Γεια σας!Συνέβη το εξής.Γνώρισα ένα αγόρι αρχές Φεβρουαρίου περίπου..Και οι δύο δεκαοχτώ .Στην αρχή έδειχνε τρελό ενδιαφέρον ,μιλούσαμε καθημερινά και φαινόταν ότι του άρεσε, τόνιζε συνέχεια το πόσο του αρέσει που μιλάμε,το πόσο ενδιαφέρον είμαι σαν άνθρωπος,και γενικότερα μου μιλούσε πολύ όμορφα.Ώσπου μου ζήτησε να βγούμε..Βγήκαμε,μπορώ να πω ότι του άρεσε ΑΛΛΑ μου είπε ότι με βλέπει ΦΙΛΙΚΑ?!?! ..Ωστόσο,κόψαμε τη συχνή επαφή από τη πλευρά του(πανελλήνιες,διαβάσματα *πολύ καλός μαθητής θέλει οπωσδήποτε να περάσει* και τέτοια φάση ! μιλάμε περιστασιακά πλέον ).Κάθε φορά που με βλέπει έξω είναι αγκαλιές,φιλιά δείχνει ότι νοιάζεται με τον τρόπο του,πολλές φορές δείχνει ότι ζηλεύει και πρόσφατα με πήρε τηλέφωνο μες την άγρια νύχτα.. .μιλούσαμε μέχρι το ξημέρωμα και μου ζήτησε να βγούμε..Βγήκαμε..διατηρούσα με μια μόνιμη οπτική επαφή(είχε καρφωθεί πάνω μου),τον άγγιζα συνέχεια,λέγαμε για διάφορα θέματα(κυρίως ιστορίες από τη ζωή μας) και με πήγε και σπίτι μου γιατί ήταν πολύ αργά.! Άλλες κινήσεις ΚΑΠΟΥΤ.!Από τότε ΔΕΝ ξαναμιλήσαμε!Με έχει μπερδέψει πολύ αυτός ο άνθρωπος! Δεν ξέρω πως να τον αντιμετωπίσω.! Περιττό να σας πω ότι εγώ καίγομαι και τσουρουφλίζομαι για πάρτη του!
Υ.Γ: είναι πολύ μυστήριος σαν άνθρωπος, έξυπνος,ντροπαλός ,προτιμά τις σχέσεις,(με βρίσκει πολύ όμορφη και πολύ ώριμη*έτσι είπε τουλάχιστον*) ΒΟΗΘΕΙΑ.!
Y.Γ2 : Μου έχει αφιερώσει και δυο ερωτικα κομμάτια
Παρακαλώ θα εκτιμούσα τις συμβουλές σας.Ευχαριστώ εκ των προτέρων