Σήμερα έφαγα 6 τυροπιτάκια το πρωι και 4 κεφτεδάκια με ρύζι και έβαλα 1 κιλό. Δλδ τι πρέπει να τρώω για να μην παχαίνω τίποτα. Πιστεύετε ότι έφαγα πολύ;
Printable View
Σήμερα έφαγα 6 τυροπιτάκια το πρωι και 4 κεφτεδάκια με ρύζι και έβαλα 1 κιλό. Δλδ τι πρέπει να τρώω για να μην παχαίνω τίποτα. Πιστεύετε ότι έφαγα πολύ;
εχεις προβλημα με τον θυροειδη?
κι αυτο το ενα κιλο πως το συνειδητοποιησες? θελω να πω προφανως θα ζυγιστηκες αλλα ποτε εγινε αυτο? το βραδυ?
Δεν ειναι πραγματικό κιλό αυτό, μπορεί να οφείλεται σε κατακράτηση υγρών.
Να ζυγίζεσαι το πρωί πριν φας. Αυτή είναι η σωστή μέτρηση
@ δελφίνι, τι ηλικία έχεις καταρχάς; Το ρωτάω γιατί ο μεταβολισμός λειτουργεί διαφορετικά σε κάθε ηλικία/δεκαετία ζωής.
δεν βαζεις κιλα σε μια μερα, αλλα βαζεις κιλα και μια μερα, φαινονται στην ζυγαρια...
ειναι αρκετα διαφορετικο.
για να βαλεις κιλο σε μια μερα πρεπει να φας περιπου 10000 θερμιδες..
δεν καταλαβαινω την τοση απελπισια εφοσον ηδη εχασες 13 κιλα!
γιατι το θεωρεις τοσο δυσκολο, τωρα? εκεινα πως χαθηκαν?
Ολγα , ολα αυτα που εφαγες ειναι παχυντικα . Πρεπει ναλλαξεις τροπο διατροφης . Θυμησου τι σουστελνε η τειστ εντ νταιετ , και τρωγε αναλογως . Που να μπαινω τωρα σε λεπτομερειες , ταχουμε ξαναπει αλλωστε .
Και μην ζυγιζεσαι συνεχεια . Εγω που κανω διαιτα , επιτυχως , δεν ζυγιζομαι ποτε . Τρωω αυτο που πρεπει να φαω , και τελειωνει εκει η ιστορια .
Αλλα δεν τρωω τηγανητα , ψωμια , και πολλους υδατανθρακες . Κυριως πρωτεινες , και 1.5-2 λιτρα νερο / ημερα , σημαντικο . Και 3-4 μικρα γευματα/ημερα .
Και χανω κιλα , παροτι δεν κανω γυμναστικη , λογω τραυματισμου .
Τώρα άρχισα μία δίαιτα για να δούμε...έχασα ήδη είμαι 78,8
η ζυγαρια, κολλαει συχνα. εσυ δεν θα παραιτεισαι.
ειχε δικιο κι ο μαγκ.
αυτα που εφαγες, ηταν κανονικα σε ποσοτητα αλλα πολυ παχυντικα.κυριως τα τυροπιτακια. να αποφευγεις τα σφολιατοειδη οσο και τα τηγανητα. φαε ενα απλο τοστ με μαυρο ψωμι και γαλοπουλα η ζαμπον κι εναν χυμο. φυσικα ειναι αδυνατον να εβαλες ενα κιλο απο αυτα. ουτε να το σκεφτεσαι
Εγω ζυγιστηκα σημερα και μονο που δεν φιλησα τον φαρμακοποιο!! Ορκο του πηρα για να μου πει αν παει καλα η ζυγαρια!! 63 κιλα και προχωραμε για 2-3 ακομα!
δελφινι βαλε και κανα μισαςρο ασκησουλα μεσα στην ημερα και θα δεις ακομα πιο γρηγορα αποτελεσματα, λιγο περπατημα και αν μπορεις και τρεξιμο χαλαρο
Ενταξει , πλακιτσα κανω !!!
Μνημόνιο τι ύψος έχεις;
1.66 δελφίνι.
Ολγα , στην διαιτα , σε καποια στιγμη κολλαει η ζυγαρια , ειναι φυσιολογικο . Ο οργανισμος προσπαθει να προσαρμοστει στην νεα ταξη πραματων ( στην καινουρια διατροφη ) , και μπορει νασαι κολλημενη μπορει κι ενα μηνα στα ιδια κιλα , και αιφνης , ναρχιζεις να χανεις εκ νεου μαζεμενα τα κιλα . Μουχει συμβει .
