Πολιτικά- εκλογές ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Senior Member
    Οτι και να ψηφισεις , το χρεος ,ειναι χρεος . Οποιος πιστευει οτι υπαρχει τροπος να ξεφυγουμε απο τους πιστωτες μας , πλαναται πλανην οικτραν . Δεν νοειται να υποστηριζεις ενα κομμα , ολα ειναι για τα μπαζα . Απλως ψηφιζεις καποιον , για να μην βγει αλλος .

Banned
    Ο σοφός λαός μας λέει την υπογραφή σου και το πουλί σου να προσέχεις που τα βάζεις! Τουτέστιν όποιος και να έρθει να κυβερνήσει θα τηρήσει τα συμφωνηθέντα μνημονια.
    Ειλικρινά θεωρώ οτι δεν υπάρχει πολιτικη σωτηρία , μονο να ξυπνήσουν όλοι οι λαοί . αυτό ελπίζω..
    Εξάλλου όλα τα κόμματα έκαναν τις πάπιες σε όλο αυτό το διαστημα που ψήφιζαν ''θανάτους'' .

Senior Member
    [QUOTE=mnimonio;520218]Ο σοφός λαός μας λέει την υπογραφή σου και το πουλί σου να προσέχεις που τα βάζεις!

Αυτο ποτε δεν το καταλαβα . Ετσι θαποτυχεις και στις δουλειες , και στον ερωτα .

Banned
    Οτάν δρας τυφλά και στις υπογραφές και στο πουλί εχεις πιο πιθανή την αποτυχία .

Senior Member
    Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Φίλε μου εχει απο πίσω αυτη η μαριονέτα καναλάρχες,επιχειρηματίες, εκδοτες,αμερικάνους,ευρωπα ιους και δεν ξέρω τι άλλο..
    περι αυτου προκειται, λεω κι εγω.
    το πιντι που αλλαζει αλυσιδα πανω στο ποδηλατο, με το 2%του θα ειναι και παλι ρυθμιστης της καταστασης και θα γελαει κατω απο το μουστακι του οταν θα μας παιζει στο χρηματιστηριο..

Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Φίλε μου εχει απο πίσω αυτη η μαριονέτα καναλάρχες,επιχειρηματίες, εκδοτες,αμερικάνους,ευρωπα ιους και δεν ξέρω τι άλλο..
    Ναι είναι γνωστό αυτό αλλά δεν εννοώ αυτό.Πόσοι απο εμάς εδώ μέσα και όχι μόνο αλλά και γενικότερα στον κόσμο τολμούν να εκτεθούν δημόσια; Ανθρωποι με μια χαρά λόγο και χωρίς σαρδάμ και πάλι δεν έχουν την άνεση να εκτεθούν.Αυτός προφανώς απλά δε νοιάζεται.Αυτό θεωρώ εγώ μαγκιά και αυτοπεποίθηση σε έναν άνθρωπο.Να ξέρει τα θέματά του και παρόλα αυτά να τολμάει να εκτεθεί

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Αυτό θεωρώ εγώ μαγκιά και αυτοπεποίθηση
    Είναι οτι ξέρει πως αν δεν "εκτεθεί" (έτσι το θεωρούμε εμείς) δεν θα μπορεί να συνεχίσει να διαμορφώνει τον μικρόκοσμό του όπως κάνει μέχρι τώρα.
    Αλλά στους ανθρώπους που τον τριγυρίζουν και (θα) τον ψηφίζουν δεν εκτείθεται, το αντίθετο μάλιστα, τολμάει!

...........ας μην επεκταθώ.

