μεγαλο μπερδεμα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 75
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    κ που να ηξερες πιος σου απαντα τοση ωρα...
    εμ ετσι εξηγιται τωρα γιατι κολησες με αυτον... κατι σε ελκει προς το μυστηριο..
    εχω παθος με το σχεδιο και τα graffity! με ελκυουν τα δυσκολα και τα μυστηρια πραγματα οσο δεν παειι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Στο γραψα πριν
    πως θα τον ξαναδω ομως? θα περιμενω να παρει ξανα πρωτοβουλια? η να παρω εγω για να βρεθουμε?

Senior Member
    Τη μια φορα δυο που σου μιλαει αυτος τι σου λεει? πχ στο φβ.

Senior Member
    kerasi: την τελευταια φορα που μου μιλησε με πηρε τηλεφωνο στις 3 τη νυχτα και μιλουσαμε μεχρι το πρωι και μου ειπε να βγουμε ..τις αλλες φορες με ρωταει πως ειμαι,τι κανω,τα νεα μου,αν εχω κατι θελει να το ξερει,αν δεν ειμαι καλα θα ρωταει να μαθει το γιατι,αν βγηκα,με ποιους βγηκα..και εξω εχει τυχει να με δει και να μου κανει σκηνη 2ηλειας για το facebook επισης μου ειπε οτι βλεπει οτιδηποτε και αν ανεβα2ω

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Τη μια φορα δυο που σου μιλαει αυτος τι σου λεει? πχ στο φβ.
    αα επισης μου εχει αφιερωσει μεσω φβ δυο ερωτικα κομματια

Senior Member
    δηλ τοσες ωρες τι σου ελεγε τοτε?

Senior Member
    δηλ τοσες ωρες τι σου ελεγε τοτε?
    ρωτουσε πραγματα για μενα ,γενικοτερα διαφορα θεματα συ2ητουσαμε ,για το διαβασμα,για τις οικογενειες μας,φιλους/φιλες ,ενδιαφεροντα και δεν ηθελε να με αφησει ωσπου πηγα να του πω καληνυχτα με διακοπτει μου ειπε να παω και εγω για υπνο και με ρωτησε τι κανω την επομενη μερα και μου ειπε οτι θελει να με δει και να κανονισουμε για καφε.!

Senior Member
    Και πηγατε για κεινο τον καφε?

Senior Member
    kerasi: φυσικα μαλιστα παρατησε και οικογενειακο δειπνο για να με συναντησει! (ο καφες εγινε μπυρα,βγηκαμε βραφυ τελικα) μολις με ειδε αρχικα αγκαλιες,φιλια,μου ελεγε τα νεα του του ελεγα τα δικα μου και να μου εξιστορει διαφορα γεγονοτα απο τη 2ωη του..κωμικοτραγικα γεγονοτα αλλα μαρεσε που τα ακουγα και μαλιστα μου ειπε οτι δεν λεει ευκολα πραγματα για τη 2ωη του..επισης ηταν καρφωμενος πανω μου..κοιτα2ε ολη την ωρα τα ματια μου και πολλες φορες επιδιωξα να τον ακουμπησω..κυριως τα χερια του και αυτος τα δικα μου..ενιωθα οτι υπηρχε ενας μεγαλος ηλεκτρισμος αναμεσα μας..περριτο να σου πω πως ολη την ωρα μου χαμογελουσε και οταν επρεπε να φυγω με πηγε μεχρι στο σπιτι μου οπου με αγκάλιασε με αφησε στην εισοδο τον φιλησα στο μαγουλο,του παραπονεθηκα πως θελω να με ξαναφιλησει..με ξαναφιλησε του 2ητησα να με αγκαλιασει το εκανε με μεγαλη χαρα και μου χαιδευε τα μαλλια ωσπου τον καληνυχτησα και εφυγε..και μετα απο λιγες ωρες μου στειλε μηνυμα αν ειπε κατι η μαμα μου (η οποια μας ειδε)

Senior Member
    Ναι κοιταξε κι εγω σαν αντρας ολα αυτα απο την αρχη εννοω σιγουρα δεν ειναι φιλικα. Εγω λεω μηπως αγχωθηκε τωρα με τις εξετασεις γιατι σε 2 βδομαδες ξεκινανε και σου λεει ασε και βλεπουμε. Βασικα τωρα οταν σου ξαναμιλησει πχ στο φβ τι θα σου πει? πιστευω αμα ηρεμησει λιγο θα σου προτεινει καμμια βολτα. Εγω τα βλεπω θετικα παντως.

Senior Member
    Ναι κοιταξε κι εγω σαν αντρας ολα αυτα απο την αρχη εννοω σιγουρα δεν ειναι φιλικα. Εγω λεω μηπως αγχωθηκε τωρα με τις εξετασεις γιατι σε 2 βδομαδες ξεκινανε και σου λεει ασε και βλεπουμε. Βασικα τωρα οταν σου ξαναμιλησει πχ στο φβ τι θα σου πει? πιστευω αμα ηρεμησει λιγο θα σου προτεινει καμμια βολτα. Εγω τα βλεπω θετικα παντως.
    Και οι δυο ειμαστε πολυ αγχωμενοι με τις εξετασεις ..βασικα εγω οχι τοσο οσο αυτος..και το κακο ειναι οτι μου το μεταδιδει! του στειλα εγω βασικα του ειπα να χαμογελαει να σκεφτεται θετικα να μην αγχωνεται και οποτε βρει χρονο να μου στειλει..προσπαθω γενικοτερα να τον καθυσηχα2ω που και που και προσπαθω να τον χαλαρωνω με τον τροπο μου..αλλα δεν ξερω αν πιανει...μακαριι να μου προτεινει βολτα..αληθεια? λες να εχω ελπιδες?

Senior Member
    E ναι αυτα που κανει δεν ειναι φιλικα. Τωρα τελευταια φορα ποτε μιλησατε?

Senior Member
    E ναι αυτα που κανει δεν ειναι φιλικα. Τωρα τελευταια φορα ποτε μιλησατε?
    μιλησαμε προχθες το πρωι που του ειπα να χαμογελαει του ειπα οτι ελπι2ω ολη η εβδομαδα του να κυλησει ομαλα,του ευχηθηκα να εχει μια ομορφη μερα και οποτε βρει χρονο να μου στειλει..μου απαντησε καπου το βραδυ..δυο τρια μηνυματα ανταλαξαμε και απο τοτε τιποτα αλλο

Senior Member
    ε απο το να ζορισεσαι γιατι δεν του το λες εσυ??
    εξαλλου απο αυτο που λες ο τυπος μαλλον ενδιαφερεται οποτε...
    κριμα ειναι..
    εξαλλου λες οτι ειναι ντροπαλος αρα.....
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Πω ρε πστη μου,ειστε πολυυυυ πιτσιρικια για 18.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast