Νιώθω ένα μηδενικό - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 140
    Senior Member
    Quote Originally Posted by angelos88 View Post
    διαβάζω - διαβάζω και ψυχοπλακώνομαι εδώ μέσα
    μην διαβαζεις :P
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

πολύ θράσος έχεις για μηδενικό

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    ας πω και γω την πονεμενη ιστορια μου....
    απο που να αρχισω, και που να τελειωσω...
    τα προβληματα με εχουν παρει αμπαριζα.
    καταρχας να διευκρινισω οτι η διαγνωση μου ειναι μεταιχμιακη διαταραχη της προσωπικοτητας, την οποια βιωνω με γρηγορες εναλλαγες του συναισθηματος και με υπερμετρο αγχος, το οποιο μου εχει προκαλεσει αγοραφοβια.

παμε λοιπον...

1)η μητερα μου δεν μπορει να δεχθει με τιποτα(παρολο που της το εχουν επιβεβαιωσει πανω απο δεκα ψυχιατροι και ψυχολογοι) οτι εχω ψυχολογικο προβλημα και θεωρει οτι δεν πρεπει να παιρνω κανενα φαρμακο και οτι πρεπει να εργαζομαι.
    (ζηλευω τρομερα τα ατομα που εχουν ενα υποστηρικτικο περιβαλλον)

2)ο πατερας μου, αν και ευκαταστατος, μου δινει μονο 70 ευρω τη βδομαδα για τα προσωπικα μου εξοδα στα οποια συμπεριλαμβανονται και τα καλλυντικα μου.
    (ευτυχως μου δινει εξτρα για ψυχολογο 40 ευρω και σπανιως μου δινει εξτρα για ρουχισμο)

3)επειδη ειχα επαναπαυθει στην ιδεα οτι θα μου αγοραζε την προηγουμενη βδομαδα η θεια μου λαθραια τσιγαρα, ξεφυγα απο τον προυπολογισμο.
    ειχα ξεμεινει με 50 ευρω και αυτο με αγχωσε παρα μα παρα πολυ.
    αντι να κανω οικονομια, εκλεψα απο την αδερφη μου 10 ευρω (νιωθω φριχτα για αυτο) και δανειστικα απο τον φουρναρη της γειτονιας αλλα 10.

4)ο ψυχιατρος μου ειναι ενας ΜΑΛΑΚΑΣ!!!
    με εχει φορτωσει με αντιψυχωτικο σε θανατηφορα δοση(30 μγ ζυπρεξα) και θελει να μου κοψει το αγχολυτικο.
    ρε ΜΑΛΑΚΑ αγχος εχω!!!δεν εχω ψυχωση!!!
    θα τον αλλαζα χαλαρα αλλα επειδη εχω βιβλιαριο αποριας και δικαιουμαι φαρμακα μονο απο κρατικο νοσοκομειο, δεν γινεται να τον αλλαξω
    (ειναι πολυ κοντα μου το νοσοκομειο στο οποιο εργαζεται και λογω αγοραφοβιας δεν με παιρνει να τρεχω αλλου-συν τοις αλλοις ειναι ο μοναδικος ψυχιατρος του συγκεκριμενου νοσοκομειου)

φφφφφφφφφ.....τα ειπα και ξαλαφρωσα καπως....
    MONO 70 ευρω την εβδομαδα ΚΑΙ για τα καλλυντικα + 40 για τον ψυχολογο??????? ΤΙ λες ρε παιδακι μου, εσυ ζεις ενα δραμα!!!!!!!!!!!

Senior Member
    λιλιουμ σιγουρα δεν ζω ενα δραμα σε σχεση με αλλα ατομα στις μερες μας, αλλα θα μπορουσες να μου πεις αυτο που ειπες, χωρις ειρωνια.
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    πολύ θράσος έχεις για μηδενικό
    σε πειραζω γιατι σε εχω συμπαθησει
    μονο οσους συμπαθω πειραζω

Senior Member
    In this old house where every door is open
    λιλιουμ σιγουρα δεν ζω ενα δραμα σε σχεση με αλλα ατομα στις μερες μας, αλλα θα μπορουσες να μου πεις αυτο που ειπες, χωρις ειρωνια.
    καλα, και εσυ θα μπορουσες να σκεφτεις καλυτερα τι γραφεις, πριν τα γραψεις! Αλλα η οριακη διαταραχη sucks, αλλιως το μηνυμα μου θα ηταν ακομα χειροτερο!

Εχεις αγοραφοβια, αγχος, κυκλοθυμια, οριακη διαταραχη και γκρινια για ολα αυτα, οκ.
    Με αντιψυχωτικα, με το να μη δουλευεις, να πηγαινεις σε εναν ψυχολογο που ειναι αμφιβολο αν σε βοηθαει κατ εμε αφου εισαι σε αυτη την κατασταση καιρο τωρα φανταζομαι, να περιμενεις λεφτα απο τον μπαμπα, να κλεβεις κιολας απο την αδερφη και να οδυρεσαι για ολα αυτα χωρις να κανεις κατι εσυ ουσιαστικο, πιστευεισ οτι ολα αυτα ειναι αρκετα ωστε να συντελεσουν στο να καλυτερεψει η κατασταση σου?

σε πειραζω γιατι σε εχω συμπαθησει
    μονο οσους συμπαθω πειραζω
    οκ , να με πειράζεις..

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    καλα, και εσυ θα μπορουσες να σκεφτεις καλυτερα τι γραφεις, πριν τα γραψεις! Αλλα η οριακη διαταραχη sucks, αλλιως το μηνυμα μου θα ηταν ακομα χειροτερο!

Εχεις αγοραφοβια, αγχος, κυκλοθυμια, οριακη διαταραχη και γκρινια για ολα αυτα, οκ.
    Με αντιψυχωτικα, με το να μη δουλευεις, να πηγαινεις σε εναν ψυχολογο που ειναι αμφιβολο αν σε βοηθαει κατ εμε αφου εισαι σε αυτη την κατασταση καιρο τωρα φανταζομαι, να περιμενεις λεφτα απο τον μπαμπα, να κλεβεις κιολας απο την αδερφη και να οδυρεσαι για ολα αυτα χωρις να κανεις κατι εσυ ουσιαστικο, πιστευεισ οτι ολα αυτα ειναι αρκετα ωστε να συντελεσουν στο να καλυτερεψει η κατασταση σου?
    μην τσακωνεστε ρε παιδια..ετσι κι αλλιως οι περισσοτεροι σκατά είμαστε εδώ μεσα

Senior Member
    οκ , να με πειράζεις..

Senior Member
    λιλιουμ δεν μου αρεσει η ζωη μου, ουτε αυτα που κανω.
    σχεδον καθε βραδυ κλαιω.
    απλα δεν μπορω να βρω τη δυναμη να αλλαξω τη ζωη μου.

Banned
    βασικα μιλας με ενα τροπο που ξεφευγεις απο το οπτικο μου πεδιο αλλα υποψιαζομαι οτι αν σε ηξερα καλυτερα θα ειχαμε συνενοηθει τελεια.
    ετσι παντως οπως τα λες εγω δε βγαζω ακρη.

Senior Member
    οι υπολοιποι αλεξανδρε πως βγαζουν ακρη?
    μπορει να εχω 5.000 κουσουρια, αλλα το λεξιλογιο μου δοξα τω Θεω νομιζω οτι ειναι οκ.

Banned
    δε με πειθει απλα ολο αυτο οτι το προβλημα ειναι τα τσιγαρα κ τα λεφτα οσο μεντιουμ κ αν ειμαι δε μπορω να βρω κατι που δεν εχω καμια ορατοτητα σε αυτο...

Banned
    καταρχην εγω οταν βλεπω κατι που υποψιαζομαι οτι το καταλαβενω προσπαθω να διαπιστωσω αν εχω δικιο αλλα ετσι οπως κανεις μου δινεις την εντυπωση οτι πιστευεις οτι στα πμ θα συναντησεις τον απαισιο δρακουμελ μπουχαχαχα κ ετσι δε μπορω να συνενοηθω....

Senior Member
    Φράτζιλ,γενικά έχεις σκεφτεί να κάνεις κάτι,παρότι υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα;
    Υπάρχει κάτι που θα σου άρεσε να κάνεις και να νιώσεις καλύτερα;

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast