Πείτε ότι θέλετε εδώ αναφορικά με τις εκλογές του 2015!
Και αρχίζω πρώτη.
Ο Γιωργάκης έβαλε το κεφάλι του στον τορβά, λέει, για την Ελλάδα: κάποιος ας τον δέσει παρακαλώωωωω......για να μην εκφραστώ χειρότερα....
Printable View
Πείτε ότι θέλετε εδώ αναφορικά με τις εκλογές του 2015!
Και αρχίζω πρώτη.
Ο Γιωργάκης έβαλε το κεφάλι του στον τορβά, λέει, για την Ελλάδα: κάποιος ας τον δέσει παρακαλώωωωω......για να μην εκφραστώ χειρότερα....
https://www.youtube.com/watch?v=aw5N_Nso2t8
Υπονοούμενο για τον Αλέξη Τσίπρα!
Αυτός που έφαγε τούμπα απ το ποδήλατο? Που θέλει μια ωρα για να πει μια λέξη?
Αυτός που έλεγε για πράσσινη ανάπτυξη και πράσσινα άλογα?
Αυτός όμως αγαπητοί φίλοι έχει κάτι που λείπει απο πολλούς απο εμάς εδώ μέσα.Αυτοπεποίθηση λέγεται νομίζω
εχετε ορεξη να δοκιμαστε την υπομονη σας μου φαινετε...
Φίλε μου εχει απο πίσω αυτη η μαριονέτα καναλάρχες,επιχειρηματίες, εκδοτες,αμερικάνους,ευρωπα ιους και δεν ξέρω τι άλλο..
Ο ΓΑΠ φταιει ή τα ζωντοβολα που τον ψηφιζουν?? Νομιζω εχει ηδη τσεπωσει ενα 3% !
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Με το κόμμα του ΓΑΠ θα έχουμε για πρώτη φορά ποσοστά ηλιθίων στην Ελλάδα!
Ότι κι να ψηφισει ο κάθε ενας μας ! ας το κανει εχωντας πρωτα σκεφτει το πιο καλο για την πατριδατου! ας βαλει κατω τα πραματα κι ας ψηφισει χωρις οπαδικα αισθηματα!
Ελπιζω η ελλαδα να τα καταφερει νβγει από την κριση που είναι τοσα χρονια! η τροικα πρεπει να παψει τους τσαμπουκάδες! τα ΜΝΙΜΟΝΙΑ να πανε στο δυαλο! δεν μπορει οι ΜΝΙΜΟΝΙΑΚΟΙ να κυκλοφορουν κι να κανουν ότι μας εσωσαν κιολας! ντροπη που το ΜΝΙΜΟΝΙΟ! υπαρχει ακομα κι που μας υπαγορευει το πως θα λειτουργούμε! αλλα φταιμε εμεις που όταν είχαμε την ευκερεια να κανουμε την "λαοκρατια" πραξη-αναφέρομαι για τα κοινηματα πλατειας - δυστυχως τα εμφυλιακα μας αισθηματα μας χωρησαν!
Προσωπικα δεν πιστευω ότι η προεδρευομενη κοινοβουλευτικη δημοκρατια είναι λυση! δεν καταλαβαινω τον λογο που να είναι ιδια η ποσωτικη αξια της ψηφου μιας γιαγιας στο βουνο, που δεν εχει ιδεα από εργασια , κι από κοινωνικα προβλήματα να εχει ιδια αξια με την ψηφο καποιου που ζει, εργαζετε κι εχει σπουδασει οικονομικες επιστημες ! επισης δε νομιζω ότι ο καλητερος για να "οδηγει" την χωρα είναι ο καλητερος λαοπλάνος!ενας πολιτικος δλδη! οποιος δλδη μπορει να κερδισει ψηφους! γιατι να μην είναι καποιος γνωστικος στην διοικηση κι στην ρυθμιση οικονομιας? - να μην είναι πολιτικος δλδη - αλλα να μην κοροιδευει τοσο καλα τον κοσμο?
Γιώργο να σου θυμίσω πως κάηκαν κάποιοι άνθρωποι και σταμάτησαν οι διαδηλώσεις που γινόντουσαν τότε... και εγώ είμαι πεπεισμένη πλέον πως αυτό δεν έγινε από απλούς διαδηλωτές... αλλά από αυτούς που φοβήθηκαν το πλήθος και ήθελαν να το διαλύσουν... και βέβαια τα κατάφεραν...
