Results 1 to 15 of 19
-
23-06-2014, 00:38 #1
2 Ονειρα με την ιδια αγνωστη κοπελα.
Καλησπερα συμφορουμιταρες μου!!!
Λοιπον, την Παρασκευη που περασε γυρναω απ την δουλεια το μεσημερακι, τρωγω και κοιμαμαι στον καναπε του σπιτιου, στο σαλονι. Σε καποια φαση ερχετε ο πατερας μου απ την δουλεια κι εκεινος, κι εκει που κοιμαμαι μου χαϊδευει το αυτι, ξυπναω, τον κοιταω, αλλαζω πλευρο και συνεχιζω κοιμαμαι. Και εκει βλεπω ονειρο οτι μπαινω στο αμαξι μου, εν τω μεταξυ καμια σχεση στην πραγματικοτητα το αυτοκινητο που εμπαινα με το δικο μου, στο πισω καθισμα καθοταν μια κοπελα, για το ονειρο γνωστη, αλλα στην πραγματικοτητα δεν την γνωριζω. Ριχνω το καθισμα πηγαινω κι εγω πισω, αγκαλιαζομαστε και ξεκιναμε να φιλιομαστε, ηταν η σχεση μου. Απ ευθειας χαζοξυπναω και κανω ενα βαθυ αναστεναγμενο ΑΑΑΧΧΧΧ, το ααχχ το ειπα στον ξυπνιο μου, το θυμαμαι, και στον απεναντι καναπε καθετε η αδερφη μου και γελαει, χαχαχαχχαχα, οτι να ναι.
Σημερα Κυριακη με πηρε αθελα μου ο υπνος στο σαλονι στον καναπε παλι, και βλεπω την ιδια αγνωστη σε μενα κοπελα, να ειμαστε στο μπαλκονι του σπιτιου, στο ονειρο παλι γνωστη ομως. Στο διπλανο τραπεζακι καθονται οι γονεις μου και στο αλλο οι δυο μας και μιλαμε, δεν τα ειχαμε αλλα εμενα μου αρεζε. Εκει που μιλαμε μου λεει για εναν φιλο μου απ το χωριο, αυτον πλεον τον βλεπω κανα 3-4 φορες τον χρονο στο χωριο, κανουμε καλη παρεα, αλλα παλιοτερα που εμενε Θεσσ καναμε αρκετη παραπανω λογω του οτι οι γονεις μας φιλοι αρκετα χρονια, παιζαμε απο μωρα μαζι κλπ, οπου κανανε κατι πριν 2 χρονια και μετα αυτος την εστειλε. Χαρακτηριστικα μου ειπε:
-πολυ μλκας ο Σταθης, πριν 2 χρονια επεξε μαζι μου και με παρατησε, και τωρα εχει και σοβαρη σχεση??
-σωπα ρε μλκ, κανατε κατι με τον Σταθη??
εκει με ακουει ο πατερας μου, πεταγετε και μου λεει καλα ρε, μλκ την λες την κοπελα?? Στο ονειρο αυτα.
Κι εκει παλι ξυπνησα.
Στην πραγματικοτητα ο Σταθης εχει κανα 2 μηνες που χωρισε οντως απο σοβαρη σχεση.
Μπορει καποιος να δωσει καμια εξηγηση?? Το googlara κι ολας αλλα θελω κι απο σας μια γνωμη.Κι αν μας έγραψε την μοίρα ο Θεός μας, η Αγάπη και η Αλήθεια οδηγός μας!
- 23-06-2014, 00:49 #2
Αυτό το "αρεζε" το λέτε γενικά στη Θεσσαλονίκη;
Ξέρω εγώ....εγώ δεν θα ανοιγα θέμα για κάτι τέτοιο πάντως....
Παραπέμπψου σε κανέναν ονειροκρίτη καλύτερα!
23-06-2014, 00:56 #3
- In this old house where every door is open
ελα , πετυχες ονλαιν την ονειροκριτρια του φορουμ.
λοιπον στο πρωτο ονειρο, αυτο που εγω καταλαβαινω, είναι ότι θες παρα πολυ να ερωτευτεις,να αγαπήσεις και να κανεις σχεση. μπορει να σου λειπει το φλερτ ή το σεξ αυτη την περιοδο, αλλα πιο πολυ μαλλον προσανατολιζομαι οτι σου λειπει η αισθηση της αγαπης και του νοιαξιματος. επισης μπορεις να εχεις προσφατα καποια απογοητευση,κατι που δεν πηγε οπως το ονειρευοσουν ή οπως θα ηθελες. και ετσι αναπληρωνεις στο ονειρο.
στο δευτερο ονειρο, φαίνεται ότι φοβασαι να ερθεις κοντα και να αποκτησεις αυτο που θες, μια κοπελα εν προκειμενω, και βαζεις αποσταση αναμεσα σας. μια κοπελα εν προκειμενω. επανερχομαι νομιζω σε απογοητευση και πικρα του παρελθοντος.
αυτα aπο μενα. :)
23-06-2014, 01:05 #4
χχαχαχαχαχαχαχαα. Μαλλον ναι, εμενα μου φενετε φυσιολογικο, γι αυτο και το χηρησιμοποιω αθελα μου, χαχαχαχα ωραια παρατηρηση παντως.
Ξέρω εγώ....εγώ δεν θα ανοιγα θέμα για κάτι τέτοιο πάντως....
Παραπέμπψου σε κανέναν ονειροκρίτη καλύτερα!
Οπως αυτο της λιλιουμ.
λοιπον στο πρωτο ονειρο, αυτο που εγω καταλαβαινω, είναι ότι θες παρα πολυ να ερωτευτεις,να αγαπήσεις και να κανεις σχεση. μπορει να σου λειπει το φλερτ ή το σεξ αυτη την περιοδο, αλλα πιο πολυ μαλλον προσανατολιζομαι οτι σου λειπει η αισθηση της αγαπης και του νοιαξιματος.
στο δευτερο ονειρο, φαίνεται ότι φοβασαι να ερθεις κοντα και να αποκτησεις αυτο που θες, μια κοπελα εν προκειμενω, και βαζεις αποσταση αναμεσα σας. μια κοπελα εν προκειμενω. επανερχομαι νομιζω σε απογοητευση και πικρα του παρελθοντος.Κι αν μας έγραψε την μοίρα ο Θεός μας, η Αγάπη και η Αλήθεια οδηγός μας!
23-06-2014, 01:13 #5
- In this old house where every door is open
ελα το δευτερο μια κοπελα εν προκειμενω ηταν λαθος.
στο δευτερο ονειρο, φαίνεται ότι φοβασαι να ερθεις κοντα και να αποκτησεις αυτο που θες, μια κοπελα εν προκειμενω, και βαζεις αποσταση αναμεσα σας. επανερχομαι νομιζω σε απογοητευση και πικρα του παρελθοντος
το καταλαβαινεις καλυτερα τωρα? εκει που στο πρωτο ονειρο ησασταν μαζι, στο δευτερο σου αρεσει και δεν κανεις κατι, αντιθετως αυτη αρχιζει να λεει οτι τα ειχε με εναν κολητο σου. απο κει λεω οτι βαζεις αποσταση, υποσυνειδητα..
23-06-2014, 01:22 #6
εγω παλι νομιζω ότι το συμπαν προσπαθει να σου πει ότι η κοπελα που βλέπεις στο ονειρο σου θα είναι και η κοπελα που θα παντρευτείς. Ξερω δυο περιστατικα που ονειρευτηκαν αγνωστες κοπελες που μετα από χρονια τις γνωρισαν και τις παντρευτηκαν! Να μου το θυμηθείς ότι και η δικη σου περιπτωση ετσι θα ναι.
Αντε και καλα στεφανα!
23-06-2014, 01:25 #7
επανερχομαι νομιζω σε απογοητευση και πικρα του παρελθοντος
εκει που στο πρωτο ονειρο ησασταν μαζι, στο δευτερο σου αρεσει και δεν κανεις κατι, αντιθετως αυτη αρχιζει να λεει οτι τα ειχε με εναν κολητο σου. απο κει λεω οτι βαζεις αποσταση, υποσυνειδητα..
πφφφφφ παλι μπερδεμα δλδ. Ωραια!!Κι αν μας έγραψε την μοίρα ο Θεός μας, η Αγάπη και η Αλήθεια οδηγός μας!
23-06-2014, 01:29 #8
Ελα ρε φιλε, ασ το δουλεμα ρε συ, δεν γινονται αυτα τα πραγματα. χαχαχαχαχα. Μ εκανες και γελασα παντως. Ηταν το τελευταιο που θα μπορουσα να ακουσω. Οσο για τα 2 περιστατικα τι να πω, μου φενετε απλα απιστευτο. Δεν ξερω αν οντως ειναι εφικτο να συμβει κατι τετοιο.
Κι αν μας έγραψε την μοίρα ο Θεός μας, η Αγάπη και η Αλήθεια οδηγός μας!
23-06-2014, 01:32 #9
23-06-2014, 01:50 #10
23-06-2014, 01:56 #11
Κι αν μας έγραψε την μοίρα ο Θεός μας, η Αγάπη και η Αλήθεια οδηγός μας!
23-06-2014, 02:06 #12
23-06-2014, 02:09 #13
23-06-2014, 02:11 #14
23-06-2014, 02:12 #15
Ωωωωωπα σορρυ-σορρυ κοπελια!! Γραψε λαθος, αναδιατυπωνω "Ελα ρε φιλη, ασ το δουλεμα ρε συ", καπως καλυτερα τωρα.
Επι τη ευκαιρια, προς τους μοντς του φορουμ, μηπως διπλα στο nickname να ειχε και κεινα τα συμβολακια που χαρακτηριζουν το αρσενικο και το θυληκο φυλο?? Offtopic, αλλα...Κι αν μας έγραψε την μοίρα ο Θεός μας, η Αγάπη και η Αλήθεια οδηγός μας!