Πείτε κανένα κολπακι οι γνώστες.. Συνδυασμοί τροφών που καίνε λίπος πχ.
και το πιο χορταστικο τροφιμο για μενα, το αυγο.(αισθημα κορεσμου)
Δεν είμαι πολύ του κρέατος.. Ψαράκι ναι.. Σήμερα πχ έφαγα μαρουλοσαλατα με 4 κοτομπουκιτσες και νιώθω πλήρης.
Ενταξει δεν ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα απλα τρώω μετρημένα και όχι βραδυνό.
Μακάρι να μπορούσα να φάω αυγουλακι!! Άλλα με στέλνει!
ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ! καθημερινά (κατά προτίμηση σε φύλλα, όχι φακελάκι)
επισης δουλευει και το ποτηρι με στημμενο λεμονι καθε πρωι με αδειο στομαχι
Aυτό είναι πιο πολύ αποτοξινωτικό , καλό αλλά... http://cdn.funnymemes.com/wp-content...eats-lemon.gif
Α , ο τομεας μου !!! γιαουρτι 2% , με μελι , ο συνδυασμος βιταμινης B kai ασβεστιου , επιταχυνει τον μεταβολισμο .
Ψωμι ολικης αλεσης ( οχι πολυσπορο ) , κραταει τα επιπεδα της ινσουλινης σταθερα . Η ινσουλινη διευκολυνει την αποθηκευση λιπους .
Καυτερα , μουσταρδα , πιπεριες , πιπερι , αν τα αντεχεις , περιεχουν καψαικινη , αδυνατιζει .
Παχια ψαρια , τονος η σολωμος . Δεν παχαινουν .
Χορτα παντοειδους τυπου , αδυνατιζουν , διοτι ο οργανισμος καταβαλλει μεγαλυτερη προσπαθεια να τα χωνεψει , απο τις θερμιδες που περιεχουν , ιδιως τα σελινα , και βαζε ξυδι , μπολικο , αδυνατιζει , αλλα μην τα πλακωνεις στο λαδι .
Ξηρους καρπους , αν και εχουν πολλα λιπαρα , με μετρο αδυνατιζουν . Οχι αλατισμενα .
Τα αυγα που ειπε η ρεμ , μπουχτιζεις . Ντοματες , παλι μπουχτιζεις , με ριγανη , ειναι ισχυρο αντιοξειδωτικο .
Σε αντιθεση με οτι πιστευεται , η γυμναστικη συμβαλλει μονο ενα 20% στο αδυνατισμα , η διατροφη ειναι καθοριστικη .
Τυρι flair , 4% λιπαρα , καθαρη πρωτεινη . Γαλοπουλα , βραστη η καπνιστη , πασιγνωστη πιστευω .
Δεν μουρχονται αλλα !!!!
Thanks!! Ξεκινησα να παιρνω και β12 και απο οτι διαβασα ρυθμιζει και τον μεταβολισμο.. Ε τωρα καλοκαιρακι ερχεται καμια ντοματουλα θα την φαμε (καθε πραγμα στον καιρο του) .
Η μονη μου ενσταση ειναι στα ψαρια που ανεφερες.. Θελουν μετρο και τα δυο λογω βαρεων μεταλλων που περιεχουν . Οποτε ψηφιζω σαρδελα ή γαυρο !
υγρα ειναι αν ειναι λιποσ ειναι 9000 θερμιδεσ που αποθηκευεται σε υγρη μορφη και καιγεται την επομενη μερα αν δε φασ που συνηθωσ δεν πεινασ κι ολασ
Καλησπερα προσπαθω εδω κι αρκετο καιρο να χασω κιλα μονο που δεν ξερω αν τοβκανω με τον σωστο τροπο.υψος 1,67 και τωρινα κιλα 60 επισεισ κανω ιππασια 2 φορες την εβδομαδα και εκανα και τρεξιμο ( θα αρχισω μετα τισ εξετασεισ παλι) πιστευω οτι απο τοτε που το σταματισα πηρα κιλα .τωρα ομως πως να τα χασω? Η λυση ενα γευμα την μερα δεν βοηθα ....
Ενα γευμα την ημερα ειναι καταστροφικο αρναμπεν. Θα πεινας πολυ περισσοτερο. Για περιεγραψε λιγο παραπανω τις διατροφικες σου συνηθειες και θα σου πω.