Και γιατί η ψήφος της γιαγιάς και του παππού που ζούνε στο χωριό να έχει λιγότερη αξία από δεν μου έρχεται παράδειγμα τώρα? κατ' επέκταση και η ζωή του. Το ότι εμάς μας αφορά πιο πολύ το τι γίνεται στην Αθήνα δεν σημαίνει πως και στο Κάτω Παρτάλι που το έχουν οι πολιτικοί μας χεσμένο δεν ζουν άνθρωποι... Και δυστυχώς το έχουν χεσμένο, το έχουν υποβαθμίσει, έχουμε έρθει όλοι στις πόλεις... γιατί ένα μαντρί ελέγχεται καλύτερα, έχουμε ανοίξει καφετέριες, δεν παράγουμε τίποτα και ξαφνικά καταρρέει η οικονομία... Επειδή δεν έχουμε κίνητρα να πάμε όλοι στο Κάτω Παρτάλι της καταγωγής μας και να παράγουμε πρώτη ύλη...
Πάντως δυστυχώς έχω πειστεί πλέον πως όποιος κι αν βγει τα ίδια θα κάνει... ίσως τα κάνει με διαφορετικό τρόπο... αλλά τα ίδια θα κάνουν όλοι... γιατί οι μαριονέτες είναι οι πολιτικοί και όχι οι καναλάρχες... τώρα το ποιος κινεί τις μαριονέτες άλλη ιστορία...
Και ενώ πάντα ήμουν της αποψης πως πρέπει να ψηφίζουμε όλοι, γιατί αλλιώς ψηφίζουν μόνο τα κομματόσκυλα, που αυτά έτσι κι αλλιώς θα πάνε... πρώτη φορά που νομίζω πως θα καταλήξω στο να μην πάω συνειδητά να ψηφίσω... τι να ψηφίσω άλλωστε? Όλοι ψεύτες είναι... εγώ έτσι νομίζω... δυστυχώς.
...καθρεφτη, δυστυχως η απέχθεια για το πολιτικό σύστημα, μας ωθεί να μη θέλουμε να ψηφίσουμε, σκέψου όμως πως αυτός είναι ο στόχος τους.
Ψηφίζοντας όπως λες μονο τα κοματόσκυλα, θα πεθάνουμε και ακόμη θα βλέπουμε τους ίδιους να μας κυβερνάνε.
Ψήφισε τουλάχιστον Λεβέντη, ή οικολόγους, έστω για να δηλώσεις παρούσα.
Μόνο που θα πρέπει να σκεφτείς, ότι αν επικρατούσε κάτι τέτοιο, πιθανόν να ήσουν από τα άτομα που δεν θα είχαν δικαίωμα ψήφου.
Γιατί, υπάρχουν γέροντες στα χωριά που έχουν πολύ μεγαλύτερη ευθικρισία και σοφία αλλά πάνω απ΄όλα νηφαλιότητα, από πολλούς νέους των πόλεων που το μυαλό τους έχει γίνει σούπα από τις ουσίες.
Α και μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που μας κυβερνάνε και μας έχουν κυβερνήσει και τους οποίους καθημερινά βρίζουμε, έχουν πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά στις οικονομικές επιστήμες!
Δεν είναι λοιπόν θέμα ηλικίας ή μορφωτικού επιπέδου η σωστή ψήφος, αλλά παιδείας. Και σ' αυτό ομολογουμένως, πάσχουμε σαν χώρα.
Οτι και να ψηφισεις , το χρεος ,ειναι χρεος . Οποιος πιστευει οτι υπαρχει τροπος να ξεφυγουμε απο τους πιστωτες μας , πλαναται πλανην οικτραν . Δεν νοειται να υποστηριζεις ενα κομμα , ολα ειναι για τα μπαζα . Απλως ψηφιζεις καποιον , για να μην βγει αλλος .
Ο σοφός λαός μας λέει την υπογραφή σου και το πουλί σου να προσέχεις που τα βάζεις! Τουτέστιν όποιος και να έρθει να κυβερνήσει θα τηρήσει τα συμφωνηθέντα μνημονια.
Ειλικρινά θεωρώ οτι δεν υπάρχει πολιτικη σωτηρία , μονο να ξυπνήσουν όλοι οι λαοί . αυτό ελπίζω..
Εξάλλου όλα τα κόμματα έκαναν τις πάπιες σε όλο αυτό το διαστημα που ψήφιζαν ''θανάτους'' .
[QUOTE=mnimonio;520218]Ο σοφός λαός μας λέει την υπογραφή σου και το πουλί σου να προσέχεις που τα βάζεις!
Αυτο ποτε δεν το καταλαβα . Ετσι θαποτυχεις και στις δουλειες , και στον ερωτα .
Οτάν δρας τυφλά και στις υπογραφές και στο πουλί εχεις πιο πιθανή την αποτυχία .
Ναι είναι γνωστό αυτό αλλά δεν εννοώ αυτό.Πόσοι απο εμάς εδώ μέσα και όχι μόνο αλλά και γενικότερα στον κόσμο τολμούν να εκτεθούν δημόσια; Ανθρωποι με μια χαρά λόγο και χωρίς σαρδάμ και πάλι δεν έχουν την άνεση να εκτεθούν.Αυτός προφανώς απλά δε νοιάζεται.Αυτό θεωρώ εγώ μαγκιά και αυτοπεποίθηση σε έναν άνθρωπο.Να ξέρει τα θέματά του και παρόλα αυτά να τολμάει να εκτεθεί
Είναι οτι ξέρει πως αν δεν "εκτεθεί" (έτσι το θεωρούμε εμείς) δεν θα μπορεί να συνεχίσει να διαμορφώνει τον μικρόκοσμό του όπως κάνει μέχρι τώρα.
Αλλά στους ανθρώπους που τον τριγυρίζουν και (θα) τον ψηφίζουν δεν εκτείθεται, το αντίθετο μάλιστα, τολμάει!
...........ας μην επεκταθώ.
Συμφωνώ.Και επίσης θα πω ότι η ζωή γενικότερα θέλει να εκτίθεσαι.Αν δε μπορείς να το κάνεις αυτό για τον χ,ψ λόγο είσαι απλά καταδικασμένος όχι να ζεις αλλά να επιβιώνεις..
Όσον αφορά τα πολιτικά έχεις δίκιο.
Θα πιστεψει κάποιος οτι εκτέθηκε όταν έχει στο μυαλό του το καλό και έρθει κάποιος και του πει "Ξέρεις εδώ έκανες λάθος ξέχασες αυτή την υποπερίπτωση!!!".
Όταν όμως ο άλλος έχει πονηρούς σκοπούς, την "έκθεσή" του την βλέπει σαν ένα απ'τα δυνατότερα χαρτιά του.
Γιατί έχει τη δυνατότητα να γυρίσει και να σου πει "Χαζός είμαι να εκτεθώ αν δεν θέλω το καλό σου;;!! Αφου είσαι αρκετά έξυπνος να με καταλάβεις, φίλε!!!".
Είναι μεγάλα κόλπα ψυχολογικού (και άλλων ειδών) πολέμου που ξέρουν να κάνουν αυτές οι ομάδες, σε σημείο που αν δεν δεις πράγματα εκ των έσω, δεν πάει εύκολα το μυαλό... άστα βράστα.
Ο ΓΑΠ,οπως ο πατερας του και ο παππους του,ψηφιζονται γιατι τα εχουν καλα με τους εκδοτες,τους εργολαβους,τους βιομηχανους κλπ (δλδ τους ισοβιους και πραγματικους πρωθυπουργους της χωρας) που τους προβαλλουν στα μεσα τους,καθως και γιατι εχουν βολεψει πολλα ατομα της μεσαιας ταξης.
Το αν ειναι βλακας ή οχι (που ειναι)ειναι δευτερευον.Στην πραξη ολοι αυτοι ειναι his master's voice,δεν χρειαζεται να χουν ιδιαιτερες ικανοτητες.Εξυπνοι,βλακες ολοι τα ιδια κανουν.
https://www.facebook.com/video.php?v=682710665152734
Δεν ειναι ασσαντ αλλα ισλαμοταλιμπαν! Κοσμε ξυπνα και κοιτα καλα καλα στα ματια αυτο το παιδι..Μην τρως αλλο κουτοχορτο!Αυτο το παιδι δεν εχει ουτε καν αυτο να φαει..
δεν ειμαστε σε φορουμ πολιτικης αναλυσης ΜΑΡΙΑΝ-Μ! ,αρα δε μπορουμε να γραψουμε εδω περα ποιες οι επυλογες στα πολιτικα συστηματα!διοτις το ελληνικο ειναι ενα απο αυτα, υπαρχουν κι αλλα πολιτευματα οπου ειναι πιο αμεσα δημοκρατικα απο τα δικα μας!
Προσωπικα δεν ειμαι φασιστας, ειμαι ακριβως το αντιθετο! και στην δικη μου ιδεολογια δεν σημαινει οτι η ψηφος ειναι αναλογη της αξιας των ανθρωπων! στο παραδηγμα που εφερα το ειπα για την φαση την διαχηρησης της χωρας! σαν ανθωποι κι σαν αξια ισως ειναι πιο αγαπητοι σε εμενα η γιαγιακα πανω στο βουνο! αν κι δυστυχως η δικημου καταγωγη ειναι καθε αυτου αστικη! μονο απο πολεις!μακαρι να ειχα κι εγω ενα χοριουδακι να παω! κι εκει θα ειμουν τωρα! σιγα μην καθομουν εδω,στην αθηνα! κ αυτο δε καταλαβενω! οσοι εχετε την τυχη αυτης της επιλογης τι κανετε στην αθηνα? η στη σαλονικη?
