ας πω και γω την πονεμενη ιστορια μου....
απο που να αρχισω, και που να τελειωσω...
τα προβληματα με εχουν παρει αμπαριζα.
καταρχας να διευκρινισω οτι η διαγνωση μου ειναι μεταιχμιακη διαταραχη της προσωπικοτητας, την οποια βιωνω με γρηγορες εναλλαγες του συναισθηματος και με υπερμετρο αγχος, το οποιο μου εχει προκαλεσει αγοραφοβια.
παμε λοιπον...
1)η μητερα μου δεν μπορει να δεχθει με τιποτα(παρολο που της το εχουν επιβεβαιωσει πανω απο δεκα ψυχιατροι και ψυχολογοι) οτι εχω ψυχολογικο προβλημα και θεωρει οτι δεν πρεπει να παιρνω κανενα φαρμακο και οτι πρεπει να εργαζομαι.
(ζηλευω τρομερα τα ατομα που εχουν ενα υποστηρικτικο περιβαλλον)
2)ο πατερας μου, αν και ευκαταστατος, μου δινει μονο 70 ευρω τη βδομαδα για τα προσωπικα μου εξοδα στα οποια συμπεριλαμβανονται και τα καλλυντικα μου.
(ευτυχως μου δινει εξτρα για ψυχολογο 40 ευρω και σπανιως μου δινει εξτρα για ρουχισμο)
3)επειδη ειχα επαναπαυθει στην ιδεα οτι θα μου αγοραζε την προηγουμενη βδομαδα η θεια μου λαθραια τσιγαρα, ξεφυγα απο τον προυπολογισμο.
ειχα ξεμεινει με 50 ευρω και αυτο με αγχωσε παρα μα παρα πολυ.
αντι να κανω οικονομια, εκλεψα απο την αδερφη μου 10 ευρω (νιωθω φριχτα για αυτο) και δανειστικα απο τον φουρναρη της γειτονιας αλλα 10.
4)ο ψυχιατρος μου ειναι ενας ΜΑΛΑΚΑΣ!!!
με εχει φορτωσει με αντιψυχωτικο σε θανατηφορα δοση(30 μγ ζυπρεξα) και θελει να μου κοψει το αγχολυτικο.
ρε ΜΑΛΑΚΑ αγχος εχω!!!δεν εχω ψυχωση!!!
θα τον αλλαζα χαλαρα αλλα επειδη εχω βιβλιαριο αποριας και δικαιουμαι φαρμακα μονο απο κρατικο νοσοκομειο, δεν γινεται να τον αλλαξω
(ειναι πολυ κοντα μου το νοσοκομειο στο οποιο εργαζεται και λογω αγοραφοβιας δεν με παιρνει να τρεχω αλλου-συν τοις αλλοις ειναι ο μοναδικος ψυχιατρος του συγκεκριμενου νοσοκομειου)
φφφφφφφφφ.....τα ειπα και ξαλαφρωσα καπως....