κινησεις μετα το χωρισμο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Christine μετά το τελευταίο του μήνυμα εσύ του απάντησες? Αν όχι τότε δικαιολογημένα δεν σε ενόχλησε. Βέβαια όπως σου έχω πει μάλλον σε θέλει και εφαρμόζει τακτική να σε στρώσει. Όλες οι ενέργειες του αυτό δείχνουν. Θα έλεγα να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα. Από κοινούς φίλους κλπ μπορείς να μάθεις νέα του???

Το τελευταίο μνμ του το ελαβα την επομενη. Το προηγούμενο απογευμα επεμενε με πεισμα να συναντηθουμε σπιτι του, αφου θα σχολνουσε αργα τη νύχτα.
    Στο μνμ φανηκε ξεκαθαρα οτι ειχε ελπιδες οτι μπορει κ να εμφανιζομουν. Στο μνμ ελεγε πως φοβηθηκα να παω.
    Ποτε δεν απαντησα. Και δε μ ενοχλησε και κεινος μετα εως τωρα. 16 μερες εχουν περασει.
    Δεν τολμω να ρωτησω Κανένα γνωστο του.
    Μάλιστα εχω πει σε μια φιλη κουτσομπολα που ξερω οτι εαν μιλησουν στο φεις θα του το μεταβιβασει, οτι με κουρασε η ολη υποθεση και καλα θα κανουμε να βγουμε καποιο βραδυ να περασουμε ωραια. Ουτε που της εδειξα οτι στεναχωριεμαι επιτηδες. Ξερω πως μπορει να του γραψει κατι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    "Ενω δλδ ηθελε συνέχεια της σχεσης αλλα εξαιτίας των δισταγμων μου ολο εκανα πισω, οταν επανηλθα στελνοντας του μνμ για το τι σκέφτεται τλκ, τοτε μου τα γυρισε και ειπε οτι καλύτερα να κοιταξω αλλου την τυχη μου."
    Αυτό.
    Αποκλειεται να αλλαξε γνωμη?

Senior Member
    Έχεις δίκιο οι άντρες θέλουν να μας παίζουν στα δάχτυλά τους, μην τους αφήνουμε όμως. Ποντάρουν πάνω στο ότι τους θέλουμε και μας πατάνε κάτω. Μην τους δίνετε τη χαρά! Αν και αυτός για πιο νορμάλ μου φαίνεται! Αφού λες ότι εξαφανίστηκες πριν και μετά τη σχέση!! Κανόνισε ένα ραντεβού μαζί του και πες του τις προθέσεις σου, πες του ήρεμα ότι δεν έχεις σκοπό να τον αφήσεις αν σου φέρεται καλά και ότι όλα καλά.
    Μμμμ...φοβάμαι να παρω τετοιο ρισκο...μπορει να μη σηκωσει καν το τηλ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kαλε , γιατι να θελουμε κατι τετοιο ? αυτο ειναι θεμα ανθρωπου , οχι φυλου . Και η κριστιν του εχει δηλωσει οτι τον θελει , αλλα ο ιδιος ειπε οτι δεν θελει , αμα θελει καποιος , δεν γινονται τετοιου ειδους στιχομυθιες . ( κατι με κραταει και κουραφεξαλα , μαλλον δεν θελει να εμπλακει σε αλλη λογομαχια , νομιζω ) . Ορκο ουτε εγω παιρνω , ρεμ , αμα δεν γνωριζεις τα ατομα , δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα .

Οχι, τωρα τελευταία ποτε δεν του πα ξεκαθαρα οτι τον θελω! Απλα οτι σκετο σεξ δεν κανω. Θελω και σχεση μαζι!!
    Ισα ισα που τον προσβαλλα άσχημα. Μειωσα τον ανδρισμο του και αυτος αντι να θυμωσει εστελνε απανωτα μνμ οτι γουσταρω πολυ τελικα!!!
    Για να τον πικαρω εκοψα καθε επικοινωνια. Το ιδιο και αυτος. Δεν ξαναενοχλησε

Banned
    Δε ξέρω κορίτσια εγώ κρίνω με βάση μια συζήτηση που είχα πριν και με βάση δικών μου εμπειριών. Μπορεί και όντως να μη θέλει πλέον αυτός, ειδικά αν δεν σηκώσει καν το τηλ. Δεν ξέρω τι να υποθέσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Οχι, τωρα τελευταία ποτε δεν του πα ξεκαθαρα οτι τον θελω! Απλα οτι σκετο σεξ δεν κανω. Θελω και σχεση μαζι!!
    Ισα ισα που τον προσβαλλα άσχημα. Μειωσα τον ανδρισμο του και αυτος αντι να θυμωσει εστελνε απανωτα μνμ οτι γουσταρω πολυ τελικα!!!
    Για να τον πικαρω εκοψα καθε επικοινωνια. Το ιδιο και αυτος. Δεν ξαναενοχλησε
    Τι παραπανω επρεπε να πεις δηλαδη?πως μειωσες τον αντρισμο του?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    Υπαρχει περιπτωση οταν σε θελει καποιος απο αντιδραση να λεει οτι δε σε θελει?αντιδραση στο τι?δε μπορει αν σε θελει ο αλλος θα σπασει..νομιζω
    Ναι και ομως!! Και αλλες φορες ειχε πει οτι ειχε βαρεθει τη μουρμουρα μου. Αλλα στον καφε που ζητουσε να πιουμε, μολις ελεγα ναι ετρεχε!! Την αλλη μερα κανονικα μου τηλεφωνουσε.
    Μια φορα με ειχε νευριασει τοσο που του ζητησα συνάντηση επι τοπου! Αμεσως καβαλησε τη μηχανη και ηρθε! Αλλα του την ειχα φερει! Του εδωσα κατι ρουχα που χε αφησει σπιτι μου και εφυγα!!
    Ομωσ τις επομενες μερες παλι βρισκομασταν. Παντα μου εδειχνε οτι ηθελε συνεχεια της σχεσης. Τωρα πρωτη φορα μου πε ολα αυτα τα κουλα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    Τι παραπανω επρεπε να πεις δηλαδη?πως μειωσες τον αντρισμο του?
    Οτι ουτε για σκετο σεξ δεν τον θελω!! Τον ειχα βαρεθει. Αν ηθελα σκετο σεξ μπορούσα να βρω κσι αλλου καλυτερο!!
    Και αυτός έστελνε μνμ που λεγαν οτι γουσταρωωωω. Μου την έμπαινε

Senior Member
    Ναι και ομως!! Και αλλες φορες ειχε πει οτι ειχε βαρεθει τη μουρμουρα μου. Αλλα στον καφε που ζητουσε να πιουμε, μολις ελεγα ναι ετρεχε!! Την αλλη μερα κανονικα μου τηλεφωνουσε.
    Μια φορα με ειχε νευριασει τοσο που του ζητησα συνάντηση επι τοπου! Αμεσως καβαλησε τη μηχανη και ηρθε! Αλλα του την ειχα φερει! Του εδωσα κατι ρουχα που χε αφησει σπιτι μου και εφυγα!!
    Ομωσ τις επομενες μερες παλι βρισκομασταν. Παντα μου εδειχνε οτι ηθελε συνεχεια της σχεσης. Τωρα πρωτη φορα μου πε ολα αυτα τα κουλα!
    Γιατι σε νευριασε?

Senior Member
    Καλησπέρα, μπορεί να 'ναι και οι γυναίκες έτσι, δεν ξέρω, εδώ μιλάμε για άντρες όμως. Και οι περισσότεροι έτσι είναι! Και το ανέφερα μιας και ο συγκεκριμένος όπως είπε και ο/η χρήστης PAPA και συμφωνώ μαζί του/της, αυτό φαίνεται να κάνει, να παίζει! Το κάνουν πολλοί αυτό. Και γυναίκες μπορεί, δεν λέω, αλλά πιστεύω είναι "προνόμιο" των αντρών. Είπε ότι δεν θέλει σαν αντίδραση, όχι επειδή το εννοούσε, αυτό πιστεύω.

Βρε pillow , καλησπερα και σεσενα , υπαρχει πολεμος μεταξυ ανδρων-γυναικων και δεν το γνωριζω ? τι να πω , μπορει οι αντρες να ' παιζουν ' , αλλα το ισχυρο φυλο ειναι η γυναικα . Τωρα επειδη εχω και καποια ηλικια , αλλιως τα βλεπω τα πραματα , αλλιως τα βλεπει ενας αντρας της νεας γενιας . Η papa ειναι γυναικα , παρεπιπτοντως . Τωρα τι κανουμε εδω , προσπαθουμε να μαντεψουμε τι εχει στο μυαλο του ο νεαρος ? δεν γινεται , μονο αυτος ξερει , εδω ειναι κουβεντα να γινεται , ετσι δεν ειναι ? εμμ , τα συμπερασματα θα τα βγαλει η ενδιαφερομενη , αφου η ιδια τον γνωριζει καλα , και θελησει να δει την πραματικοτητα καταματα , οποια και αν ειναι αυτη . Εγω δεν ξερω τιποτα . Δεν ειμαι απο δω !