Παντος η δημοκρατια αν την παρουμε ως ηταν εξ αρχης ουτε οι γυναικες θα ψηφιζαν ουτε θα υπηρχαν οι βουλευτες με την τωρινη φαση! Η δικη σου ιδεολογια, κι απο οσα δειχνεις απο τα ως τωρα μηνυματα σου ΜΑΡΙΑΝ-Μ ειναι ξεκαθαρα πουριτανη κι φασιστικη! αρα στο ιδεατο δικο σου πολιτικο συστημα εσυ! θα επρεπε να κανεις οτι σου πω εγω!! διοτις ειμαι ανδρας κι εσυ γυναικα! ομως! επειδη ευτυχως δεν ζουμε σε τετοιο σηστυμα μπορεις εσυ να εκφραζεσαι ελευεθα! κι οχι να στο απαγορευαμε οπως σε εναν φασισμο!
Προσωπικα νομιζω οτι υπαρχουν κι αλλοι τροποι να"τρξει" μια χωρα! οπως εγραφε κι ο πλατωνας δεν ειναι αναγκη για αρχη να ειναι εκλεγμενοι οσοι θα κυβερνουν! διοτις το ζητημα σε καποιον που κυβερνα κι που αποφασιζει το μελον μας δεν ειναι να ειναι καλος στο να κερδιζει ψηφους! αλλα στη διοικηση της χωρας!! αρα πρεππει να εχει γνωσεις ! κι αρετες που να εχουν να κανουν με την δυναμη της κυριας κι σωστης αποφασης!! καποιος που να εχει γνωσεις πανω σε αυτο!! αν θελαμε καποιον που να κυβερνα σε ενα καραβι δε θα βαζαμε τον πιο δημοφιλη! τον ποιο ομορφο, η τον πιο λαοπλανο! θα βαζαμε τον πιο ικανο!!τον γνωστη της ναυπιγικης κι της θαλασσας.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (επιθετική,προσβλητική συμπεριφορά)
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Πάντως, επειδή υπάρχουν πράγματι άτομα που έχουν σεξουλικά προβλήματα ή που έχουν δυσκολίες στη στύση και συχνά γράφουν εδώ, δεν είναι και πολύ κομψό να τα περιπαίζεις.
Μπορεί ο σκοπός σου να ήταν να θίξεις εμένα, όμως πιθανόν να θίγεις κάποιες άλλες γυναίκες που μπορεί να αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα. Για το οποίο πολύ συχνά ευθύνεται ο άντρας που έχουν δίπλα τους, ειδικά αν δεν έχουν ακόμη αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες.
Και πρόσεξε, τη γνωστή τακτική της συκοφαντίας που εξακολουθείς να χρησιμοποιείς, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ο καθένας. Και μπορεί να ισχυριστεί για σένα κάτι πολύ σοβαρότερο και βαρύτερο από το ότι είσαι ανοργασμικός. Και πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. (πολλαπλό προφίλ)
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (πολλαπλό προφίλ)
μαλον η ηλικιασου, αλλα κι η προσωπικησου ζωη, οπου δυστυχως πριν καιρο ειχες καποιο θεμα καποιο χωρησμο αν θυμαμαι καλα βεβαια. Γεινικα μαλον εσυ εχεις θεμα.
Ουδεπωτες προσεβαλα την σεξουαλικη ανικανοτητα των ανθρωπων όπως καμια άλλη ασθενεια !Από τωτες που μπηκα στο φορουμ προσπαθω κι σεβομαι ολες τις ασθενείς,ειδικα τις ψυχολογικες οπου εχει να κανει κι με το φορουμ. Πως να το κανω αλλωστε αφου ο ιδιος εγω! εχω ,την πολυτοξικομανια! αρα είναι τουλάχιστον ψεμα να λες ότι κοροιδευω!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Αλλα στο υπόσχομαι πως αν τα μιραστεις μαζι μας εδώ,στο φορουμ ουδεπωτες θα τα χλευασω! απεναντίας θα δεις που θα είμαι πολύ σωστος!
Οσο για εμενα αν εχω σεξουαλικα προβλήματα! ουδεπωτες ντραπηκα να το πω,, κι μαλιστα όταν ειχα στο παρελθον τα αναφερα εδώ στο φορουμ,χωρις κανενα κομπλεξ! κι ισως ενας ακομα λογος που γιατρευτικα ηταν ότι ουτες στον γιατρο ντραπηκα να τα πω , κι για αυτό μπορεσα κι τα αντιμετοπισα! ευχομαι κι εσενα να βρεις το θαρρος κι να γινεις καλα.