Γεια χαρα σε ολους σας!
Εχουν περασει 16 μερες απο την τελευταία φορά που ειχα επικοινωνία με τον πρωην. Ηταν τοτε που μου την εφερε. Ενω δλδ ηθελε συνέχεια της σχεσης αλλα εξαιτίας των δισταγμων μου ολο εκανα πισω, οταν επανηλθα στελνοντας του μνμ για το τι σκέφτεται τλκ, τοτε μου τα γυρισε και ειπε οτι καλύτερα να κοιταξω αλλου την τυχη μου. Μονο σεξ αν συμφωνω.
Εκεινη την ημερα στο τελος με καλουσε σπιτι του και επεμενα πως θα πηγαινα μονο εαν συνεχιζαμε κανονικα μετα. Με αργα και σταθερά βήματα οπως ηθελε πριν λιγες μερες και ο ιδιος. Μου χε πει τοτε οτι θα μου εδινε την απαντηση μονο εαν πηγαινα σπιτι του αργα μετα το σχολασμα του απ τη δουλεια.
Δεν τον εμπιστευτηκα κ δεν πηγα ποτε. Την άλλη μερα ελαβα μνμ που μου λεγε πωσ φοβηθηκα να παω!
Τωρα εχουν περασει τοσες μερες και ειναι εξαφανισμενος. Μια φιλη μου πεπειραμενη στον τομεα των σχεσεων επιμενει να μην τον ενοχλησω σε καμμία περιπτωση για να τον τσουξει.
Εγω δε βλεπω κανενα ενδιαφερον απο αυτον ουτε ενα μνμ δεν εχει στείλει να ρωτησει τι κανω εαν εχω πιασει δουλεια.
Πλεον δεν περινενω να τα ξαναβρουμε διοτι σ ολη τη διάρκεια της σχεσης υπηρχε πολλη γκρινια απ τη μερια μου. Εξαιτιας της συμπεριφοράς τιυ κυριως. Αν και γενικα εχω μια ταση για γκρινια στη ζωη μου, αυτος το κανε χειροτερο.
Αναγνωριζω τα δικα μου λαθη..οπως επισης και τα καλα που του χω δωσει. Απλα η αδιαφορία του με θλιβει.
Δλδ δε θυμαται καμμια καλη αναμνηση απο τη σχεση;;; δε ζηταω να ξαναμπει στη ζωη μου οπως πρώτα, και στο σπιτι μου. Αυτο το γραψιμο του ειναι απιστευτο!
Εγω τι κανω τωρα;;; ειναι σωστο να στειλω ενα μνμ να ρωτησω τυπικα πραγματα; να δειξω οτι εγω δεν ειμαι γαιδουρα; ουτε παραπονα θα κανω ουτε τιποτα. Ενα μνμ που να εκφράζει ειλικρινες ενδιαφερον. Για ενα ατομο που εζησα πραγματα μαζι του κσι καλα και ασχημα. Ισα ισα που μπορει να το εκτιμισει και να χει καλη εικονα για μενα.
Να το κανω; η ειναι νωρις ακομα;;
σημειωτεον, ειναι ατομο που τωρα θυμωνει αλλα του περναει γρηγορα. Απλα δεν εκδηλωνεται. Δεν εχει υπομονη να παλεψει για κατι που μπορει να αξιζει.