Συμφωνώ.Και επίσης θα πω ότι η ζωή γενικότερα θέλει να εκτίθεσαι.Αν δε μπορείς να το κάνεις αυτό για τον χ,ψ λόγο είσαι απλά καταδικασμένος όχι να ζεις αλλά να επιβιώνεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Συμφωνώ.Και επίσης θα πω ότι η ζωή γενικότερα θέλει να εκτίθεσαι.Αν δε μπορείς να το κάνεις αυτό για τον χ,ψ λόγο είσαι απλά καταδικασμένος όχι να ζεις αλλά να επιβιώνεις..
    Όσον αφορά τα πολιτικά έχεις δίκιο.
    Θα πιστεψει κάποιος οτι εκτέθηκε όταν έχει στο μυαλό του το καλό και έρθει κάποιος και του πει "Ξέρεις εδώ έκανες λάθος ξέχασες αυτή την υποπερίπτωση!!!".
    Όταν όμως ο άλλος έχει πονηρούς σκοπούς, την "έκθεσή" του την βλέπει σαν ένα απ'τα δυνατότερα χαρτιά του.
    Γιατί έχει τη δυνατότητα να γυρίσει και να σου πει "Χαζός είμαι να εκτεθώ αν δεν θέλω το καλό σου;;!! Αφου είσαι αρκετά έξυπνος να με καταλάβεις, φίλε!!!".
    Είναι μεγάλα κόλπα ψυχολογικού (και άλλων ειδών) πολέμου που ξέρουν να κάνουν αυτές οι ομάδες, σε σημείο που αν δεν δεις πράγματα εκ των έσω, δεν πάει εύκολα το μυαλό... άστα βράστα.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member

Ο ΓΑΠ,οπως ο πατερας του και ο παππους του,ψηφιζονται γιατι τα εχουν καλα με τους εκδοτες,τους εργολαβους,τους βιομηχανους κλπ (δλδ τους ισοβιους και πραγματικους πρωθυπουργους της χωρας) που τους προβαλλουν στα μεσα τους,καθως και γιατι εχουν βολεψει πολλα ατομα της μεσαιας ταξης.

Το αν ειναι βλακας ή οχι (που ειναι)ειναι δευτερευον.Στην πραξη ολοι αυτοι ειναι his master's voice,δεν χρειαζεται να χουν ιδιαιτερες ικανοτητες.Εξυπνοι,βλακες ολοι τα ιδια κανουν.

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ο ΓΑΠ,οπως ο πατερας του και ο παππους του,ψηφιζονται γιατι τα εχουν καλα με τους εκδοτες,τους εργολαβους,τους βιομηχανους κλπ (δλδ τους ισοβιους και πραγματικους πρωθυπουργους της χωρας) που τους προβαλλουν στα μεσα τους,καθως και γιατι εχουν βολεψει πολλα ατομα της μεσαιας ταξης.

Το αν ειναι βλακας ή οχι (που ειναι)ειναι δευτερευον.Στην πραξη ολοι αυτοι ειναι his master's voice,δεν χρειαζεται να χουν ιδιαιτερες ικανοτητες.Εξυπνοι,βλακες ολοι τα ιδια κανουν.

...ακριβως
    Τα συμφεροντα προσφερουν εξουσια με την οικονομικη τους στηριξη, σε αυτούς που έχουν ρευμα και πειθουν μεγαλυτερο κομματι του λαου.
    Ενα παραδειγμα, ειναι το ποταμι.

Quote Originally Posted by Loading... View Post
    Όσον αφορά τα πολιτικά έχεις δίκιο.
    Θα πιστεψει κάποιος οτι εκτέθηκε όταν έχει στο μυαλό του το καλό και έρθει κάποιος και του πει "Ξέρεις εδώ έκανες λάθος ξέχασες αυτή την υποπερίπτωση!!!".
    Όταν όμως ο άλλος έχει πονηρούς σκοπούς, την "έκθεσή" του την βλέπει σαν ένα απ'τα δυνατότερα χαρτιά του.
    Γιατί έχει τη δυνατότητα να γυρίσει και να σου πει "Χαζός είμαι να εκτεθώ αν δεν θέλω το καλό σου;;!! Αφου είσαι αρκετά έξυπνος να με καταλάβεις, φίλε!!!".
    Είναι μεγάλα κόλπα ψυχολογικού (και άλλων ειδών) πολέμου που ξέρουν να κάνουν αυτές οι ομάδες, σε σημείο που αν δεν δεις πράγματα εκ των έσω, δεν πάει εύκολα το μυαλό... άστα βράστα.
    Συμφωνώ.Και επίσης θα πω ότι ακόμη και κάποιος που φαίνεται να είναι ο πιο άνετος άνθρωπος,άγχος και κάποιες ανασφάλειες θα έχει.Απλά έχει μάθει να το διαχειρίζεται με τέτοιο τρόπο που να μην του επηρεάζει τη ζωή

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast