εχω ψιλοχαθει με μια κοπελα
Λοιπον ειναι μια κοπελα την οποια γνωρισα μεσα απο την δουλεια,δουλεουμε μαζι και οταν ξεκινησει η σεζον θα την εχω παλι να κυκλοφορει γυρω μου σχεδον καθε μερα..να πω οτι πραγματικα την εχω ερωτευθει ειμαστε ιδια ηλικια εχει οτι ψαχνω και εχει και κατι παραπανω,μπορει να με διαβασει μπορει να με εκνευρισει σε δευτερολεπτα και κατευθιαν με αυτο τον ηλιθιο τροπο που δαγκωνει τα χιλια της να με κανει απλα να την κοιταω σαν χαμενος.εχει τον τροπο ζωης και την καθημερινοτητα που ψαχνω στην κοπελα,ειναι κυρια οταν πρεπει και οταν ειναι να ξεδωσει γλιφει την τεκιλα που εχει πεσει πανω της και μετα ρεβετε δυνατα.θελω να κανω κατι σοβαρο μαζι της,απο την πρωτη στιγμη που μπηκε στην αιθουσα,απλα μιλησουμε στην αρχη δεν της ειπα τιποτα,μετα παιζαμε "παιχνιδι" θα λυσω το προβλημα σουκαι εσυ το δικο μου,και ολο αυτο κρατησε 3-4 μηνες,μετα της εκοψα το καλημερα.καταλαβα οτι δεν μπορουσε να συμβει κατι μεταξυ μας,δεν τις ειπα τιποτα απο ολα αυτα,δεν μπορουσα,δεν ηθελα να φαω πακετο και μετα να κοιταζομαστε περιεργα καθε μερα,οποτε εκοψα καθε επαφη.αυτη ειναι σε σχεση αρκετο καιρο πριν την γνωρισω το ειχε διλωσει εξαρχης,αλλα χωριζε και τα ξαναβρισκανε,οποτε μολις χωριζε πεταγομουν εγω με ενα χαζο χαμογελο.μου ειχε πει οτι αυτος που εχει σχεση τωρα δεν ειναι απολυτα αυτο που ψαχνει,θελει κατι παραπανω.μπορω να της δοσω παραπανω αλλα πως να της δωδω να το καταλαβει?τι να κανω για να την φερω πιο κοντα?λεω να ακολουθησω το σχεδιο 10 ρα ντεβου με αστερισκο