αυτο που εγω καταλαβαινω, είναι ότι θες παρα πολυ να ερωτευτεις,να αγαπήσεις και να κανεις σχεση. μπορει να σου λειπει το φλερτ ή το σεξ αυτη την περιοδο, αλλα πιο πολυ μαλλον προσανατολιζομαι οτι σου λειπει η αισθηση της αγαπης και του νοιαξιματος.
    Ακριβως εκει πηγε και μενα το μυαλο μου ρε συ.

στο δευτερο ονειρο, φαίνεται ότι φοβασαι να ερθεις κοντα και να αποκτησεις αυτο που θες, μια κοπελα εν προκειμενω, και βαζεις αποσταση αναμεσα σας. μια κοπελα εν προκειμενω. επανερχομαι νομιζω σε απογοητευση και πικρα του παρελθοντος.
    χμ, αυτο που λες, να πω την αληθεια, δεν το πολυκαταλαβαινω. Τι εννοεις βαζω αποσταση?? και μια κοπελα εν προκειμενω?? Αν θελεις ανελυσε το λιγο περισσοτερο.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ελα το δευτερο μια κοπελα εν προκειμενω ηταν λαθος.

στο δευτερο ονειρο, φαίνεται ότι φοβασαι να ερθεις κοντα και να αποκτησεις αυτο που θες, μια κοπελα εν προκειμενω, και βαζεις αποσταση αναμεσα σας. επανερχομαι νομιζω σε απογοητευση και πικρα του παρελθοντος

το καταλαβαινεις καλυτερα τωρα? εκει που στο πρωτο ονειρο ησασταν μαζι, στο δευτερο σου αρεσει και δεν κανεις κατι, αντιθετως αυτη αρχιζει να λεει οτι τα ειχε με εναν κολητο σου. απο κει λεω οτι βαζεις αποσταση, υποσυνειδητα..

Senior Member
    εγω παλι νομιζω ότι το συμπαν προσπαθει να σου πει ότι η κοπελα που βλέπεις στο ονειρο σου θα είναι και η κοπελα που θα παντρευτείς. Ξερω δυο περιστατικα που ονειρευτηκαν αγνωστες κοπελες που μετα από χρονια τις γνωρισαν και τις παντρευτηκαν! Να μου το θυμηθείς ότι και η δικη σου περιπτωση ετσι θα ναι.
    Αντε και καλα στεφανα!

Member
    επανερχομαι νομιζω σε απογοητευση και πικρα του παρελθοντος
    Πολλες πικρες, πολλες.

εκει που στο πρωτο ονειρο ησασταν μαζι, στο δευτερο σου αρεσει και δεν κανεις κατι, αντιθετως αυτη αρχιζει να λεει οτι τα ειχε με εναν κολητο σου. απο κει λεω οτι βαζεις αποσταση, υποσυνειδητα..
    γιατι ομως να συμβαινει αυτο ρε γμτ?? ολο αυτο με το υποσεινηδητο δλδ. το γιατι δεν μπορω να καταλαβω. Ενω πλεον στην ζωη μου εχω αρχισει και ψιλοισιωνω, θυμασαι τι λεγαμε στο "ποσο γκαντεμης μπορει να μαι", τωρα βλεπω αυτα, μου λες κι εσυ αυτα, και δεν μπορω να το εξηγησω. Καταλαβαινω αυτο που μου λες εσυ, τα κομματια του παζλ δεν μπορω να ενωσω, και να τα βαλω στην σειρα.

πφφφφφ παλι μπερδεμα δλδ. Ωραια!!

Member
    Quote Originally Posted by Oedipuscomplex View Post
    εγω παλι νομιζω ότι το συμπαν προσπαθει να σου πει ότι η κοπελα που βλέπεις στο ονειρο σου θα είναι και η κοπελα που θα παντρευτείς. Ξερω δυο περιστατικα που ονειρευτηκαν αγνωστες κοπελες που μετα από χρονια τις γνωρισαν και τις παντρευτηκαν! Να μου το θυμηθείς ότι και η δικη σου περιπτωση ετσι θα ναι.
    Αντε και καλα στεφανα!
    Ελα ρε φιλε, ασ το δουλεμα ρε συ, δεν γινονται αυτα τα πραγματα. χαχαχαχαχα. Μ εκανες και γελασα παντως. Ηταν το τελευταιο που θα μπορουσα να ακουσω. Οσο για τα 2 περιστατικα τι να πω, μου φενετε απλα απιστευτο. Δεν ξερω αν οντως ειναι εφικτο να συμβει κατι τετοιο.

Banned
    Αντε και καλα στεφανα!
    κ γω το πιστευω αυτο

Senior Member
    Αντε και καλα στεφανα!
    τι μαλακιες του λες

δηλαδη μακαρι να ισχυει γιατι τοτε εχω ονειρευτει μια που την παντρευομαι και αυριο

παντως εχω ακουσει οτι δεν γινετε να δεις σε ονειρο καποιον που δεν εχεις δει στην πραγματικη ζωη

Member
    Quote Originally Posted by paintitblack View Post
    παντως εχω ακουσει οτι δεν γινετε να δεις σε ονειρο καποιον που δεν εχεις δει στην πραγματικη ζωη
    Και τοτε ποια ειναι η μυστηριωδης διδα που την ειδα 2 φορες κιολας. Στην πραγματικοτητα δεν μου λεει απολυτως τιποτα. Μηπως ξερουμε τουλαχιστον κανεναν τροπο να φρεσκαρω την μνημη μου?? Γτ ειναι και ομορφουλα ρε γμτ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by christos_00 View Post
    Ελα ρε φιλε, ασ το δουλεμα ρε συ,
    Ειμαι κοπελαα!!!

Banned
    Αντε και καλα στεφανα!
    κ ομως εμενα μου ειχε συμβει αυτο ακριβως φαντασιωνομουν απο μικρος ενα συγκεκριμενο γυναικειο σωμα κ τελικα εμφανιστικε μπροστα μου ουρανοκατεβατο κατι σαν τηλεπαθεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by christos_00 View Post
    Και τοτε ποια ειναι η μυστηριωδης διδα που την ειδα 2 φορες κιολας. Στην πραγματικοτητα δεν μου λεει απολυτως τιποτα. Μηπως ξερουμε τουλαχιστον κανεναν τροπο να φρεσκαρω την μνημη μου?? Γτ ειναι και ομορφουλα ρε γμτ.
    μπορει και να εχει περασει διπλα σου οταν ησουν 5χρονων
    που να την θυμηθεις τοσα προσωπα βλεπουμε καθημερινα

Member
    Ειμαι κοπελαα!!!
    Ωωωωωπα σορρυ-σορρυ κοπελια!! Γραψε λαθος, αναδιατυπωνω "Ελα ρε φιλη, ασ το δουλεμα ρε συ", καπως καλυτερα τωρα.

Επι τη ευκαιρια, προς τους μοντς του φορουμ, μηπως διπλα στο nickname να ειχε και κεινα τα συμβολακια που χαρακτηριζουν το αρσενικο και το θυληκο φυλο?? Offtopic, αλλα...

Page 1 of 2 12 LastLast