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βρε pillow , καλησπερα και σεσενα , υπαρχει πολεμος μεταξυ ανδρων-γυναικων και δεν το γνωριζω ? τι να πω , μπορει οι αντρες να ' παιζουν ' , αλλα το ισχυρο φυλο ειναι η γυναικα . Τωρα επειδη εχω και καποια ηλικια , αλλιως τα βλεπω τα πραματα , αλλιως τα βλεπει ενας αντρας της νεας γενιας . Η papa ειναι γυναικα , παρεπιπτοντως . Τωρα τι κανουμε εδω , προσπαθουμε να μαντεψουμε τι εχει στο μυαλο του ο νεαρος ? δεν γινεται , μονο αυτος ξερει , εδω ειναι κουβεντα να γινεται , ετσι δεν ειναι ? εμμ , τα συμπερασματα θα τα βγαλει η ενδιαφερομενη , αφου η ιδια τον γνωριζει καλα , και θελησει να δει την πραματικοτητα καταματα , οποια και αν ειναι αυτη . Εγω δεν ξερω τιποτα . Δεν ειμαι απο δω !
    Πως είναι το ισχυρό φύλο η γυναίκα όταν εσύ ο ίδιος λέτε σε άλλο θέμα ότι εσείς επιλέγετε τις γυναίκες και όχι αυτές εσάς; Δηλαδή και έτσι να είναι, να είναι το ισχυρό φύλο η γυναίκα, σε σας δεν ισχύει αυτό!

Senior Member
    Η πραγματικοτητα μου φαινεται ειναι μια: αλλου παει αυτος, αλλου τα κομματια του!
    Ο,τι του φανει του λωλοστεφανη
    Τραβατε με και ας κλαιω

Τι αλλο του ταιριαζει;;;;

Ακομα και παιχνιδι να παιζει για να στρωσω οπως ειπε καποιος....και να με θελει ακομα...
    Αξιζει τον κοπο να αρχισω ξανα μαζι του;;;
    Και αν σπασω πρωτη και δειξω ενδιαφερον και μου κανει τα νευρα κροσσια;;; θα χει το πανω χερι, αν με προσβάλλει.

Senior Member
    Συμφωνω...τωρα μιλας σωστα.και τι εισαι για να στρωσεις?αυτοκινητο?

Banned
    Ακομα και παιχνιδι να παιζει για να στρωσω οπως ειπε καποιος....και να με θελει ακομα...
    Αξιζει τον κοπο να αρχισω ξανα μαζι του;;;
    Και αν σπασω πρωτη και δειξω ενδιαφερον και μου κανει τα νευρα κροσσια;;; θα χει το πανω χερι, αν με προσβάλλει.
    Έχεις δίκιο, δεν αξίζει, απλά εγώ είπα να του στείλεις και να είσαι καλή μαζί του, σε περίπτωση που έχει πληγωθεί που δεν πήγες να τον δεις και που είχες απομακρυνθεί. Σε κάθε άλλη περίπτωση (αν δεν έχει πληγωθεί δηλαδή) δεν αξίζει να ασχοληθείς. Και αν είναι το πρώτο, ίσως είναι καλό να του στείλεις για να τον "ησυχάσεις", αν όμως αντιδράει απότομα, όντως άμα του στείλεις πρώτη θα έχει το πάνω χέρι. Εσύ αποφασίζεις.

Senior Member
    Έχεις δίκιο, δεν αξίζει, απλά εγώ είπα να του στείλεις και να είσαι καλή μαζί του, σε περίπτωση που έχει πληγωθεί που δεν πήγες να τον δεις και που είχες απομακρυνθεί. Σε κάθε άλλη περίπτωση (αν δεν έχει πληγωθεί δηλαδή) δεν αξίζει να ασχοληθείς. Και αν είναι το πρώτο, ίσως είναι καλό να του στείλεις για να τον "ησυχάσεις", αν όμως αντιδράει απότομα, όντως άμα του στείλεις πρώτη θα έχει το πάνω χέρι. Εσύ αποφασίζεις.

Δυσκολος χαρακτηρας! Η αδερφη του μου χε πει οτι τα κρατει ολα μεσα του. Δεν μπορω να ξερω κατα ποσο εχει πληγωθει η ειναι τλκ τοσο επιπολαιος που δεν τον νοιαζει τπτ!
    Φταιω κι εγω...ισως δεν ειχα τον καταλληλο τροπο να τον προσεγγισω. Αλλα συνεχεια του χτυπαγα τα λαθη του. Σε καθε αποπειρα του να τα ξαναβρουμε τον τελευταιο καιρο....πηγαινα ολο στα παλια. Και απομακρυνομουν.
    Φταιμε και οι δυο που δε λειτουργησε η σχεση. Η ανυπομονησια μας, λαθος χειρισμοι, παρασυρομασταν απο αλλα ατομα, η ξεροκεφαλια εκεινου, η μουρμουρα η δικη μου.

Δεν πηγα εκεινο το βραδυ. Γιατι φοβηθηκα οτι αφου ερχομασταν κοντα, μετα θα μου λεγε τελος. Μπορεί και να μην το κανε ομως...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast